15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

tuornumen

Üye
Çıkış tarihini etkileyeceğini sanmıyorum ama yinede o süre zarfında buradan baskı yapılabilir bence :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
halaa gelmemss yaaa vaaayyyyyy..........:kotu: |-)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
navifirm nokia care suite hata veriyor türkçesi yükleniyor olabilirmi :hmmm:hmmm:hmmm

accman

accman

Üye
eğer bayram tatili falan varsa yani tüm nokia türkiye ekibi tatile çıkmışsa en az bir hafta daha bekleyeceğiz desenize...

----------Eklendi @ 21:15:21 ---------- Yazıldı @ 21:14:56 ----------

navifirm nokia care suite hata veriyor türkçesi yükleniyor olabilirmi :hmmm:hmmm:hmmm

zannetmem son 2-3 gündür böyle zaten...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
hindistanda güncelleme var, bizde yok ilginç :off: :vur :off:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
eğer bayram tatili falan varsa yani tüm nokia türkiye ekibi tatile çıkmışsa en az bir hafta daha bekleyeceğiz desenize...

Maalesef öyle. Nokia Türkiye'nin ne zaman canı isterse o zaman göreceğiz Anna'yı.
Adamların bayram tatilinin bitmesini ve keyiflerinin yerine gelmesini bekliyoruz.

o.basar86

o.basar86

Üye
Arkadaşlar çok ciddi söylüyorum. Bu anna kıyameti koparmaya değecek kadar önemli bir olay değil. Nokia fazlaca reklamını yaptı ama bir iki görsellik numarası dışında hiçbir getirisi olmadığını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Belle asıl değişiklikleri getirecek ama o da ne zaman çıkacak bilinmez :(

bartayd

Üye
Arkadaşlar çok ciddi söylüyorum. Bu anna kıyameti koparmaya değecek kadar önemli bir olay değil. Nokia fazlaca reklamını yaptı ama bir iki görsellik numarası dışında hiçbir getirisi olmadığını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Belle asıl değişiklikleri getirecek ama o da ne zaman çıkacak bilinmez :(

boşuna sıkıntı yapıyoruz değil mi kardei anna belle hikaye hep elimizdekiyle mutlu olmasını bilmeliyiz

accman

accman

Üye

benim isteğim dik qwerty falan değil..telefon mesaj atmaya dayanmıyo hemen ısınıyo..t9la yavaşlıyor falan flash format işe yaramadı umudum bu güncelleme...

----------Eklendi @ 21:30:14 ---------- Yazıldı @ 21:28:49 ----------

Maalesef öyle. Nokia Türkiye'nin ne zaman canı isterse o zaman göreceğiz Anna'yı.
Adamların bayram tatilinin bitmesini ve keyiflerinin yerine gelmesini bekliyoruz.

çok haklısın..ayıp bu yapılan..eminim birçok kullanıcı yeni telefon tercihi yaparken nokia almalı mı diye bir daha düşünecektir olanlardan sonra..

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia telefonları iyi aslında adamlar işini geç yapıo ama sağlam yapıo buda bizim sinirimizi bozuyor :off:

bayx2002

Üye
aynen katılıyorum, 10 gündür kullanıyorum 2 kere Nokia OVİ üzerinden güncellemesini yaptı toplan 5 güncellemesi çıktı anna da yani windows service pack'leri gibi ama ona rağmen internette kopmalar var ve malesef telefonum yurtdışı olduğu için güncelleme olarak symbian anna 24.01 yüklendi 22.14 e bile dönemeyeceğimi KVK söyledi sorun çıkmasın diye dönemedim ve şu hali eski halinden daha kötü çünkü güncellemede çok hatalar ve uyumsuzluk var 2 kere güncellemeyi yeni sevrice pack uplate ile desteklemelerine rağmen.. olağanüstü bişey yok. ama belle cidden daha büyük bir güncelleme ve ben şimdi onu sabırsızlıkla bekliyorum o gecikirse android tabanlı yada i phone tarzı telefonlar bence daha isabetli tercih olur...

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye

sorun güncellemenin çok iyi veya beklenti karşılamaması değil neden hepsi aynı anda verilmiyor güncellemelerin sorun burda ya hiçbir ülkeye gelmesin ya da bizim güncellememiz şuan için olsun sorun bu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
sorun güncellemenin çok iyi veya beklenti karşılamaması değil neden hepsi aynı anda verilmiyor güncellemelerin sorun burda ya hiçbir ülkeye gelmesin ya da bizim güncellememiz şuan için olsun sorun bu

Dün ve bugün yaptığımız araştırmalar sonucunda; gecikmenin Nokia'nın Avrupa Merkezinden değil Türkiye'deki şubesinden (Nokia Türkiye'den) kaynaklandığı; Türkiye'deki görevlilerin Anna güncellemesi uyumluluğuna ilişkin gerekli test ve incelemeleri bitiremediği anlaşıldı. Türkiye'deki bütün resmi ve özel kuruluşlar bayram arasına girdiği için haftasonu veya gelecek hafta ortasına kadar Anna'dan ümidi kestik. (3-10 Eylül arası bir tarihte bekliyoruz kısmetse)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
110 mb için bekletiyorlar adamlara bak ya :angry:

dhampir57

dhampir57

Üye
Arkadaşlar biraz alakasız olcak ama 24.01 sürüm anna ile 22.14 arasındaki fark nedir?

fikret3968

fikret3968

Üye
Arkadaşlar, Euro2 Germany 22.14 sürümünün tamamını indirebileceğimniz bir bağlantı verebilecek olan var mı? Ne şekilde bulabiliriz Nokia Care Suite dışında? Ya da bulabilir miyiz? Bu Navifirm delirtecek beni, açılmadı gitti. Veyahut ben paylaşan bir arkadaş vasıtasıyla indirdim ama bir dosya eksikti, o dosya elinde olan varsa upload edebilir mi? EURO2 GERMANY RM-675_0022.014_M001_8GB.fpsx buydu sanırım ya da benzeri işte, içerisinde 8GB yazan depo hafızasının bulunduğu dosya. Şimdiden teşekkür ederim.
bu konuda yardım istiyorum yokmu yol gösterecek

dhampir57

dhampir57

Üye
bu konuda yardım istiyorum yokmu yol gösterecek
Ben multi upload sitesine upload ediyordum Suyaka arkadaş için. Ama netim yavaş. Bi aksilik olmazsa yarın akşama yada ondan sonraki güne biter inş.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ölme essegm ölme...nasrettin hoca nerdesin :islik :pro:

bayx2002

Üye
110 mb için bekletiyorlar adamlara bak ya :angry:

110 değil 330 mb felan sürdü bende ayrıca peşindende 35 mb yeni uyum uplate güncellemesi 1 ve 2 çıktı 3 tanede program uplate güncellemesi yayınlandı toplamda 370 felan oluyor yani

Üst Alt