bilgisayara geçince haber ver. Pm falan at. Yazıda karar veriyim o zamana kadartamam soyle ne yazayim :d ama pc ye gecince yazarim photoshopla falan ugrasmam lazimama varyaaaa bu forumda bi gorursem bu resmiiiiiiii ......

[/COLOR] bu arada bende iyiyim sagol sordugun icin

bide piskin piskin guluyor yabilgisayara geçince haber ver. Pm falan at. Yazıda karar veriyim o zamana kadar----------Eklendi @ 00:10:45 ---------- Yazıldı @ 00:10:02 ----------
![]()
![]()

ne bayramlığı. 24 saat buradayım.bayramlıklarınız hazırmı bakayım![]()
dışarı çıkmadığım için gerek yok 
bide piskin piskin guluyor ya![]()

ne bayramlığı. 24 saat buradayım.dışarı çıkmadığım için gerek yok
----------Eklendi @ 00:12:50 ---------- Yazıldı @ 00:12:23 ----------
![]()

tamamyazinin guzel olmasi icin ismi duzgun bisi sec ki guzel olsun mesela bende h harfiyle y harfi super durdu.. ama s harfiyle r harfi biraz bozuyolar..

ben evde değilim.pc başında pinekleyecez yine zaten para verende yok![]()

maalesef öyle.millet nerde ya 2 gundur durgun buralar.. mesela nadide abla gelmiyo kac zamandir..

a.s ben hâlâ sana yan bakıyorumheeeeeyyytt uulaaann vaarr mıı baaanaaa yaaan baaakaaannnSelamun aleyküm gençlik
![]()

en iyisi mobilsinir oldum yaa sürekli portal çıkıyo![]()

a.s ben hâlâ sana yan bakıyorum![]()

sinir oldum yaa sürekli portal çıkıyo![]()

aleykum selam kardesheeeeeyyytt uulaaann vaarr mıı baaanaaa yaaan baaakaaannnSelamun aleyküm gençlik
![]()
garip bi sorunsen bak şampiyon sana izin var----------Eklendi @ 00:36:32 ---------- Yazıldı @ 00:36:12 ----------evet hala o sorunu çözmemişler
![]()
beni fazla etkilemiyorsakin ol şampiyon as hoşgeldinheeeeeyyytt uulaaann vaarr mıı baaanaaa yaaan baaakaaannnSelamun aleyküm gençlik
![]()

sakin ol şampiyon as hoşgeldin![]()