galaxy s2 için launcher

Sponsorlu Bağlantılar

viranufuk

viranufuk

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 için launcher
herkese iyi akşamalar galaxy s2 için en iyi launcher hangisi yada onun için varmı şimdiden teşekürler

kimo18

kimo18

Üye
En iyisi kendi launcheri

muscler

muscler

Üye
Go launcher en iyisi

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
Bencede kendisininki en iyisi ;)

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
ercan0058

ercan0058

Üye
kendi luncer i çok kötü görsel olarak ama samsung o kadar iyi gömmüş ki sisteme lunceri ve okadar uyumluki bundan daha stabil hiçbir luncer olmayacaktır. görsellik istersen sense yi yükle htc ninki

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kendi luncer i çok kötü görsel olarak ama samsung o kadar iyi gömmüş ki sisteme lunceri ve okadar uyumluki bundan daha stabil hiçbir luncer olmayacaktır. görsellik istersen sense yi yükle htc ninki
:oke: katılıyorum

aga_06

Üye
ben s2 de spb shell 3d kullanıyorum uğraştırmamak için link veriym dedim istersen burdan ulaşabilirsn rardaki talimatları dinle mutlu sona ulaşırsın kolay gelsin

muhodo

muhodo

Üye
launcher pro sense mod :D bi dene ayrıca markete launcher yaz çıkar applanet backmarket olması lazım deil illa launcherler legal uygulamalardır

boroborox

boroborox

Üye
launcher ne işe yarar

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
Piyasadaki akıllı telefonların pekçoğunda android yüklü. ama farketmişsinizdir ki hepsinde farklı farklı ana ekranlar var. işte bu ana ekranlara launcher diyoruz. Yani bir nevi arayüz manasına geliyor. Örneğin HTC sense kullanırken Lg toucwiz kullanıyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
Çok eski bir konu bu :)

FeC!

FeC!

Üye
Go launcher. Ben suave icons adındaki temayı kullanıyorum.

catay95

catay95

Üye
SPB Shell 3d 1.5 ve go launcher (:

TheMadness

TheMadness

Üye
Konuyu neden hortlattiniz anlamadim

Takipçi Satın Al

Üst Alt