Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu mantığa göre oyun açıp arka plana atıp sonra öne alınca oyunu baştan açması lazım yada Opera Mobile'i arka plana atıp sonra öne alınca açılan web sayfalarını tekrar yüklemesi lazım..
Apple Samsung'a dava açtı, bunun Android'le alakası ne ? Android'de çalıntı olsa gider Google'a açardı.
Haa kopya demişken aklıma geldi.
Bu Symbian Belle
Bu da az önce Optimus Black'ten çektiğim notification bar anaa tıpkısının aynısı Symbian Belle mi yoksa Symbian gingerbread mi belli değil..
27 uygulama ve 4 tane oyun yeme beni 500 - 600 kb'lık java oyun açıp bana oyun açtım deme lütfen. HD olmayan oyunları açıyım desem oho ben 15-20 tane oyun açarım yani
Optimus Black'te Nova 2 HD + Miami Vindication HD + SpeedX + Angry Birds + Prism 3D + 5 Sekme Opera Mobile + 17 tane uygulamayı sorunsuz şekilde açık tutabiliyorum. Telefon zorlanıyor mu zorlanıyor ama açabiliyorum
Nova2 HD ve Miami Vindication HD SD kartta 1.2 gb'dan fazla tutuyorlar toplam ayrıcada belirteyim.
iyi güzel demişsinde neden samsung bada işletim sistemine sahip telefonlara degl de wave wave II monte yada star gibi telefonlara açmıyoda galaxy serisi ( google andorid işletim sistemine ait ) telefonlara açtı davayı sende biliyosun samsung andorid olmasa o teknolojiyi yakalayamazdı andoridde iphone olmasa yakalayamazmış
iyi güzel demişsinde neden samsung bada işletim sistemine sahip telefonlara degl de wave wave II monte yada star gibi telefonlara açmıyoda galaxy serisi ( google andorid işletim sistemine ait ) telefonlara açtı davayı sende biliyosun samsung andorid olmasa o teknolojiyi yakalayamazdı andoridde iphone olmasa yakalayamazmış
Tasarımdan dolayı actı, tasarımla isletim sisteminin ne alakası var ?
Uruloki
Üye
sadece tasarım değil nonamex arayüzde ki bazı apk lerdan kaynaklı bir olay ki kazandı davayı ve satışı durdurdu avrupada samsung un güncelleme yayınlamasını bekliyorlar
sadece tasarım değil nonamex arayüzde ki bazı apk lerdan kaynaklı bir olay ki kazandı davayı ve satışı durdurdu avrupada samsung un güncelleme yayınlamasını bekliyorlar
Samsung'un koydugu uygulamalarla alakalıdır o zaman yoksa Apple direk Google'a dava acardı.
pta123
Üye
aynen öyle ara yüzü benziyomuş 27 tane belgeyle kanıtlamışlar en son almaynada duruduruldu diye biliyorum iyi araştır nonamex ...
Uruloki
Üye
google da oracle ile davalık ki zaten hehe demiştim ya java arayüz diye izinsiz kullanılmış ki o zamanlar sun microsystem deydi java onun için bedavaydı ama artık paralı ki samsung un arayüzüde androidden pek farklı değil