Samsung galaxy mini yardım lütfen:)

Sponsorlu Bağlantılar

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
cans kusura bakma.Yeni girdim,yeni gördüm.İlk önce Awea Gprs Wap ile girceksin.O ayarı yapman lazım.Operatörün ne?

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
Ya benim hattım avea ama yinede arkadaşımında böyle bi sorunu vardı.Ondan yola çıkarak yardım etmeye çalışıyım.Bide 0.facebook yerine zero yazar mısın.yani zero.facebook.com diye dene bi

cans60

Üye
ya benim hattım avea ama yinede arkadaşımında böyle bi sorunu vardı.ondan yola çıkarak yardım etmeye çalışıyım.bide 0.facebook yerine zero yazar mısın.yani zero.facebook.com diye dene bi
bu şekilde de girmiyo :( bu arada ilgin için teşekkürler..bi çözüm buailirmiyiz acaba aleyna..

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek forumun amacı bu zaten :ehe galiba bi yolu daha var.Onuda söyliyim sna ilk önce suraya bakmanı bi öneririm. http://www.vodafone.com.tr/Internet/servisler_sosyalagservisleri_zerofacebook.php?default_id=bireysel-zerofacebook işte burdaki adımları yap ondan sonra bana haber ver.:hmmm

cans60

Üye
ne demek forumun amacı bu zaten :ehe galiba bi yolu daha var.onuda söyliyim sna ilk önce suraya bakmanı bi öneririm. işte burdaki adımları yap ondan sonra bana haber ver.:hmmm
burdanda bi sonuca ulaşamadım..o cd lerle bi alakası varmı acaba ben yüklemedim onları..

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
Cdlerle alakalı olcağını pek düşünmüyorum.Ama bence sen onları bi yükle kolay zaten.Ya sen şimdi live yazıp yolladın mı?Ne oldu sonra?ayarlar gelmedi mi?

cans60

Üye
Cdlerle alakalı olcağını pek düşünmüyorum.Ama bence sen onları bi yükle kolay zaten.Ya sen şimdi live yazıp yolladın mı?Ne oldu sonra?ayarlar gelmedi mi?

bu dediğini yaptım..bi yapılandırma geldi kurdum..sora adrese yazıyorum diye "internete bağlanılamıyor..lütfen bağlantı ayarlarınızı kontrol edip tekrar deneyin" diyor...tam olarak bu ayarlar nasıl olmalı mobil ağlar seceneğinde *paket veri kullan ve *veri dolaşımı seceneklerini aktif yaptım ama hep aynı uyarıyı veriyo..

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Bu işlemleri yap sorunun %99,99 çözülcektir. Çünkü genellikle 0.facebooka girmemesi internet ayarlarından kaynaklanıyor.

AnaSayfa -> Tüm Uygulamalar -> Ayarlar -> Kablosuz özelliği ve ağlar -> Mobil şebekeler -> Erişim Noktası Adları
"Menü" tuşuna basılır ve "Yeni APN" seçilir.
Ad : Vodafone Internet
APN : internet
Proxy :
Bağlantı noktası :
Kullanıcı adı : vodafone
Parola : vodafone
Sunucu :
MMSC :
MMS proxy'si :
MMS bağ. nokt. :
MMS protokolü : WAP 2.0
MCC : 286
MNC : 02
Kimlik doğrulama türü : Yok (ya da PAP veya CHAP seçiniz)
APN tipi : default

"Menü" tuşuna basılır ve "Kaydet" seçilir.

büyükaltaylı35

Üye
Hocam bunun avea için isimleri şifreleri nelerdir? Aynı sorun bendede var. Avealı arkadaş nasıl çözdü acaba bu sorunu?

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
bu dediğini yaptım..bi yapılandırma geldi kurdum..sora adrese yazıyorum diye "internete bağlanılamıyor..lütfen bağlantı ayarlarınızı kontrol edip tekrar deneyin" diyor...tam olarak bu ayarlar nasıl olmalı mobil ağlar seceneğinde *paket veri kullan ve *veri dolaşımı seceneklerini aktif yaptım ama hep aynı uyarıyı veriyo..

cans sadece paket veri kullan ve saece 2g aglarını kullanı işaretle mobil ağdan.veri dolaşımının tikini kaldır ve zero.facebook.com diye gir.www yazma

----------Eklendi @ 22:16:56 ---------- Yazıldı @ 22:09:24 ----------

Hocam bunun avea için isimleri nelerdir? Aynı sorun bendede var. Avealı arkadaş nasıl çözdü acaba bu sorunu?

İnşallah işinize yarar.
İsim : AVEA GPRS WAP
apn : wap
Proxy :
kullanıcı adı : wap
şifre : wap
sunucu :
Mcc : 286
Mnc : 03
Onaylama türü : PAP
apn türü : internet mms

Bunlar dolduracagınız yerler.Digerlerini boş bırakın.Ama telefonunuzun kendi ayarlarını siz yinede bi alın derim.

büyükaltaylı35

Üye
Aveadan servis ayarlarını aldığımda port numarası ve ıp adresini verdi. Onları nereye yazacam acaba? Port bağlantı noktasına mı? Ya da sunucuya ıp adresini mi? Hala yapamadım kafayı yicem.

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi o sana yollanılan ıp adresini proxye yaz.Bildiğim kadarıyla öyle.Port numarası nasıl bişey bi yazar mısın?

büyükaltaylı35

Üye
Ve şimdi 0.facebooka girmiş bulunmaktayım ıp adresini proxye yazarak. Çok teşekkürler aleyna :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
benim çözümümü yapan yok mu ?

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
Ha.Cans dan haber cıkmadı bilmiyorum ki :kop:

sinanpp

sinanpp

Üye