yarın c6 01 alacagım arkadaşlar ...

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
yarın c6 01 alacagım arkadaşlar ...
alacagım ama pişman olmam dimi kullanan arkadaşlar varmı ya aslında bi yandan huawei ve galaxy fit de var aynı fiyat ama c6 01 de karar kıldım sizce doğru tercih olurmu bide fixed focus nedir c6 01 de varmış :hmmm

nalcam22

nalcam22

Üye
kopek gibi pişman olursun git huawe x5 al

__xXx__

__xXx__

Üye
alacagım ama pişman olmam dimi kullanan arkadaşlar varmı ya aslında bi yandan huawei ve galaxy fit de var aynı fiyat ama c6 01 de karar kıldım sizce doğru tercih olurmu bide fixed focus nedir c6 01 de varmış :hmmm
arkadaşım fixed focus yanlış hatırlamıyorsam hazır odak demek c6-01 de kamera da normal çekimlerde sıkıntı yaşamazsın cihazın dokunmatiği ud ekran kalitesi de güzel ben öneririm eğer symbian olması aklını karıştırmıyorsa

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Yazık çok yazık saka maka tüm forumu fandroidler ele geçirdi.Pisman olurmus alırsa baksen gidp buz gibi çin malı alsın o zaman aynı fiyata nokia varken.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence sorun yok. Hayırlı olsun.
Senin yerinde olsam ben de huawei yerine bunu alırdım çünkü marka takıntım var. :D

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun arkadaşlar yarın bu saatlerde elimde olacak ufaklık:naughty:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yazık çok yazık saka maka tüm forumu fandroidler ele geçirdi.Pisman olurmus alırsa baksen gidp buz gibi çin malı alsın o zaman aynı fiyata nokia varken.
Onlar geldi mi ölü taklidi yap belki giderler :D

• Beğen
Tepkiler: _ardaa

Boy41

Üye
iyi bir seçim hayırlı olsun :yuru

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Mod olsam şunu dırek banlamıstım.
Tavsiye ettiği telefon da bari Samsung LG ya da Sony Ericsson falan olsa, yazık resmen neler öneriyorlar :D

Bu arada hayırlı olsun Kingmor süper seçim ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
al kardeşim sen şu forumda haddini bilmeyen kişilerin yorumlarını kafana takma güle güle kullan şimdiden hayırlı olsun

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye

ona bakarsan HTC tayvan malı ? ama mal ortada ?

safça düşünmeye gerek yok.telefonun donanımı (x5) hangi nokiada var ? zamanında 1 milyara satılan n97de onu geçtim e7 c7 de flash player var mı ? ekran kartı var mı ?

o zmn konusmayın.

• Beğen
Tepkiler: thebackkk
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Tayvanlılar'ın kalite yemini oldugunu duymadın sen sanırım.
Üretikkleri her malı civar ülkelerden özellikle çinden çok çok daha kaliteli yapmaya çalısıyorlar.
Ben telefonu elime aldıgımda bana güven vermesi önemli ben telefonun ekranına bakıp anlıycam herseyini içindeki islemciye göre degil.N97'ye takmıssın ama 3 sene önce N97'nin en büyük rakibi iphone'3 ve n900 falandı,iphone'nun fiyatı N97'yi 2'ye katlıyacaktı nerdeyse (ki N97 üstün olmasına ragmen)
Huawei kaliteli olduguna beni inandırmak istiyosa ides x5'i 850 lira yapsın.Satamasa bile kaliteli desinler arkasından HTC gibi.

nonamex

Üye
Hocam benim görüşümü biliyorsun uzun uzun tekrar yazmıyorum o yüzden.

Hayırlı olsun diyorum sadece..

nalcam22

nalcam22

Üye
ona bakarsan HTC tayvan malı ? ama mal ortada ?safça düşünmeye gerek yok.telefonun donanımı (x5) hangi nokiada var ? zamanında 1 milyara satılan n97de onu geçtim e7 c7 de flash player var mı ? ekran kartı var mı ?o zmn konusmayın.
Sana kesinlikle katılıyorum.isterseler fandroıd desinler. Bu nokıa denen yahudi dünyayı iyi kandrıyor. Telde 8mp kamera var af yok hd video kayıt var millet hd nin ne demek olduğunubilmiyo. Hd yi duyunca oo hd video kayıt yapıyo falan diyo.nokıa kalit telefon yapıyo diyo hemen alıyo iki gün sonra telefonu değiştirmenin yolunu arıyo.fakat bi çare ortada kalıyo .huawe çin malı diyolar alay ediyolar ama o telefonun niye okadar ucuz oldyğunu bilmeyp 50 tllik çakma iponlarla karıştırıyolar.Huawe ucuz çünkü almanyada bir işçinin maşı 1000 euro üstü iken çinde bir şşçinin maaşı 50 dolar.Adidas ve nikede bu yüzden orda üretim yaptırıyo eğer abdde üretilse adidasın fiyatı 10 kat artar

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Sana kesinlikle katılıyorum.isterseler fandroıd desinler. Bu nokıa denen yahudi dünyayı iyi kandrıyor. Telde 8mp kamera var af yok hd video kayıt var millet hd nin ne demek olduğunubilmiyo. Hd yi duyunca oo hd video kayıt yapıyo falan diyo.nokıa kalit telefon yapıyo diyo hemen alıyo iki gün sonra telefonu değiştirmenin yolunu arıyo.fakat bi çare ortada kalıyo .huawe çin malı diyolar alay ediyolar ama o telefonun niye okadar ucuz oldyğunu bilmeyp 50 tllik çakma iponlarla karıştırıyolar.Huawe ucuz çünkü almanyada bir işçinin maşı 1000 euro üstü iken çinde bir şşçinin maaşı 50 dolar.Adidas ve nikede bu yüzden orda üretim yaptırıyo eğer abdde üretilse adidasın fiyatı 10 kat artar

Adidas ve nike çinde üretim yapıyor ama ayagımdaki adidas skatestar ayakkabı 245 lira bilmem anlatabildim mi.
Ayrıca çogu markada çinde üretim yapsada ürünleri yine pahalı yine pahalı.Çünkü kendi kalite standartları var sadece isçilikten kar etmeye çalısıyorlar ve satarken yine pahalı oluyor o ürün.Ama huawei tam anlamıyla trident gibi ucuz ve çinli.

nonamex

Üye
Yav benim anlamadığım, Huawei bu telefonu 800 liradan satsa daha mı kaliteli mi olacaktı ?

Hayır, yine aynı telefon yine aynı Huawei olacaktı.

Bizim milletimiz çok para vermeyince rahat edemiyor, mutlu olamıyor ben bunu anladım.. Yoksa iPhone statü nesnesi olarak görülmezdi zaten..

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar gereksiz tartışıyorsunuz, Bunu okuyunuz lütfen http://www.maxicep.com/site-hakkinda/duyuru-72/ uyarmadı demeyin

c6-01 duyduğuma göre belle işletim sistemine yükselecekmiş, belleyide biraz inceledim gayet hoş. Telefonu kurcaladım gayet hoşuma gitti bende almayı düşünüyorum. Şöyle diyim benim gereksinimlerimi karşılıyor :)

Üst Alt