XER01
Üye
Sonra ki çıkan sürümleri biz alabileceğiz demi yeniden ücret vermeye gerek yok
Evet
Sonra ki çıkan sürümleri biz alabileceğiz demi yeniden ücret vermeye gerek yok
Sizde de sorun var mı satın almada server sorunu veriyor?
SPB'nin facebook sayfasını mesaj yağmuruna tutuyorlardı Symbian sürümü için..
) bu istekler bitmez ama beklentiler var yinede tabiki...arkadaşlar türkçe olmaması pek zorlaştirmiyor yakında türkçe dil desteği gelecektir , şimdilik böyle idare edeceğiz kusura bakmayin kurcalarken dalmişim cevap yazamadim, Kredi kartiyla satin aldiktan sonra bir indirme linki birde veriliyor indirip kurup liyorsunuz olay bitiyor , internet üzerinden saat tasarımı yükledi ben saat şeklini değiştirmek istediğimde. Son olarak nokia nın kullanılan uygulamalar ve kapat bölümü entegre edilmiş tekrar yani spb nin kendi menüsü degil n8 in menü tuşuna basıldıgında nedense s3 menüsü karşiliyor bizi belki bi ayarı vardir açilmamasi için birde arama ekranı yapsaydi) bu istekler bitmez ama beklentiler var yinede tabiki...

beğendim alınır . böyle olduğunu bilsem yine alirdim fakat bu benim şahsi düşüncem katilmayanlar olabilir, eksikleri elbette var fakat bu daha ilk sürümü güncellemelerle daha güzel hale gelecektir diye düşünüyorum.Beğendiniz mi hocam ne diyorsunuz ?![]()
haki 3D sürümü eklenmiş mi server a
Çok iyi aldım kullanıyorum alışması zor olacak![]()
SPB mobile 5 kazma gibiymiş![]()

indirilmiyo indirdim diyen arkadaş nasıl indirdiyse artık
iyi de server a eklenmemişse bu arkadaşlar neyi aldı
Deneme sürümünü sunmamışlar henüz, onlar f-ull sürümü satın alıyorlar.
----------Eklendi @ 23:05:44 ---------- Yazıldı @ 23:01:54 ----------
Eğer eklenmesini istediğiniz şeyler, hatalar varsa bana söyleyin ben direk SPB'ye bildireyim.
Şimdilik bildirdiklerim ;
Bazen tuş kilidini açınca ekran geç geliyor.
Symbian widgetları eklenemiyor
Program listesinde GPU hızlandırmayı aktif etmelerini
3D Müzik widget'ı yapmaları..
Türkçe dilini eklemelerini
Başka istediğiniz şeyler varsa bildireyim, programın yapımcıları doğrudan yazdıklarımızı okuyup ilgileniyorlar.
Bu hareket eden hava durumunu biraz küçültüm ev ekranına getirtemiyor muyuz ortadaki
menü tuşuna bastiğinda symbian menüsü açılmasın bence buda önemli birde basılı tutulduğunda açılan görev yöneticiside tasarıma dahil edilmeli diye düşünüyorum bilmem siz ne dersiniz
hayır, ama güzel fikir bak belki yaparlar. yazayım onlara.
----------Eklendi @ 23:14:07 ---------- Yazıldı @ 23:13:44 ----------
tamamdır