uyuyan bütün insanoğluna iyi uykular.
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: selam gecemin güzel insanları Genişletmek için tıkla ... selam sana onur
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Ben geldimmm Genişletmek için tıkla ... pinarim hosgeldin ----------Eklendi @ 02:14:56 ---------- Yazıldı @ 02:14:35 ---------- Mareşal' Alıntı: selam gecemin güzel insanları Genişletmek için tıkla ... hosgeldin
minoo' Alıntı: Ben geldimmm Genişletmek için tıkla ... pinarim hosgeldin ----------Eklendi @ 02:14:56 ---------- Yazıldı @ 02:14:35 ---------- Mareşal' Alıntı: selam gecemin güzel insanları Genişletmek için tıkla ... hosgeldin
Mareşal Üye Tuba_erva' Alıntı: pinarim hosgeldin ----------Eklendi @ 02:14:56 ---------- Yazıldı @ 02:14:35 ---------- hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ablam nasılsın
Tuba_erva' Alıntı: pinarim hosgeldin ----------Eklendi @ 02:14:56 ---------- Yazıldı @ 02:14:35 ---------- hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ablam nasılsın
Amaru Shady Üye Mareşal' Alıntı: naber Furkan Genişletmek için tıkla ... çoooookkkkkk çok iyiyim. Sen?
Tuba.Erva Üye Mareşal' Alıntı: hoşbulduk ablam nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiym sen naslsn keyfn yerindedr ins
Mareşal' Alıntı: hoşbulduk ablam nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiym sen naslsn keyfn yerindedr ins
Amaru Shady Üye Tuba_erva' Alıntı: iyiym sen naslsn keyfn yerindedr ins Genişletmek için tıkla ... son soruyu bana hiç sormadın neden??
Tuba_erva' Alıntı: iyiym sen naslsn keyfn yerindedr ins Genişletmek için tıkla ... son soruyu bana hiç sormadın neden??
Mareşal Üye Tuba_erva' Alıntı: iyiym sen naslsn keyfn yerindedr ins Genişletmek için tıkla ... çok sağol ablam aslında mutlu olmam lazımdı bugün kızın numarasını aldım
Tuba_erva' Alıntı: iyiym sen naslsn keyfn yerindedr ins Genişletmek için tıkla ... çok sağol ablam aslında mutlu olmam lazımdı bugün kızın numarasını aldım
Mareşal Üye Pondusss' Alıntı: son soruyu bana hiç sormadın neden?? Genişletmek için tıkla ... kıskanma lenn
Tuba.Erva Üye Pondusss' Alıntı: son soruyu bana hiç sormadın neden?? Genişletmek için tıkla ... birak ya hep soruyom.d
Pondusss' Alıntı: son soruyu bana hiç sormadın neden?? Genişletmek için tıkla ... birak ya hep soruyom.d
Tuba.Erva Üye Mareşal' Alıntı: çok sağol ablam aslında mutlu olmam lazımdı bugün kızın numarasını aldım Genişletmek için tıkla ... ee niye degilsn ozaman
Mareşal' Alıntı: çok sağol ablam aslında mutlu olmam lazımdı bugün kızın numarasını aldım Genişletmek için tıkla ... ee niye degilsn ozaman
Amaru Shady Üye Tuba_erva' Alıntı: birak ya hep soruyom.d Genişletmek için tıkla ... öyle diyorsan öyledir tamam