Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Hepsi var ve 19 dosya var yani enson güncellenmiş hali...
spartuas
Üye
benim c7 rusya cikisli oldugu icin telefon ingilizce oldu. Bugun son kez guncelleyeyim dedim. Ve dil seceneklerinde turkce cikti. Anna gelmstir. Hayirli olsun...
benim c7 rusya cikisli oldugu icin telefon ingilizce oldu. Bugun son kez guncelleyeyim dedim. Ve dil seceneklerinde turkce cikti. Anna gelmstir. Hayirli olsun...
Ne yapalım be kardeşim, umutlar olmadan yaşanmıyor bu hayat.LYS ve YGS'de devlet bizi ketenpereye getirdi zaten bu sene, Symbian Anna'ya kaldık bizde.Meraktan işte, acaba nasıl...
DustoJniK
Üye
Arkadaşlar ben şimdi tekrar flasladım en son haliyle ve gayet iyi . fakat yedeklemeyi unuttum silindi resimler falan
Ne yapalım be kardeşim, umutlar olmadan yaşanmıyor bu hayat.LYS ve YGS'de devlet bizi ketenpereye getirdi zaten bu sene, Symbian Anna'ya kaldık bizde.Meraktan işte, acaba nasıl...