Elektr0
Üye
kusura bakma Aziz Pirim bak Aziz pirim diyorum ama Ponduççç kaldı adın yaaponduçç falan deyip de kalpten götürme adamı![]()

kusura bakma Aziz Pirim bak Aziz pirim diyorum ama Ponduççç kaldı adın yaaponduçç falan deyip de kalpten götürme adamı![]()

bi tek furkan dene diyim le Aziz diyimmi
![]()

ben gidiyorum. 5 dk sonra döneceğim inşallah sanırım galiba![]()

bi tek furkan de![]()

olsun benim aklıma pondusss geliyor.kusura bakma Aziz Pirim bak Aziz pirim diyorum ama Ponduççç kaldı adın yaa![]()

tarla yolundayız.
bekle benı ıstanbul az kaldı donecegım.

tarla yolundayız.bekle benı ıstanbul az kaldı donecegım.
:hadi hayrlisi sevindm cokbugün kızın adını öğrendim yarın telefonunu alcam![]()

sanada ablacim iyi uykularNeyse bende gidiyorum herkese iyi gecelerTuba ablacım![]()
bende cikiyorum.hayirli sabahlar herkeseiyi uykular ablacım HayırLı sabahlarsanada ablacim iyi uykularbende cikiyorum.hayirli sabahlar herkese

selam insanoğlu
pondusss benim için gerçekten çooook önemli. Ama siz ponduçç deyince aklıma pondusss geldiği için sorun yok.Furkan kızıyonmu la ponduç deyince![]()

Neyse bende gidiyorum herkese iyi gecelerTuba ablacım![]()
yetiştim 
sanada ablacim iyi uykularbende cikiyorum.hayirli sabahlar herkese
bye bye bye(güzel şarkıydı
)yine kimse kalmadı HeraldeDöndüm.selam insanoğlu pondusss benim için gerçekten çooook önemli. Ama siz ponduçç deyince aklıma pondusss geldiği için sorun yok.
----------Eklendi @ 05:18:03 ---------- Yazıldı @ 05:17:27 ----------
yetiştim
----------Eklendi @ 05:19:29 ---------- Yazıldı @ 05:18:03 ----------
bye bye bye(güzel şarkıydı
)

aleykum selaaam seninde mubarek olsun kardesselamün aleyküm maxicebin güzel insanları bayramınız mübarek olsun hadi gelin muhabbete
aleykum selam
nasilsiniyiyim sağol.yazıdan ne haberaleykum selamnasilsin

tamam soyle ne yazayim :d ama pc ye gecince yazarim photoshopla falan ugrasmam lazimiyiyim sağol.yazıdan ne haber![]()
ama varyaaaa bu forumda bi gorursem bu resmiiiiiiii ......bu arada bende iyiyim sagol sordugun iciniyiyim sağol.yazıdan ne haber![]()