15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

-sunrise-

-sunrise-

Üye
arkadaşlar ovi olmadan bişi güncellemeyin derim menü tuşum ve tuş kilit mandalı çalışmadı.. çakışmış olucağını düşünüp bende servise götürdüm.. böle sorunlar yaşıyan var mıydı..

Suyaka

Suyaka

Üye
arkadaşlar ovi olmadan bişi güncellemeyin derim menü tuşum ve tuş kilit mandalı çalışmadı.. çakışmış olucağını düşünüp bende servise götürdüm.. böle sorunlar yaşıyan var mıydı..

Hiç olmadı henüz.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bence flashla ilgili bir sorun değildir hatadan kaynaklıdır.

resulalan

resulalan

Üye
anna artık yarın gel diyorum başka birşey demiyorum vala yeter ya sıkmaya başladı beklemek ne zormuş böyle :d: şimdi biz annada böyleyizde acaba belle de nasıl olacaz çok merak ediyorum... belle videolarını izliyorumda gerçekten mükemmel olmuş

aydındogan

Üye
Evet bende yükledim annayı ve şimdi tekrar güncelledim indiriyor sorun yok

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
anna yarında gelmez ve mutlu son olmaz hayde hayırlısı|-)

forbidden5

forbidden5

Üye
anna artık yarın gel diyorum başka birşey demiyorum vala yeter ya sıkmaya başladı beklemek ne zormuş böyle :d: şimdi biz annada böyleyizde acaba belle de nasıl olacaz çok merak ediyorum... belle videolarını izliyorumda gerçekten mükemmel olmuş
bellede böyle olmıcaz :D çünkü o zamana kadar söylentilere kulak asmamayı öğreniriz çıkana kadar hiç bişeye inanmayız dolayısıyla daha sağlıklı bi bekleyiş olur :D

mustimix41

mustimix41

Üye
galaxy s2 alacaktım n8 aldım ama artık pişmanım bundan sonraki telefonum android olacakk....:off:

tuornumen

Üye
aradaşlar navideki nokia care serverlerı açıldı ama türkiye maalesef hala yok

Toros542

Toros542

Üye
Hiç bu yönüyle düşünmemiştim..... TÜRKİYE ve TÜRK İNSANI ile kategorize eden bir tavırla birlikte, telefon satış rakamlarına göre değilde, ırksal bakımdan değerlendiren diğer faktörle gibi, insanımızı yalnış değerlendirmeye almış ve her dış faktör gibi sabrımızı test ediyor. By Nokia.... Hi Iphone. Belki anlamazlar diye kendi dilleriyle hitap edeyim dedim. Benim dilimi öğrenen ilk kim olursa o kazanacaktır muhakkak....
arkadasım cok güzel bi yorum.sana aynen katılıyorum.senden ricam bu düsüncelerini nokia ya da iletmen.

----------Eklendi @ 02:02:36 ---------- Yazıldı @ 01:28:16 ----------

millet boşuna beklemeyin şu anna denen güncellemeyi.bekle bekle nereye kadar ya.adamlar resmen makara yapıyorlar.suan ellerindeki anna isletim sistemli cihazlari satmanin derdindeler.o cihazlar satilmadigı sürece bu güncelleme gelmez kolay kolay.eger hala nokia alacak arkadaslar varsa hic düsünmesin.almak icin düsünmeye bile degmez cünkü.bosuna parasını heba etmesin.nokia dan baska tlf mu yok piyasada.sonucta parasıyla degilmi.nokia OUT/samsung,apple ve htc İN...bence suan yapılacak en güzel sey mübarek ramazan bayramımızı en güzel sekilde nasıl yasarız onu beklemeliyiz.herkese iyi bayramlar....

maxifunk

maxifunk

Üye
arkadaşlar navifirmde euro2_germany indirdim kurdum orjinal türkçe anna kullanıyorum şu an boşverin kod modu orjinali falan kurun keyfini çıkarın zaten ilerde türkiye için çıkarsa yine yüklersiniz oldu bitti. Bukadar kasmaya gerek yok

nameste108

Üye
navi açıldı, ancak hala bir gelişme yok -n8 için- c7 ve c6-01e bakmadım.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
navifrmde ki 24.1 o nedir arkadaşlar yabancı ülke versiyonlarımı bi 22.14 var bide altında 24.1 girdim baktım 24.1 e bi kaç ülke tayland falan bunu kursak ne olur bi kaç yabancı dilde denesek problem olurmu

nameste108

Üye
arkadaşlar navide n8 bölümü "nokia n/a rm-596" yazıyor yani eskisi gibi "nokia n8 rm-596" yazmıyor, n8 variantları açılmıyor,

ne derseniz yeni variat yükleniyor olabilir mi?

----------Eklendi @ 03:14:24 ---------- Yazıldı @ 03:12:25 ----------

yeni hiç bir şey yok, pehhhh

WebStyle

WebStyle

Üye
Beklemeyin arkadaşlar beklemeyin. Herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun. Bayramdan sonra uğrar bakarım tekrar. Ben umudumu 2 gün önce kestim ne yazık ki. Ama sadece Nokia'ya şunu söylüyorum. Gerçekten çok müşteri kaybı olacaktır. Ne kadar iyi cihaz çıkartırsa çıkartsın. Destek vermediği sürece hiç bir zaman en iyisi olamayacaktır. Diğer mesajlarım da yazdığım üzere tekrar yineliyorum. Nokia almadan önce 1 değil 4 kez düşüneceğim bundan sonra.. Anna'yı da Almanya kodlarını yükleyerek tatmış olduk. Bir kaç kere sordum kafam eserse cihazı büyük ihtimalle satacağım..

maxifunk

maxifunk

Üye
Beklemeyin arkadaşlar beklemeyin. Herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun. Bayramdan sonra uğrar bakarım tekrar. Ben umudumu 2 gün önce kestim ne yazık ki. Ama sadece Nokia'ya şunu söylüyorum. Gerçekten çok müşteri kaybı olacaktır. Ne kadar iyi cihaz çıkartırsa çıkartsın. Destek vermediği sürece hiç bir zaman en iyisi olamayacaktır. Diğer mesajlarım da yazdığım üzere tekrar yineliyorum. Nokia almadan önce 1 değil 4 kez düşüneceğim bundan sonra.. Anna'yı da Almanya kodlarını yükleyerek tatmış olduk. Bir kaç kere sordum kafam eserse cihazı büyük ihtimalle satacağım..
katılıyorum

bayx2002

Üye
arkadaşlar 10 gündür kullanıyorum, telefonu (nokia c7) yurt dışından aldığım için ovi'den güncelleme yapabildim, daha öncede yazmıştım inanın beklentilerinizi karşılayacak özellikleri abartıldığı kadar yok ve tamamen pazarlama stratejisi ile abartıyorlar.. dil ingilizce olduğu için TÜRKİYE için yeni güncellemeyi bende sizin gibi bekliyorum ama nafile. ayrıca telefon symbian Anna yüklendikten sonra 2 kere uplate güncellemesi çıktı ovi'de aynen servis pack gibi ama halen hatalar var örneğin internete bağlanma hızlı ama kopma çok oluyor bazen takılıyor. sanırım yeni güncellemelerde olacak 1 ve 2 diye iki kere güncellemesi çıktı yenilendikten sonra, ayrıca bazı programlarla uyum sorunları içinde güncellemeler çıktı ve halen gereken güncellemeler var. kısacası, zamanında nasıl 6260 arkasından kasa değiştirip 6280 70 bilmem ne diye hiç değişiklik yapmadan göz boyadıkları gibi aynı strateji ile gidiyor nokia ve o nedenle geriliyor, N9 ile N8 arasında yada C7 arasında farklar çok olmayıp yeni gibi büyük fiyat farkları ile sattıkları gibi güncellemeleride aynı. o nedenle android tabanlı yada İphone veya samsung gibi telefonlar bu nedenle sanırım ataktalar ve tutuluyorlar. bu gidişle nokia daha çokk kaybeder ve gerilemeye süratle devam eder diye düşünüyorum..

shanol28

shanol28

Üye
arkadaşlar 10 gündür kullanıyorum, telefonu (nokia c7) yurt dışından aldığım için ovi'den güncelleme yapabildim, daha öncede yazmıştım inanın beklentilerinizi karşılayacak özellikleri abartıldığı kadar yok ve tamamen pazarlama stratejisi ile abartıyorlar.. dil ingilizce olduğu için TÜRKİYE için yeni güncellemeyi bende sizin gibi bekliyorum ama nafile. ayrıca telefon symbian Anna yüklendikten sonra 2 kere uplate güncellemesi çıktı ovi'de aynen servis pack gibi ama halen hatalar var örneğin internete bağlanma hızlı ama kopma çok oluyor bazen takılıyor. sanırım yeni güncellemelerde olacak 1 ve 2 diye iki kere güncellemesi çıktı yenilendikten sonra, ayrıca bazı programlarla uyum sorunları içinde güncellemeler çıktı ve halen gereken güncellemeler var. kısacası, zamanında nasıl 6260 arkasından kasa değiştirip 6280 70 bilmem ne diye hiç değişiklik yapmadan göz boyadıkları gibi aynı strateji ile gidiyor nokia ve o nedenle geriliyor, N9 ile N8 arasında yada C7 arasında farklar çok olmayıp yeni gibi büyük fiyat farkları ile sattıkları gibi güncellemeleride aynı. o nedenle android tabanlı yada İphone veya samsung gibi telefonlar bu nedenle sanırım ataktalar ve tutuluyorlar. bu gidişle nokia daha çokk kaybeder ve gerilemeye süratle devam eder diye düşünüyorum..

sözlerine katılmakla beraber ortada yadsınamayacak bir nokia gerçeği var herkes kendi işini yapmalı psikolojisinden yola çıkarak nokia dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketidir bana ve çöğu insana göre.sadece cep telefonu üreterek değil cep telefonunu kullanmamızı sağlayan mobil teknoljiyede uzun yıllar hizmet etmiş bir şirkettir.biz türkiyede cep telefonunu bilinenin aksine ericsson la değil motorola ile tanıdık.ya ne alaka bu ne anlatıyo diyebilirsiniz.şimdi baktığımızda ortada ne motorola var ne de sonradan sony ile evlenen ericsson.üstelik dünya üzerinde bugün kullandığımız iletişim hareketi 1991 yılında bir nokia olan 1011 ile başladı(ilk cep telefonu görüşmesi).ilk telefonum nokia idi sonraları araya sonyericssonlar,siemensler,motorolalar,samsunglar karıştı ama hiçbir marka model hiçbir nokianın yerini tutmadı.(fiyatve özellik olarak aynı yıllarda ki telefonlar söz konusu)bugün bile bir telefoncuya gidiyorsunuz telefon nokia değilse çok büyük zarala satıyorsunuz(iphone gibi ayrı bir strateji içerisinde olanlar hariç çünkü iphone u cep telefonu sınıfında tutmuyorum benim fikrim).nokia gerçeğinden ne kadar farkında değilmişiz gibi yapsakta öyle bir gerçek var bugün dünya üzerinde 3 telefondan birisi nokia.ve sırf bir güncelleme için telefonumdan vazgeçip koskoca bir gsm devine laf atacak cüceliği yapmayacağım.bir de olay milliyetçiliğe falan dönmüş artık.adamlar koskoca firma bir tekstil atölyesi falan işletmiyorlar.çok saçma gelebilir anlattıklarım ama gerçekten benim gibi düşünenler vardır cep telefonunun bir formu olmalı tamam elbette gelişecek ama androidli herşeyi karman çorman ya da windowsphone ki kullandım android hariç.o zaman cep telefonu olmuyoki o giderim tablet yada minibook fln alırım ne gerek var nokia windowsphone a girmezse en doğru işi yapar ve umarım vazgeçer. nokia and symbian forever diyorum noktayı koyuyorum.(çok konuştum özür dilerim)

• Beğen
Tepkiler: tuornumen ve -sunrise-

Üst Alt