15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

fatih982

fatih982

Üye
shanol ağzına klavyene sağlık

accman

accman

Üye
arkadaşlar forumda defalarca öylendi "production external"dan dosyaları çekip flash ATMAYIN...ordan çekilince telefon kendinden geçiyor...sadece "nokia care suite" bölümünden indirin dosyaları..

erollcelik

erollcelik

Üye
arkadaşlar dünden beri mobil siteye giremiyorum bu sorun ile ilgili birşey yapan yokmu.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Nokia Avrupa sitesinde, herkesin "bizim ülkede ne zaman çıkar" diye sorduğu bir başlıkta (ki ben de "Türkiye'de ne zaman çıkar, net bir tarih verin" diye yazmıştım) Nokia çalışanı'nın yazdıkları:

"I can't give any estimates on when the updates will be released in your countries as that depends on a local decision. But I'l inform here in the forum once new countries have been added to the Symbian Anna GoLive."

Çevirisi: "Güncellemelerin ülkenizde ne zaman çıkacağı, yerel karara bağlı olduğundan herhangi bir tahmin veremiyorum. Ama Symbian Anna GoLive'ye yeni ülkeler eklendikçe burada, forumda bilgi vereceğim."

Bu cevaba bakılırsa, gecikme Nokia-Türkiye'den kaynaklanıyor gibi...

ayhan124

Üye

Nokia Avrupa sitesinde, herkesin "bizim ülkede ne zaman çıkar" diye sorduğu bir başlıkta (ki ben de "Türkiye'de ne zaman çıkar, net bir tarih verin" diye yazmıştım) Nokia çalışanı'nın yazdıkları:

"I can't give any estimates on when the updates will be released in your countries as that depends on a local decision. But I'l inform here in the forum once new countries have been added to the Symbian Anna GoLive."

Çevirisi: "Güncellemelerin ülkenizde ne zaman çıkacağı, yerel karara bağlı olduğundan herhangi bir tahmin veremiyorum. Ama Symbian Anna GoLive'ye yeni ülkeler eklendikçe burada, forumda bilgi vereceğim."

Bu cevaba bakılırsa, gecikme Nokia-Türkiye'den kaynaklanıyor gibi...
Eğer doğruysa düşmanı boşuna uzakta aramışız..meğer burnumuzun dibindeymiş...

• Beğen
Tepkiler: maxifunk

modacell

Üye
Abi bu cevaba göre Nokia Türkiye' nin stratejisi tamamiyle ticari. Yeni model annalı telefonları sattıktan sonra güncellemeyi verecekler o zaman.

altannemre

Üye
nokia destek hattı numarasıni söylermisıniz lütfen

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hala neden tartışıyorsunuz genks yükleyin deutsch annayi olsun bitsin :)

erollcelik

erollcelik

Üye
Perşambe gününden beri navifirme tek bir variant eklenmedi.Yani hala 468 variant ve sanırım topplam tane 881 variant var.Ölme eşeğim ölme

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia Anna resmi olarak çıktığı gün duyurmuştu 3 hafta içinde olmayan ülkelere gelecek diye, 25'inde 5 ülkeye daha geldi yavaş yavaş geliyor Eylül'ün ilk haftası gelme ihtimali var.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşlar Navifirmden telefonuma Attım Anna Sürümünü. Telefonum C7. Telefon anna sürüm ve tamamen türkçe....

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Evet arkadaşım euro 2 germany i attım product(yazılım) koduna bakmadan hemde ve gayet hoş . Güncellemelerde çıktı yükledim telden fakat güncellenmedi diyo olsun bunada şükür. ve dokunmatiği olsun kamerası olsun hızı olsun bayağı fark etti yani.....

----------Eklendi @ 15:45:39 ---------- Yazıldı @ 15:43:23 ----------

Önceki sürümünde yüklü olsun şimdiki anna sürümünü de yükle pc ne . Garanti olarak bisey diyemem fakat garantilik durum olursa 14.02 yi yükleyebilirsin. Canın sıkıldıgında eskiyi canın sıkıldığında yeniyi yükleyebilirsin :)

nameste108

Üye
arkadaşlar symbian anna ilk olarak ne zaman çıkmıştı hatırlayamadım (naviye değil oviye) hani en geç 3 hafta sonra her yere dağıtılacak denedi ya, o 3 hafta ne zaman doluyor, onu hesaplayacağım da ne zaman çıktığını unuttum :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
:d::d::d::d:

Suyaka

Suyaka

Üye
DustoJniK, Euro2 Germany'nin bütün dosyalarını indirmiş miydin, tamamını?

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
Evet arkadaşım euro 2 germany i attım product(yazılım) koduna bakmadan hemde ve gayet hoş . Güncellemelerde çıktı yükledim telden fakat güncellenmedi diyo olsun bunada şükür. ve dokunmatiği olsun kamerası olsun hızı olsun bayağı fark etti yani.....

----------Eklendi @ 15:45:39 ---------- Yazıldı @ 15:43:23 ----------

Önceki sürümünde yüklü olsun şimdiki anna sürümünü de yükle pc ne . Garanti olarak bisey diyemem fakat garantilik durum olursa 14.02 yi yükleyebilirsin. Canın sıkıldıgında eskiyi canın sıkıldığında yeniyi yükleyebilirsin :)

yalnız şunu belirteyim yeni sürümün üstüne eski sürüm kuramazsın

----------Eklendi @ 17:29:11 ---------- Yazıldı @ 17:27:52 ----------

bu arada 250 sayfa 2500 üncü mesaj bu bir rekor

Üst Alt