SPB Shell 3D Symbian sürümü Satışa sunuldu..

Sponsorlu Bağlantılar

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Sizde de sorun var mı satın almada server sorunu veriyor?

• Beğen
Tepkiler: Castiel91
XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi

dreambutreal

Üye
arkadaşlar türkçe olmaması pek zorlaştirmiyor yakında türkçe dil desteği gelecektir , şimdilik böyle idare edeceğiz kusura bakmayin kurcalarken dalmişim cevap yazamadim, Kredi kartiyla satin aldiktan sonra bir indirme linki birde ****** veriliyor indirip kurup ******liyorsunuz olay bitiyor , internet üzerinden saat tasarımı yükledi ben saat şeklini değiştirmek istediğimde. Son olarak nokia nın kullanılan uygulamalar ve kapat bölümü entegre edilmiş tekrar yani spb nin kendi menüsü degil n8 in menü tuşuna basıldıgında nedense s3 menüsü karşiliyor bizi belki bi ayarı vardir açilmamasi için birde arama ekranı yapsaydi :)) bu istekler bitmez ama beklentiler var yinede tabiki...

XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar türkçe olmaması pek zorlaştirmiyor yakında türkçe dil desteği gelecektir , şimdilik böyle idare edeceğiz kusura bakmayin kurcalarken dalmişim cevap yazamadim, Kredi kartiyla satin aldiktan sonra bir indirme linki birde veriliyor indirip kurup liyorsunuz olay bitiyor , internet üzerinden saat tasarımı yükledi ben saat şeklini değiştirmek istediğimde. Son olarak nokia nın kullanılan uygulamalar ve kapat bölümü entegre edilmiş tekrar yani spb nin kendi menüsü degil n8 in menü tuşuna basıldıgında nedense s3 menüsü karşiliyor bizi belki bi ayarı vardir açilmamasi için birde arama ekranı yapsaydi :)) bu istekler bitmez ama beklentiler var yinede tabiki...

Beğendiniz mi hocam ne diyorsunuz ? :)

dreambutreal

Üye
Beğendiniz mi hocam ne diyorsunuz ? :)
beğendim alınır . böyle olduğunu bilsem yine alirdim fakat bu benim şahsi düşüncem katilmayanlar olabilir, eksikleri elbette var fakat bu daha ilk sürümü güncellemelerle daha güzel hale gelecektir diye düşünüyorum.

zgn94

zgn94

Üye
çok güzel olmuş satın almayı ve belle çıkana kadar bunu kullanmayı düşünüyorum hatta belki belle çıksa bile buna devam ederim

• Beğen
Tepkiler: Castiel91
SilentOne

SilentOne

Üye
15 dolar pahalı ama soyle biraz daha ucuz olsa alırdım

karakartal76

Üye
Bilgi için çok teşekkürler. Ben az önce kurdum. Çok iyi bir program. Herkese tavsiye ediyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
haki 3D sürümü eklenmiş mi server a

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Çok iyi aldım kullanıyorum alışması zor olacak :)
SPB mobile 5 kazma gibiymiş :D

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
indirilmiyo indirdim diyen arkadaş nasıl indirdiyse artık

Uruloki

Uruloki

Üye
iyi de server a eklenmemişse bu arkadaşlar neyi aldı

XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi
iyi de server a eklenmemişse bu arkadaşlar neyi aldı

Deneme sürümünü sunmamışlar henüz, onlar f-ull sürümü satın alıyorlar.

----------Eklendi @ 23:05:44 ---------- Yazıldı @ 23:01:54 ----------

Eğer eklenmesini istediğiniz şeyler, hatalar varsa bana söyleyin ben direk SPB'ye bildireyim.

Şimdilik bildirdiklerim ;

Bazen tuş kilidini açınca ekran geç geliyor.
Symbian widgetları eklenemiyor
Program listesinde GPU hızlandırmayı aktif etmelerini
3D Müzik widget'ı yapmaları..
Türkçe dilini eklemelerini

Başka istediğiniz şeyler varsa bildireyim, programın yapımcıları doğrudan yazdıklarımızı okuyup ilgileniyorlar.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve suat1111
serkanbb06

serkanbb06

Üye
Bu hareket eden hava durumunu biraz küçültüm ev ekranına getirtemiyor muyuz ortadaki

dreambutreal

Üye
Deneme sürümünü sunmamışlar henüz, onlar f-ull sürümü satın alıyorlar.

----------Eklendi @ 23:05:44 ---------- Yazıldı @ 23:01:54 ----------

Eğer eklenmesini istediğiniz şeyler, hatalar varsa bana söyleyin ben direk SPB'ye bildireyim.

Şimdilik bildirdiklerim ;

Bazen tuş kilidini açınca ekran geç geliyor.
Symbian widgetları eklenemiyor
Program listesinde GPU hızlandırmayı aktif etmelerini
3D Müzik widget'ı yapmaları..
Türkçe dilini eklemelerini

Başka istediğiniz şeyler varsa bildireyim, programın yapımcıları doğrudan yazdıklarımızı okuyup ilgileniyorlar.

menü tuşuna bastiğinda symbian menüsü açılmasın bence buda önemli birde basılı tutulduğunda açılan görev yöneticiside tasarıma dahil edilmeli diye düşünüyorum bilmem siz ne dersiniz

XER01

XER01

Üye
    Konu Sahibi
Bu hareket eden hava durumunu biraz küçültüm ev ekranına getirtemiyor muyuz ortadaki

hayır, ama güzel fikir bak belki yaparlar. yazayım onlara.

----------Eklendi @ 23:14:07 ---------- Yazıldı @ 23:13:44 ----------

menü tuşuna bastiğinda symbian menüsü açılmasın bence buda önemli birde basılı tutulduğunda açılan görev yöneticiside tasarıma dahil edilmeli diye düşünüyorum bilmem siz ne dersiniz

tamamdır

serkanbb06

serkanbb06

Üye
hayır, ama güzel fikir bak belki yaparlar. yazayım onlara.

----------Eklendi @ 23:14:07 ---------- Yazıldı @ 23:13:44 ----------

tamamdır

Bizde atalım mail adresini ver :)

Üst Alt