arkadaşım fixed focus yanlış hatırlamıyorsam hazır odak demek c6-01 de kamera da normal çekimlerde sıkıntı yaşamazsın cihazın dokunmatiği ud ekran kalitesi de güzel ben öneririm eğer symbian olması aklını karıştırmıyorsaalacagım ama pişman olmam dimi kullanan arkadaşlar varmı ya aslında bi yandan huawei ve galaxy fit de var aynı fiyat ama c6 01 de karar kıldım sizce doğru tercih olurmu bide fixed focus nedir c6 01 de varmış![]()
Mod olsam şunu dırek banlamıstım.kopek gibi pişman olursun git huawe x5 al
Onlar geldi mi ölü taklidi yap belki giderlerYazık çok yazık saka maka tüm forumu fandroidler ele geçirdi.Pisman olurmus alırsa baksen gidp buz gibi çin malı alsın o zaman aynı fiyata nokia varken.

Tavsiye ettiği telefon da bari Samsung LG ya da Sony Ericsson falan olsa, yazık resmen neler öneriyorlar
Mod olsam şunu dırek banlamıstım.

Yazık çok yazık saka maka tüm forumu fandroidler ele geçirdi.Pisman olurmus alırsa baksen gidp buz gibi çin malı alsın o zaman aynı fiyata nokia varken.
Sana kesinlikle katılıyorum.isterseler fandroıd desinler. Bu nokıa denen yahudi dünyayı iyi kandrıyor. Telde 8mp kamera var af yok hd video kayıt var millet hd nin ne demek olduğunubilmiyo. Hd yi duyunca oo hd video kayıt yapıyo falan diyo.nokıa kalit telefon yapıyo diyo hemen alıyo iki gün sonra telefonu değiştirmenin yolunu arıyo.fakat bi çare ortada kalıyo .huawe çin malı diyolar alay ediyolar ama o telefonun niye okadar ucuz oldyğunu bilmeyp 50 tllik çakma iponlarla karıştırıyolar.Huawe ucuz çünkü almanyada bir işçinin maşı 1000 euro üstü iken çinde bir şşçinin maaşı 50 dolar.Adidas ve nikede bu yüzden orda üretim yaptırıyo eğer abdde üretilse adidasın fiyatı 10 kat artarona bakarsan HTC tayvan malı ? ama mal ortada ?safça düşünmeye gerek yok.telefonun donanımı (x5) hangi nokiada var ? zamanında 1 milyara satılan n97de onu geçtim e7 c7 de flash player var mı ? ekran kartı var mı ?o zmn konusmayın.
Sana kesinlikle katılıyorum.isterseler fandroıd desinler. Bu nokıa denen yahudi dünyayı iyi kandrıyor. Telde 8mp kamera var af yok hd video kayıt var millet hd nin ne demek olduğunubilmiyo. Hd yi duyunca oo hd video kayıt yapıyo falan diyo.nokıa kalit telefon yapıyo diyo hemen alıyo iki gün sonra telefonu değiştirmenin yolunu arıyo.fakat bi çare ortada kalıyo .huawe çin malı diyolar alay ediyolar ama o telefonun niye okadar ucuz oldyğunu bilmeyp 50 tllik çakma iponlarla karıştırıyolar.Huawe ucuz çünkü almanyada bir işçinin maşı 1000 euro üstü iken çinde bir şşçinin maaşı 50 dolar.Adidas ve nikede bu yüzden orda üretim yaptırıyo eğer abdde üretilse adidasın fiyatı 10 kat artar