Caligo Chaser - Ücretsiz süper bir oyun tavsiyemdir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
    Konu Sahibi
Caligo Chaser - Ücretsiz süper bir oyun tavsiyemdir
=>

Kendi oyunumdan resimler çektim, ekledim, gayet eğlenceli bir oyun başından kalkamıyorum maalesef :yuru

-
-
-
-
-
-

Ücretli olursa üzülürsünüz, ücretsizken kaçırmayın derim :)

• Beğen
Tepkiler: vefk22

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
    Konu Sahibi
33 Lvl oldum, kalkamıyorum başından ya :ehe

vedat52

Üye
zelda tarzı bişeye benziyor. yakında indireyim bi, nasılmış bide kendi gözümüzle görsek :kop::ehe

mstf262

Üye
70 lwl da bitirdim sıldım bitirince oynanmıyor daha

nexpow

nexpow

Üye
güzel oyun

opucuk

Üye
arkadaşlar ben samsung kiesgten indiremedim siz uplanda edip buraya koysanız olurmu lütfen acillllllllllll

ccc_ccc

Üye
bu ilk görev nasıl geçiliyor ? :)) 26 lwl oldum hiç skill yok sadece kuru kuru vura vura oynuyorum ilk görevi yapamadım :)) '' actual battle '' adlı görev. Wild weasel den 10 tane öldürdüm bide '' Dash- Atack ( strike) '' diyo 0/1 bunu nerde bulcam nerde kescem veya bu nedir anlamadım ilk bölümü nasıl geçcez ? :)

kacow

Üye
bu ilk görev nasıl geçiliyor ? :)) 26 lwl oldum hiç skill yok sadece kuru kuru vura vura oynuyorum ilk görevi yapamadım :)) '' actual battle '' adlı görev. Wild weasel den 10 tane öldürdüm bide '' Dash- Atack ( strike) '' diyo 0/1 bunu nerde bulcam nerde kescem veya bu nedir anlamadım ilk bölümü nasıl geçcez ? :)

kardeş konsoldan PEŞPEŞE 2 DEFA İLERİ(GERİDE OLABİLİR) VE AYNI ANDA SALDIRI TUSUNA BASMAN GEREK. İLERİ KAYARAK VURUŞ YAPAR DASH ATACK BUDUR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt