yarın bayram :( yani ramazan bitti diye mi??
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: yarın bayram Genişletmek için tıkla ... yani ramazan bitti diye mi??
Mareşal Üye Tuba_erva' Alıntı: ee niye degilsn ozaman Genişletmek için tıkla ... yarın bayram ya abla
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: hoş geldin minoo hanım Genişletmek için tıkla ... sen de hoşgeldin pirim
Mareşal Üye Tuba_erva' Alıntı: niye üzüluyosunki Genişletmek için tıkla ... kimsem yokki abla bayramlaşacak
minoo Üye H.buldum kardeşcanlarım Tubam ----------Eklendi @ 02:21:10 ---------- Yazıldı @ 02:20:40 ---------- Pondusss' Alıntı: neden ".)" böyle gülmedin Genişletmek için tıkla ... Öldüm gülmekten bee tam kahvemi yudumlamıştım
H.buldum kardeşcanlarım Tubam ----------Eklendi @ 02:21:10 ---------- Yazıldı @ 02:20:40 ---------- Pondusss' Alıntı: neden ".)" böyle gülmedin Genişletmek için tıkla ... Öldüm gülmekten bee tam kahvemi yudumlamıştım
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: sen de hoşgeldin pirim Genişletmek için tıkla ... ben geldiğimde konuşmadınız benim le
Pondusss' Alıntı: sen de hoşgeldin pirim Genişletmek için tıkla ... ben geldiğimde konuşmadınız benim le
Tuba.Erva Üye Mareşal' Alıntı: kimsem yokki abla bayramlaşacak Genişletmek için tıkla ... nasil yok? tek mi yasiyosun.anlamadmki bsey
Mareşal' Alıntı: kimsem yokki abla bayramlaşacak Genişletmek için tıkla ... nasil yok? tek mi yasiyosun.anlamadmki bsey
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: kimsem yokki abla bayramlaşacak Genişletmek için tıkla ... biz varız
Mareşal Üye Tuba_erva' Alıntı: nasil yok? tek mi yasiyosun.anlamadmki bsey Genişletmek için tıkla ... mecbur tek yaşıyorum abla
Tuba_erva' Alıntı: nasil yok? tek mi yasiyosun.anlamadmki bsey Genişletmek için tıkla ... mecbur tek yaşıyorum abla
Tuba.Erva Üye Pondusss' Alıntı: neden ".)" böyle gülmedin Genişletmek için tıkla ... bu aksam böyle masum takilcam
Elektr0 Üye minoo' Alıntı: H.buldum kardeşcanlarım Tubam ----------Eklendi @ 02:21:10 ---------- Yazıldı @ 02:20:40 ---------- Öldüm gülmekten bee tam kahvemi yudumlamıştım Genişletmek için tıkla ... naylasın kardeşcan
minoo' Alıntı: H.buldum kardeşcanlarım Tubam ----------Eklendi @ 02:21:10 ---------- Yazıldı @ 02:20:40 ---------- Öldüm gülmekten bee tam kahvemi yudumlamıştım Genişletmek için tıkla ... naylasın kardeşcan
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: ben geldiğimde konuşmadınız benim le Genişletmek için tıkla ... yoktum o zaman. mesaj yazıp dizi izlemeye gittim
Elektr0' Alıntı: ben geldiğimde konuşmadınız benim le Genişletmek için tıkla ... yoktum o zaman. mesaj yazıp dizi izlemeye gittim
Tuba.Erva Üye Mareşal' Alıntı: mecbur tek yaşıyorum abla Genişletmek için tıkla ... bilmiyodum.ayri memlekette mi ailen.niye ayrisin sen
Mareşal' Alıntı: mecbur tek yaşıyorum abla Genişletmek için tıkla ... bilmiyodum.ayri memlekette mi ailen.niye ayrisin sen