Nokia C6-01 AciL BATARYAA!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fahoberk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 AciL BATARYAA!!!
Telefonun Şarjıyla ilgili bilgi verirmisniz .
telefonu alalı 1 hafta oldu ancak sarj az dayanıyor gibi
kullanan arkdaslar nasıl tassarruf yapıyosun yazarsanız sevinirim.

hacettepeli58

Üye
bende aynı dertteyım çaresini bekliyorum sabırsızlikla

catdog136

catdog136

Üye
kullanımınıza göre değişecektir.. İnternete fazla girmeyip oyun fazla oynamazsanız telefonun parlaklığını düşük tutup 3g modunu açmazsanız 1.5 gün gitmesi lazım..

keys1903

keys1903

Üye
oyun oynadan internete girmeden gunde 2dkkalık birkac gorusme ıle 3gun gitti. Gunde 2.5 saat 3g ile nete girdım sarj tumdn bitti. Sen hesepla artık

Utku

Utku

Üye
3g kapalı
günde 30-45dk konuşma 35-45dk oyun 30 dk internet 2 gün gidiyor:yuru

slant1111

slant1111

Üye
internet kullanmayın yoksaçok çbk biter.

----------Eklendi @ 22:05:28 ---------- Yazıldı @ 22:03:04 ----------

bu arada hiç kullanmadan tlfnun şarjı 5-6 gün gidiyor..

sebahattin_61

Üye
bizde her akşam şarja takıyoz ..

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
3g kapalı olsun, ayrıca wifi veya 3g/gprs ile güncellenip duran widget varsa onları devre dışı bırak. ayrıca ekran parlaklığını düşür veya olabildiğince koyu renkli tema kullan. bunların yanında bazı hafıza kartlarının çok fazla pil tüketimi yaptığını da görmüştüm, bir de hafıza kartını çıkararak pil tüketimine bak. eğer pil tüketimi hafıza kartını çıkarınca düzeliyorsa iyi kalitede yeni bir hafıza kartı al.

flyx

flyx

Üye
Alalı henüz 1 hafta olmadı ama nete cepten pek fazla girmiyorum akşama kadar 1saate yakın konuşuyorum günde ortalama 50 mesaj atıyorum arada oyun oynuyorum 2 güne yaklaşıyor. bence normal...

konuyla alakalı değil ama benimde bi sorum olucak..

c6-01 e bazı oyunlar açılmadığı için qt yüklemek istedim forumda buldum tek tek yükledim hepsini yüklememe rağman hala oyunu yüklemeye çalışırken qtmobility 1.01(3) yüklenmesi gerekiyor hatası alıyorum. hadi bunu geçtim bu sefer ovi mağaza açılmıyor? forumda bazı konulara sorunumu yazdım fakat kimse cevap vermiyor. belki burda sesimi duyan olur diye yazdım.

ne yapmam gerekiyor daha 1 hafta olmadan formatmı atıyım? veya bi kaç yüklemeyle sorunumu çözermiyim? :(

flyx

flyx

Üye
Alalı henüz 1 hafta olmadı ama nete cepten pek fazla girmiyorum akşama kadar 1saate yakın konuşuyorum günde ortalama 50 mesaj atıyorum arada oyun oynuyorum 2 güne yaklaşıyor. bence normal...

konuyla alakalı değil ama benimde bi sorum olucak..

c6-01 e bazı oyunlar açılmadığı için qt yüklemek istedim forumda buldum tek tek yükledim hepsini yüklememe rağman hala oyunu yüklemeye çalışırken qtmobility 1.01(3) yüklenmesi gerekiyor hatası alıyorum. hadi bunu geçtim bu sefer ovi mağaza açılmıyor? forumda bazı konulara sorunumu yazdım fakat kimse cevap vermiyor. belki burda sesimi duyan olur diye yazdım.

ne yapmam gerekiyor daha 1 hafta olmadan formatmı atıyım? veya bi kaç yüklemeyle sorunumu çözermiyim? :(

ovi mağaza olayını çözdüm arkadaşlar..
telefonun yedeğini alıp. ovi suiteden yazılımı tekrar yüklemek sorunu çözdü.. üstelik geri yükleme yapmama gerek kalmadı...
yardımcı olan arkadaşlara tşk ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt