otg hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
otg hakkinda
arkadaslar biliyorsunuz otg kablo ile bircok usb cihazi telefona baglayabiliyoruz.benim sorum otg cihaza wireless mouse un usb alicisini baglayarak mouse u telefona baglayabilirmiyiz.
simdiden tesekkurler.

PriZm

PriZm

Üye
bağlarsın:)

trontr

Üye
bunu yazana kadar denesen coktan yapmıştın. Bu kadar hazırcı olmayın arkadaşlar ya. O adam yaparsın demezzse yapmıcan mı yani

• Beğen
Tepkiler: andry77
PriZm

PriZm

Üye
bunu yazana kadar denesen coktan yapmıştın. Bu kadar hazırcı olmayın arkadaşlar ya. O adam yaparsın demezzse yapmıcan mı yani

adam belki almadı o aletten?

önceden soruyor.

PriZm

PriZm

Üye
haklısın almamış olabilir ama her ıvır zıvırada konu açılmazki tartışılan konuların içindede sorabilirdi

oda doğru:)

ama en azından gereksiz anna konularından değil:)

bilmeyenler böylece öğrenmiş olur ama dediğin gibi güncel konulardan birinde sorsaydı daha iyi olurdu:)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Gereksiz olsada faydalı olabilir burda alınan çalışan markalara yönlendirilebilir.

KO9

KO9

Üye
o kadar saçma konulara bişey demeyipde bunamı gereksiz konu diosunuz c7 sahiplerine kutudan kablo çıkmıyor adamın wireless mouseu varsa bunu kullanmak istemiş kabloya para ödemeden önce sormuş olabilir. Ki kablosuz mouse çalıştırdığını öğrenmiş oldum bende bölece

kafter

kafter

Üye
ben c7 ye bağladım çalıştı fakat mousenin hareketi çok stabil değildi takılarak hareket ediyordu benim kılavye ve mouseyi kaldıramadı mı orasını bilmiyorum tel.de sbp mobile shell kullanıyorum belki ondan kasmış olabilir.

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar oncelikle sunu soylemek istiyorum bu aralar anna konusu yuzunden herkes baya sinirli dikkat ediyorum bu yuzden her konu acana bi karsi cikan oluyor anlamiyorum konu gereksiz geliyorsa okumayin da cevap yazmayin da burasi bi forum sitesi elbette kafasina takilan seyleri soracaklar.burada kendimi savunacak degilim cunku bi suc isledigimi dusunmuyorum.bu konunun gereksiz oldugunu dusunen arkadaslar lutfen bu kadar profesyonelseniz her konuda lutfen anna nin cikmasini biraz hizlandirin gelip de burda benim gibi bi seyden anlamayanlarla ugrasmayin.
diger yardimci olan arkadaslara bi forum sitesinin gereklerini yerine getirdikleri icin tesekkur ederim.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Microsoft Mouse'larda oluyor; Logitech'lerde olmuyor...

slant1111

slant1111

Üye
forumda böyle cok konu var araştırabilirdin.ayrca google en büyük yardımcıdır

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bu kadar yüklenmeyin, yeter. açtıysa açtı. Beğenmeyen şikayet etsin. Boş boş konuşmasın. :oke:

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
forumda böyle cok konu var araştırabilirdin.ayrca google en büyük yardımcıdır
arkadasim senin sıkıntın falan mi var her konuya gereksiz falan gibi yorumlar yapıyorsun nfc ile ilgili konuda da aynı muhalefet tutumun devam ediyor.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Adam bu forumu sevmiş ki bilmediği şeyleri soruyor. Sor kardeşim bilmemek değil öğrenmemek ayıptır ;)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
MrUlutaş

MrUlutaş

Üye
amaç ne anlamış değilim ya insanları böyle yaparak forumdan uzaklaştırmaya filanmı calışıyorsunuz.Adam bilmediği birşeyi belki bilgisi olan birisi yardımcı olur diye burada yazmış bunun neresi gereksiz konu ? Dünya kadar gereksiz topic varken bunu mu buldunuz gereksiz sayacak ??? ayrıca şunuda belirtmek istiyorum arkadaşlar demişler acık olan konuların içinde yazsaydı yeni konu açmasına gerek yoktu diye. e be arkadaşım örneğin ben forumdaki bütün konulara bakmıyorum kendi ilgimi ceken konuya bakıyorum ve bu şekilde kaç kişi var bu arkadaş acık konulardan birine yazmış olsa sadece o konuya bakanlara sormuş olacaktı ve bilgisi olan ama konuyu takip etmemiş kişilere sormamış böylelikle forumdan yararlanamamamış olacaktı adam soru sormakla konu açmakla nerede hata yaptı anlamadım ???

• Beğen
Tepkiler: Osmanlı Evladı
slant1111

slant1111

Üye
Muhalefet deglm.Güzel bi konudur diye giriyorum hep aynı konu cıkıyor.;Bir zahmet edip forumun arama kutusuna araştırdgınz şeyi yazn rahatlıkla bulabilirsiniz.
amaç ne anlamış değilim ya insanları böyle yaparak forumdan uzaklaştırmaya filanmı calışıyorsunuz.Adam bilmediği birşeyi belki bilgisi olan birisi yardımcı olur diye burada yazmış bunun neresi gereksiz konu ? Dünya kadar gereksiz topic varken bunu mu buldunuz gereksiz sayacak ??? ayrıca şunuda belirtmek istiyorum arkadaşlar demişler acık olan konuların içinde yazsaydı yeni konu açmasına gerek yoktu diye. e be arkadaşım örneğin ben forumdaki bütün konulara bakmıyorum kendi ilgimi ceken konuya bakıyorum ve bu şekilde kaç kişi var bu arkadaş acık konulardan birine yazmış olsa sadece o konuya bakanlara sormuş olacaktı ve bilgisi olan ama konuyu takip etmemiş kişilere sormamış böylelikle forumdan yararlanamamamış olacaktı adam soru sormakla konu açmakla nerede hata yaptı anlamadım ???
MrUlutaş bisey ögrenilecekse ilk basta arastırma yapılır.hemen knu acmak gereksz.Soru sormak en güzel şeydir ögrenmek kadar güzel birsey yoktur ama ilk başta araştırma yapılmalıdır.

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
Muhalefet deglm.Güzel bi konudur diye giriyorum hep aynı konu cıkıyor.;Bir zahmet edip forumun arama kutusuna araştırdgınz şeyi yazn rahatlıkla bulabilirsiniz.MrUlutaş bisey ögrenilecekse ilk basta arastırma yapılır.hemen knu acmak gereksz.Soru sormak en güzel şeydir ögrenmek kadar güzel birsey yoktur ama ilk başta araştırma yapılmalıdır.
arkadaşım merak etme araştırdım konuyu yeterince ancak tatmin edici bi cevap bulamadım farklı cevaplar aldım bende burada sordum.çıkıp surada anna gelmedi diye kufur edip konu aksam herhalde bu kadar tepki almazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt