ingilizce cümleyi çevirmede yardım edin !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abattal86

Üye
    Konu Sahibi
ingilizce cümleyi çevirmede yardım edin !!!
merhaba arkadaşlar malum ingilizcem berbat abd de ki bir kişiylede mailleşmem gereken bir konu var bana google translate bile yardım edemiyor sizden birazcık çevirmede yardım isteyecem

Dear abattal86,

my ebay auction says we ship only to usa and canada. i can ship it if you are paying $23 more and i will ship it. email me your paypal info and i will send you payment request for s/h to turkey.

Shipping and handling

Item location: Euless, TX, United States
Shipping to: United States, Canada only

ne demek istemiş arkadaşlar tam anlamaıyla çözemedim ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yazıyorum biraz bekle. :)----------Eklendi @ 00:27:54 ---------- Yazıldı @ 00:23:42 ---------- sadece kanada ve amerikaya nakil varmış. 23 dolar daha verirsen yollarmış. paypal bilgilerini yollarsan o da paypala türkiyeye yollamak için bi mesaj yollarmış.----------Eklendi @ 00:28:26 ---------- Yazıldı @ 00:27:54 ----------sanırım böyle. :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
merhaba arkadaşlar malum ingilizcem berbat abd de ki bir kişiylede mailleşmem gereken bir konu var bana google translate bile yardım edemiyor sizden birazcık çevirmede yardım isteyecemne demek istemiş arkadaşlar tam anlamaıyla çözemedim ?
hocam bide sana bir tavsiye burasi herkese acik bir alan herkes gordu senin bu mesajini.. hani onemli bisi olur ozel bilgiler falan kotu niyetli insanlarin eline gecer canin yanar.. tavsiyem guvendigin kisiler haricinde ceviri yapilmasini talep etme onlara da metni pm yoluyla at.. sadece bi dost tavsiyesi olarak gor.

abattal86

Üye
    Konu Sahibi
işin aslı ebaydan bir ürün alıyorumda :D

şu olabilir mi ; yanlızca amerika ve kanadaya nakliyat yapıyor 23 dolar daha yollarsam bana gönderebilirmiş . eğer benim çwevrim değil seninki doğruysa teslimde sıkıntı olacak ...

----------Eklendi @ 00:40:47 ---------- Yazıldı @ 00:38:24 ----------

hocam bide sana bir tavsiye burasi herkese acik bir alan herkes gordu senin bu mesajini.. hani onemli bisi olur ozel bilgiler falan kotu niyetli insanlarin eline gecer canin yanar.. tavsiyem guvendigin kisiler haricinde ceviri yapilmasini talep etme onlara da metni pm yoluyla at.. sadece bi dost tavsiyesi olarak gor.

eyvallah o yüzden sadece mesajı paylaştım :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
işin aslı ebaydan bir ürün alıyorumda :D şu olabilir mi ; yanlızca amerika ve kanadaya nakliyat yapıyor 23 dolar daha yollarsam bana gönderebilirmiş . eğer benim çwevrim değil seninki doğruysa teslimde sıkıntı olacak ...----------Eklendi @ 00:40:47 ---------- Yazıldı @ 00:38:24 ----------eyvallah o yüzden sadece mesajı paylaştım :)
evet 23 dolar daha ver bide bana paypal bilgini e mail at bende Turkiye icin odeme istegini gonderiyim demis (istegi ebay a gonderecek 23 dolari odeyip)

abattal86

Üye
    Konu Sahibi
evet 23 dolar daha ver bide bana paypal bilgini e mail at bende Turkiye icin odeme istegini gonderiyim demis (istegi ebay a gonderecek 23 dolari odeyip)

eyvallah sağolasın hocam dekontu yollarım artıkın :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bak bastan ceviriyim sana

"bak kanka benim ebay anlasmam sadece amerikayla kanadaya gecerli. ama 23 dolar daha gonderirsen gonderirim senin ulkene. istiyorsan paypal bilgilerini bana e mail at bende ulkene yollama istegini gonderiyim (ebay a).
optum kanka Allah a emanet ol.

esya konumu : euless tx amerika
gonderilebilen yerler : amerika kanada"

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap
greenmile

greenmile

Üye
sadece amerika ve kanadaya gönderiyormuş ama 23 dolar fazladan verirsen turkiyeye de gönderebilirmiş

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
bak bastan ceviriyim sana "bak kanka benim ebay anlasmam sadece amerikayla kanadaya gecerli. ama 23 dolar daha gonderirsen gonderirim senin ulkene. istiyorsan paypal bilgilerini bana e mail at bende ulkene yollama istegini gonderiyim (ebay a). optum kanka Allah a emanet ol.esya konumu : euless tx amerikagonderilebilen yerler : amerika kanada"
:ehe Doğru :good:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
amerika ve kanadadan sadece gemiyle geliyomuş.o yüzden 23 dolar fazladan ücret istiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
amerika ve kanadadan sadece gemiyle geliyomuş.o yüzden 23 dolar fazladan ücret istiyorlar.

gemiyle mi geliyormuş :ehe hacı o kargo demek yalnız bu cümlede:D sadece kanada ve amerikaya kargoluyoruz diyor,ekstra 23 dolara türkiye ye de göndeririz diyor:)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: greenmile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt