sony ericsson W44s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tofy

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson W44s

Sony Ericsson'un medya oynatıcılı mobil telefonu. Hoparlör ve tasarımı oldukça şık görünüyor.

Ekranında televizyon izlemek mümkün
kapak hareketleri son derece ergonamik düşünülmüş.
BRAVIA of SONY işbirliği ile gerçekleştirilmiş ayrıca japon yapımı bir telefon
ancak henüz ürünle ilgili detaylı bilgi yok sadece şık fotoğrafları var bende maxicep e ekliyeyim dedim detaylı bilgi olduğunda burada bilgilendirme yaparım.

ayrıca 3G ve digital radio ya sahip

perfectlover

Üye
Nokia çağrışımı yapıyor. Özellikle kapağın oldukça esnek olması sebebiyle bunu söylüyorum. Ama gayet güzel bir tasarımı olduğunu belirteyim. Benim hoşuma gitti. Ayrıca Sony Ericsson'dan tanıtım için tofy'e prim ödemesini talep ediyorum.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
süper yaff:huhu:

tofy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia çağrışımı yapıyor. Özellikle kapağın oldukça esnek olması sebebiyle bunu söylüyorum. Ama gayet güzel bir tasarımı olduğunu belirteyim. Benim hoşuma gitti. Ayrıca Sony Ericsson'dan tanıtım için tofy'e prim ödemesini talep ediyorum.
:) banada nokia çağrışımı yaptı ama güzel görünüyor prim düşüncen için sağol :):)

apache58

Üye
ekran da 16:9 geniş ekran formatı hemde süperrrr valla

__Midas__

__Midas__

Üye
başlık Sony Ericsson olmasa Nokia zannederdim,ama telefon çok hoş,tam olarak bilgi yok ama megapiksel kamera,geniş hafıza,radyo,3g ve fazlası vardır zannediyorm.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
N93'ün tasarım mühendislerine taş atarcasına, N93'e benzer ama tasarım olarak on basan bir telefon. Tek kötü yanı " Ben burdayım" diye çığlık atan telefonun sağ yanındaki, kapaklar yana açıldığında aradaki çıkıntı.

jöly

Üye
NOKİAnın taklidi gibi....
sağol tofycimmm:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt