alttan bakkimler kaldı

tek bir Elektr0 okuyor dior bu konuyo dioralttan bak![]()

ben geldim yahu nereyekimler kaldı
selam hoşgeldin abi bir yere degil eğer gidersek namaza gitcezzselam gececiler nasılsınıZ
----------Eklendi @ 04:07:55 ---------- Yazıldı @ 04:07:23 ----------
ben geldim yahu nereye

SII inş geliyor demi bayramdan sonrahoşgeldinben yine burdayım
![]()

selam hoşgeldin abi bir yere degil eğer gidersek namaza gitcezz![]()

bu gece sessizde o yüzden söyledimselam hoşgeldin abi bir yere degil eğer gidersek namaza gitcezz![]()

inşallahselam hoşgeldin abi bir yere degil eğer gidersek namaza gitcezz----------Eklendi @ 04:13:28 ---------- Yazıldı @ 04:12:48 ---------- SII inş geliyor demi bayramdan sonra
![]()

yok aslında tam ısınamadık birbirimizebu gece sessizde o yüzden söyledim![]()
henüz yoklama alan yokhoşgeldinben yine burdayım
![]()

kime ısınamadinyok aslında tam ısınamadık birbirimize
sana söyledim zaten. Hani beni Hep görüyormuşsun yahenüz yoklama alan yok![]()

alınca beni bir ara SII den konuş bakalım bende sana Giomla karşılık veririminşallah![]()
hiç sorma abi ya TUĞ diye biri var çok fesat bişi ne edeceksem
----------Eklendi @ 04:16:35 ---------- Yazıldı @ 04:15:07 ----------
kime ısınamadin

alınca beni bir ara SII den konuş bakalım bende sana Giomla karşılık veririm----------Eklendi @ 04:18:08 ---------- Yazıldı @ 04:17:18 ---------- hiç sorma abi ya TUĞ diye biri var çok fesat bişi ne edeceksem![]()
vay fesat vay ne yapmış sana acabaalınca beni bir ara SII den konuş bakalım bende sana Giomla karşılık veririm tamam. Kontör yettiği kadar konuşuruz![]()
bana bişi edemez yavv onun Alnını karışlarım vallavay fesat vay ne yapmış sana acaba

alınca beni bir ara SII den konuş bakalım bende sana Giomla karşılık veririm tamam. Kontör yettiği kadar konuşuruz![]()
SII kullanacaksan hazırlıklı ol bu gibi durumlara![]()
![]()
hadi lenbana bişi edemez yavv onun Alnını karışlarım valla![]()

bana bişi edemez yavv onun Alnını karışlarım valla----------Eklendi @ 04:21:44 ---------- Yazıldı @ 04:20:34 ----------
internet paketim var.SII kullanacaksan hazırlıklı ol bu gibi durumlara![]()
![]()
telefondan konuşmam. Mesaj internetten atarım. Halloldu herşey
![]()
ne olduhadi len![]()
![]()

puhaaha hadi len felan
Ne iş