yarın c6 01 alacagım arkadaşlar ...

Sponsorlu Bağlantılar

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Yav benim anlamadığım, Huawei bu telefonu 800 liradan satsa daha mı kaliteli mi olacaktı ?

Hayır, yine aynı telefon yine aynı Huawei olacaktı.

Bizim milletimiz çok para vermeyince rahat edemiyor, mutlu olamıyor ben bunu anladım.. Yoksa iPhone statü nesnesi olarak görülmezdi zaten..

Ürünü fiyatı belli eder kardesim.Tabi biraz oynamalar olabilir fiyat performansa göre ama 1000 lira olacak yerde 500 lira olmaz kaliteli bir mal.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ya bırakın ürün fiyatı belli eder laflarını.

c6da flash player var mı ? ya da ram'i kaç ? işlemcisi kaç ghz ? gpu var mı ?

bunlara cevap verin ?

• Beğen
Tepkiler: thebackkk
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
ya bırakın ürün fiyatı belli eder laflarını.

c6da flash player var mı ? ya da ram'i kaç ? işlemcisi kaç ghz ? gpu var mı ?

bunlara cevap verin ?

680 Mhz islemcisi 256 mb ram'i var ve grafik islemciside güçlü yani v.a.r
Flash destegi kaç telefonda var 1000 liranın altında parmakla sayarsın onlarda kasma ve atma sorunlu.
Cicileri güzel diye çinli bir kadınla evlencek halim yok hacı
:ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hayırlı olsun.

nalcam22

nalcam22

Üye
680 Mhz islemcisi 256 mb ram'i var ve grafik islemciside güçlü yani v.a.rFlash destegi kaç telefonda var 1000 liranın altında parmakla sayarsın onlarda kasma ve atma sorunlu.Cicileri güzel diye çinli bir kadınla evlencek halim yok hacı :ehe
Androıdlerde flash player olmasada flash destekli tarayıcı mevcut

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Androıdlerde flash player olmasada flash destekli tarayıcı mevcut

Çok sorun yasanıyor onlarda kasıyor o tarayıcılar açıkçası flash destegi için kullanılmaz bence.
Hem bu tarayıcı olayı zaten baslı basına bi ticaret.Google bastı parayı çektirdi symbian'dan destegi bukadar.

K1a2

Üye
nokiada yavaş olması sorun değilse alınmalı bence... Nokia yeni bir işletim sistemine geçmeli

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
sen grafik işlemcisi güçlü derken java oyunları kastettin sanırım :) aşağıdaki videoları izle.c6-01 bunları yapabiliyor mu ?

' c6-01 ideos x5
ram 256 512
işlemci 680 ghz 800
ekran kartı YOK ! Adreno 205
çözünürlk 360x640(3.2inç) 480 x 800 px(3.8inç)

c6-01 600 TL
İDEOS X5 ??? 569 !!

çin malı diyip küçümsüyorsunuz ama c6'yı suya götürür susuz getirir ;D

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35 ve thebackkk
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
nokiada yavaş olması sorun değilse alınmalı bence... Nokia yeni bir işletim sistemine geçmeli

Yavas mı bu telefon uçuyo hocam.N73'ün oldugunu görünce hak verdim ama sana :ehe

nonamex

Üye
@'Maxi Genç

C6-01 de Broadcom BCM2727 GPU var yani ekran kartı içeriyor fakat işletim sistemi arayüzün büyük kısmında, flash oyun ve videolarda GPU hızlandırmayı kullanmıyor.

nalcam22

nalcam22

Üye
Arkadaşlar gereksiz tartışıyorsunuz, Bunu okuyunuz lütfen Duyurular - Site Hakkındauyarmadı demeyinc6-01 duyduğuma göre belle işletim sistemine yükselecekmiş, belleyide biraz inceledim gayet hoş. Telefonu kurcaladım gayet hoşuma gitti bende almayı düşünüyorum. Şöyle diyim benim gereksinimlerimi karşılıyor :)
Brakın bu işleri belle dediği ne bir iki tema .biz tema değil flash player istiyoruz.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
huawei çin malı diye dalga geçiyorsunuz ama binlerce kişi nokiadan şikayetçi ? örnek: 5800 :)

önemli olan isim değil icraat.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Telefonun özelliklerini biliyorum arkadas ben.Tartıstıgımız konu fiyatı.
Çok önemliyse o rakamlar donanım güçlendirme ne demek bi arastır bakalım sonra gel.

Alsana HD oyun java :P

[video=youtube;VBXfi2EuD48]http://www.youtube.com/watch?v=VBXfi2EuD48[/video]

[video=youtube;Pvt6wyXrQsE]http://www.youtube.com/watch?v=Pvt6wyXrQsE[/video]

K1a2

Üye
huawei çin malı diye dalga geçiyorsunuz ama binlerce kişi nokiadan şikayetçi ? örnek: 5800 :)önemli olan isim değil icraat.
arkadaş dokunmatik telefonlar daha tam yerine oturmadı. Hala gelişme sürecinde... Hala eksikleri var.. Her markada

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
arkadaş dokunmatik telefonlar daha tam yerine oturmadı. Hala gelişme sürecinde... Hala eksikleri var.. Her markada
Nokia'nın kalitesini 5800'dan ibaret sanan birine cevap vermek yersiz.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Telefonun özelliklerini biliyorum arkadas ben.Tartıstıgımız konu fiyatı.
Çok önemliyse o rakamlar donanım güçlendirme ne demek bi arastır bakalım sonra gel.

Alsana HD oyun java :P

hadi bunlar tamam.ya diğerleri ? nokia c6-01'i seçme sebebiniz nedir ben onu anlamıyorum.o ekran kartı 569 tl olan telefonda da var.hatta üstüne fazlalıkları bile var.

kapagında nokia yazdıgı icin mi ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Alın C6-01 Anna ile aynı zamanda oyun hastaları da baksın Asphalt 6 da var. Telefon oyun aleti ya ona göre kalitesi belli oluyor. İşiniz gücünüz oyun zaten.

[video=youtube;DT2Dl3Mlc_w]http://www.youtube.com/watch?v=DT2Dl3Mlc_w[/video]

Üst Alt