SPB Shell 3D Symbian sürümü Satışa sunuldu..

Sponsorlu Bağlantılar

marsharun

marsharun

Üye
Deneme sürümünü sunmamışlar henüz, onlar f-ull sürümü satın alıyorlar.

----------Eklendi @ 23:05:44 ---------- Yazıldı @ 23:01:54 ----------

Eğer eklenmesini istediğiniz şeyler, hatalar varsa bana söyleyin ben direk SPB'ye bildireyim.

Şimdilik bildirdiklerim ;

Bazen tuş kilidini açınca ekran geç geliyor.
Symbian widgetları eklenemiyor
Program listesinde GPU hızlandırmayı aktif etmelerini
3D Müzik widget'ı yapmaları..
Türkçe dilini eklemelerini

Başka istediğiniz şeyler varsa bildireyim, programın yapımcıları doğrudan yazdıklarımızı okuyup ilgileniyorlar.
3d olmayan sürümde ekrana mesajlar kısayolu koydugumda ggelen kutusuna gidiyodu oturumlara gitmesi ya da sadece mesajlara gitmesi daha mantıklı olur. Anlatabilmişimdir umarım:)

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Bazı widget'leri üst üste koyuyorduk o da gelse güzel olur mesela batarya durumunu gösteren widget var ya onu hava durumunun üstüne kenara koymak gibi bos yer kalıyor.

XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi
Bazı widget'leri üst üste koyuyorduk o da gelse güzel olur mesela batarya durumunu gösteren widget var ya onu hava durumunun üstüne kenara koymak gibi bos yer kalıyor.

Anlamadım tam olarak ne demek istediğinizi.

----------Eklendi @ 23:23:21 ---------- Yazıldı @ 23:22:38 ----------

Bunu yapacaklarını sanmıyorum ama yinede yazacağım.

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Tuş kilidi widget'i de istiyoruz :) basınca tuslar kilitlensin faydalıydı :) eklerseniz sevinirim

XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi
SPB'ye mail atmıyorum, SPB'nin forumunda beta testerlar için özel bir bölüm var oraya yazıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: serkanbb06
serkanbb06

serkanbb06

Üye
SPB'nin sms widgetinde gelen mesajı okumak için girdiğimizde gelen kutusu değil oturumlar açılsa daha güzel olur sanki :) @XER01

• Beğen
Tepkiler: XER01

mersin112

Üye
SPB'nin sms widgetinde gelen mesajı okumak için girdiğimizde gelen kutusu değil oturumlar açılsa daha güzel olur sanki :) @XER01
:oke::oke:

kesinlikle bu olmalı:yuru.. ayrıca gayet memnun kaldım ama eksikleri yok deil hani :megafon:

• Beğen
Tepkiler: XER01
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Bunda turkce dil var mi? birde pil tuketimi nasil ki?

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Sizde de mesaj geldiğinde uyarı vermeme sorunu oldu mu mesaj geliyor görünüyor ama ses ve titreme yok?

----------Eklendi @ 00:50:43 ---------- Yazıldı @ 00:44:01 ----------

tamamdır düzelttik :)

Castiel91

Üye
An error occurred: FSS3: 'Your order has not been processed and your credit card has not been charged. Based on your order detail, this appears to be an accidental duplicate purchase. If this is not the case, please wait five minutes and try your order again.'. arkadaşlar bu hatayı alan oldumu satın alırken?

dreambutreal

Üye
bi sorun yok şimdilik ben ve 3d iyi anlaşiyoruz :=) güncelleme bekliyoruz en kısa zamanda 15^$ a çözdük anna beklentimizi :=)

_Alex_

Üye
şarj durumu ne alemde acaba.. önceki sürüm gibi şarjın anasını ağlatmıyordur inşallah..

dreambutreal

Üye
onu kullanıp anlayacağiz yarın yorum yapabilirim aktif kullanıyorum bugün 9 gibi şarj ettim bakalım yarın yazarım

Castiel91

Üye
yaw hiç mi dediim problemle karşılaşan yok satın alırken?

Castiel91

Üye
heii anladm limit yok heralde..

hotboy_ist

Üye
Arkadaşlar Symbian BELLE üzerine kurup deneyen varmı ? çalışıyormu ona göre alcam

Castiel91

Üye
dostm spb shell 3.7 calisiyodu bellede ama bunu bilemem

----------Eklendi @ 03:13:20 ---------- Yazıldı @ 03:12:45 ----------

bide belleyi nie büyük yazdın millet şu güncellemelerin ismini nie capsle yazıyo onu anlamyrm

XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Symbian BELLE üzerine kurup deneyen varmı ? çalışıyormu ona göre alcam
Beta testerlardan biri yüklemiş tek sorunun üstten inen topbarın çalışmadığını söyledi.----------Eklendi @ 03:15:38 ---------- Yazıldı @ 03:13:43 ----------Yükleyenlerden biri sürümünü söyleyebilir mi bu arada ? (Ekranda boş bir yerde basılı tutup abouta girin )Bende ki sürüm 1.1 build 2371 aynısını mı yayınladılar merak ettim.

Üst Alt