Sony Ericsson Hazel mi ? Blackberry Curve 8520 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayberkoski

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Hazel mi ? Blackberry Curve 8520 mi ?
Başlıktada belirtildiği gibi hangi telefon daha iyidir ? Birde sony ericsson'un şarj ve kulaklık girişleriyle ilgili bir bilgi alabilir miyim ? Çoğu kişi temassızlık gibi sorunlar dile getiriyor doğru mudur acaba? Ya da bana 450 tlyi geçmiyecek bir telefon önerebilir misiniz ? Şimdiden sağolun :)

__xXx__

__xXx__

Üye
o fiyata gio da bulma ihtimalin var ama iyice araştırman lazım bi lg optimus me önerebilirim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy gio'ya bak.
Güzel telefon.

Ayberkoski

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası samsung'a pek güvenmiyorum ama sağolun değerlendirecem :) peki blackberry curve 8520 mi hazel mi ? yada daha başka alternatifler varsa alabilirim. Teşekkürler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Açıkçası samsung'a pek güvenmiyorum ama sağolun değerlendirecem :) peki blackberry curve 8520 mi hazel mi ? yada daha başka alternatifler varsa alabilirim. Teşekkürler
samsungun yeni telefonlarına güvenebilirsin :oke: o 2 telefon hakkımda bilgim yok

Ayberkoski

Üye
    Konu Sahibi
samsungun yeni telefonlarına güvenebilirsin :oke: o 2 telefon hakkımda bilgim yok

Peki sony ericsson'un şarj ve kulaklık girişleri hakkında bir bilginiz var mı ? Çoğu kişi kullanışsız ve temas sorunundan bahsediyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Peki sony ericsson'un şarj ve kulaklık girişleri hakkında bir bilginiz var mı ? Çoğu kişi kullanışsız ve temas sorunundan bahsediyor
çoğu kişi gio da vs 3 tuş sorunu var falan diyor ama kimsede duymadım. Bu da onun gibi heralde. Düzgün kullanırsan bi şey olmaz. :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
3 tuş sorunu noluo yahu:)
menü tuşu geri tuşu ve seçenekler tuşu. Telefon cepteyken falan basılı tutunca format atıyormus falan. Fakat forumda hiç bi kullanıcı daha böyle bi şikayette bulunmadı. :) :oke: rahat olun.

mstf_l

mstf_l

Üye
Eger o telefonda da soket girisi varsa onu biliyorum bizim arkadasta varda oyle girisli bir sony ordan biliyom eger sert kullanmazsan cok hırpalamazsan hicbir sorunn cıkarmaz zaten pondusss un dedigi gibi bahane bulmak isteyen herseyde buluyor yani

Ayberkoski

Üye
    Konu Sahibi
Konuya ilginizden dolayı teşekkür ederim :) Peki Nokia e63 hakkında ne düşünüyorsunuz ?

----------Eklendi @ 06:52:38 ---------- Yazıldı @ 06:51:43 ----------

Eger o telefonda da soket girisi varsa onu biliyorum bizim arkadasta varda oyle girisli bir sony ordan biliyom eger sert kullanmazsan cok hırpalamazsan hicbir sorunn cıkarmaz zaten pondusss un dedigi gibi bahane bulmak isteyen herseyde buluyor yani

Teşekkürler :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
şimdi uyumam lâzım. Yarın cevaplarım inşallah. Iyi forumlar. :)

Ayberkoski

Üye
    Konu Sahibi
Evet Arkadaşlar lütfen birazdaha yardım edelim blackberry curve 8520 iyi bir cep telefonumudur ? hangi sorunları vardır ?

fireman87

fireman87

Üye
Gio,optimus me'ye göz at ayrıca blackberry 8520 beyaz satıyorum ilanlardan bakabilirsiniz.

Ayberkoski

Üye
    Konu Sahibi
Gio,optimus me'ye göz at ayrıca blackberry 8520 beyaz satıyorum ilanlardan bakabilirsiniz.
Telefonu niye satmak istiyorsunuz ? birde arka kapak problemi hakkında birşey biliyor musunuz ? curve 8520'nin arka kapağının çok oynadığını söylüyo herkes

fireman87

fireman87

Üye
Telefonu niye satmak istiyorsunuz ? birde arka kapak problemi hakkında birşey biliyor musunuz ? curve 8520'nin arka kapağının çok oynadığını söylüyo herkes

Öyle bi sorunu yok, bi arkadasıma almıstım ama beğenmedi faturası duruyo 6.ayda aldım.. Garantisi vesaire herşeyi var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt