bunu yazana kadar denesen coktan yapmıştın. Bu kadar hazırcı olmayın arkadaşlar ya. O adam yaparsın demezzse yapmıcan mı yani
haklısın almamış olabilir ama her ıvır zıvırada konu açılmazki tartışılan konuların içindede sorabilirdiadam belki almadı o aletten?önceden soruyor.
haklısın almamış olabilir ama her ıvır zıvırada konu açılmazki tartışılan konuların içindede sorabilirdi

tesekkur ederimMicrosoft Mouse'larda oluyor; Logitech'lerde olmuyor...
arkadasim senin sıkıntın falan mi var her konuya gereksiz falan gibi yorumlar yapıyorsun nfc ile ilgili konuda da aynı muhalefet tutumun devam ediyor.forumda böyle cok konu var araştırabilirdin.ayrca google en büyük yardımcıdır
MrUlutaş bisey ögrenilecekse ilk basta arastırma yapılır.hemen knu acmak gereksz.Soru sormak en güzel şeydir ögrenmek kadar güzel birsey yoktur ama ilk başta araştırma yapılmalıdır.amaç ne anlamış değilim ya insanları böyle yaparak forumdan uzaklaştırmaya filanmı calışıyorsunuz.Adam bilmediği birşeyi belki bilgisi olan birisi yardımcı olur diye burada yazmış bunun neresi gereksiz konu ? Dünya kadar gereksiz topic varken bunu mu buldunuz gereksiz sayacak ??? ayrıca şunuda belirtmek istiyorum arkadaşlar demişler acık olan konuların içinde yazsaydı yeni konu açmasına gerek yoktu diye. e be arkadaşım örneğin ben forumdaki bütün konulara bakmıyorum kendi ilgimi ceken konuya bakıyorum ve bu şekilde kaç kişi var bu arkadaş acık konulardan birine yazmış olsa sadece o konuya bakanlara sormuş olacaktı ve bilgisi olan ama konuyu takip etmemiş kişilere sormamış böylelikle forumdan yararlanamamamış olacaktı adam soru sormakla konu açmakla nerede hata yaptı anlamadım ???
arkadaşım merak etme araştırdım konuyu yeterince ancak tatmin edici bi cevap bulamadım farklı cevaplar aldım bende burada sordum.çıkıp surada anna gelmedi diye kufur edip konu aksam herhalde bu kadar tepki almazdım.Muhalefet deglm.Güzel bi konudur diye giriyorum hep aynı konu cıkıyor.;Bir zahmet edip forumun arama kutusuna araştırdgınz şeyi yazn rahatlıkla bulabilirsiniz.MrUlutaş bisey ögrenilecekse ilk basta arastırma yapılır.hemen knu acmak gereksz.Soru sormak en güzel şeydir ögrenmek kadar güzel birsey yoktur ama ilk başta araştırma yapılmalıdır.