Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

1907ulas

Üye
s.a. T20 de istediğim mp3'ü mesaj sesi yapma sansim var mı? mesaj geldiğinde duymuyorum :( telefonun icindeki melodiler kısa...

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
s.a. T20 de istediğim mp3'ü mesaj sesi yapma sansim var mı? mesaj geldiğinde duymuyorum :( telefonun icindeki melodiler kısa...
zedge adlı programı indirin ordan istediğiniz bir mesaj sesi varsa arayın bulun indirin.
İndirdiğiniz zaman otomatikman zil sesi telefon hafızasına gider mesaj sesi ayarladığınız yere girin ve sorunu halledin.

1907ulas

Üye

zedge adlı programı indirin ordan istediğiniz bir mesaj sesi varsa arayın bulun indirin.
İndirdiğiniz zaman otomatikman zil sesi telefon hafızasına gider mesaj sesi ayarladığınız yere girin ve sorunu halledin.
o klasörü manuel bulup istediğim mp3 ü atma sansim var mı ?

baymustafa96

baymustafa96

Üye
root yapmadan optimus one a market yüklenemezmi ?

ozifb

Üye
Huawie ideos x5 kullanısıyım telefonumu tv kumandası olarak kullanmak istiyorum nasıl olur

serserikont

Üye
xperia x8 hafıza kartına ulaşamıyorum.ne yapmam gerekiyor

nseo

nseo

Üye
biri bana gmailden telefonumu nasıl android markete kaydettiricem anlata bilirmi x10 mini aldık bısey ındıremedım daha :ah

ercan0058

ercan0058

Üye
Merhaba seni zorlayacak bi soru sorayım o zaman. ben samsung galaxy s wifi 5.0 var (medya oynatıcı galaxy s in 5'' ekranlı telefon olmayanı diyelim). Cihaz rootlu ben cihaza usb dönüştürücü alıp klavye bağlamak istiyorum aslında kabloyu kendim yaptım ama olmadı herhalde hatalı aptım yarın alıcam orjinal dönüştürücü (micro usb den dişi usb ye).biçok kişi tabletlerde yapmış ama yabancı forum yada sitelerde (ingilzcem çok iyi olduğu için anlayamadım XD ). bununla ilgili neler önerebilirsiniz nasıl bir bağlantı uygulamalıyım acaba şimdiden teşekkürer yazım hataları için kusura bakma klavye arızalı.

bu arada cihaz budur rootludur.

----------Eklendi @ 02:21:42 ---------- Yazıldı @ 02:18:12 ----------

biri bana gmailden telefonumu nasıl android markete kaydettiricem anlata bilirmi x10 mini aldık bısey ındıremedım daha :ah
Çok basi dostum market e tıkla senden gmail üyelik bilgilerini ister varsa gir yoksa yeni kullanıcıyım de yeni oluştur uygulamaları sömürmeye başla XD

murataytar

Üye
hocam öncelikle bu sayfayı açtığın için teşekkür ederim gs2 kullanıcısıyım 2 hafta oldu android sürümü 2,3,3 tür. güncelleme yapımamıştır. rootlanmamıştır yani kısacası fazla kurcalanmamıştır. öncelikle sorum şu bu cihazı daha hızlı yada daha kaliteli hale getirmek için ne yapılmalı???
zaten kaliteli cihaz ama "root" "superuser" yapılmalı deniyor o aklımı karıştırdı biraz, root yapacağım ama nasıl yapılacak yapabileceksem bile garanti dışı olsun istemem yani 1650 tl lik telefon çöp olsun istemem ( rom yükseltme gibi )
aklımda daha bir çok soru var ama SANIRIM EN KALİTELİ HALE NASIL GETİREBİLİRİM SORUSU YETERLİ OLACAKTIR AŞAMA AŞAMA YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM
SAYGILAR ....

ugur3535

ugur3535

Üye
kardeş merhabalar. elimde çin malı apad marka 7'' bir tablet var ancak buna bir türlü format atamadım. cihaz fabrika çıkış hali gibi olsun istiyorum. hangi tuşlarla hard format atmam gerekiyor?

tatalanya

tatalanya

Üye
android ideos x5 ile bilgisayarımdaki internet deneyimini birebir yaşamak istiyorum,aslında yaşıyorumda ama ben facebookta bulunan çanak okey oyununu da oynamak istiyorum mümkünmü ? hangi tarayıcıyı tavsiye edersiniz ? şuan dolphin kullanıyorum:)

nseo

nseo

Üye

Çok basi dostum market e tıkla senden gmail üyelik bilgilerini ister varsa gir yoksa yeni kullanıcıyım de yeni oluştur uygulamaları sömürmeye başla XD

yaptım daha once ama olmadı :(

ercan0058

ercan0058

Üye
yaptım daha once ama olmadı :(
tamam da ne yaptın ve olmayan ne açıklayarak söylersen yardımcı olunur

----------Eklendi @ 11:40:07 ---------- Yazıldı @ 11:39:19 ----------

Bu arada sayfayı açan arkadaş kaçtımı noldu yaw

byxxl

byxxl

Üye
Merhabalar, Öncelikle kolay gelsin. Araştırmasız ve PDA konusunda fazla bi bilgim olmadığından windows mobile kullanan bir samsung cep telefonu aldım. Cihazım arızalandı ve açıkcası yaptırmakda istemedim. Çünkü telefonu başarılı bulmuyordum. Herneyse soruma geçecek olursak Anroid ile yeni yeni tanışıyorum. Bir androidli cihaz almak istiyorum araştırdığım ve ilgimi çeken galaxy s,galaxy s2 pahalı geliyor. Fiyat / performans olarak Samsung Gio güzel gibi duruyor bir yandan da Galaxy ACE var, bunlar arasında iyi olan veya bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz bir cihaz varmıdır,

Cihazda senin için neler önemli diye soracak olursanız;
Kaliteli ve görsel bir dışı olması tercihlerim arasındadır.
Önceki cihazımın ekranı hiç hassas değildi. yeni almak istediğim cihazda ekranın hassasiyetinin iyi derecede olması benim için önemlidir.
İnternette bayağı bir vakit geçireceğim kaç inch ekran iyi olur buna siz karar verin.
Androidin zengin marketinden uygulama ve oyun indirip oynar-kullanırım. Hız 800mhz olursa makuldur.
Eğerki mümkünse ince bir tasarım olması yine tercihlerim arasında.
Arkadaşlar sanki fabrikaya bana bu özellikleri barındıran telefon yapın der gibi oldu ama, üstte yazdıklarıma yakın bir cihaz tavsiye etmenizi rica ediyorum.

Üst Alt