Nokia'dan 3 Yeni Telefon: 600, 700, 701

Sponsorlu Bağlantılar

emreipekci

emreipekci

Üye
açıkca bir şey diyeyim mi nokia çift çekirdek iyi gpu yine 1gb ram li bir cihaz yapsın bak hatta SoC ismi vereyim direk TI omap4 koysun işletim sistemi MeeGo olsun o telefonu satsın 1700tl ye burda bak ne oluyor ve ya dünyada nasıl rekor kırıyor satışlar emin ol nokia kullanıcılarının en az yarısı MeeGo bekliyor ama nafile

hemen ön sipariş veririm vallahi :alkis

pRime.

pRime.

Üye
açıkca bir şey diyeyim mi nokia çift çekirdek iyi gpu yine 1gb ram li bir cihaz yapsın bak hatta SoC ismi vereyim direk TI omap4 koysun işletim sistemi MeeGo olsun o telefonu satsın 1700tl ye burda bak ne oluyor ve ya dünyada nasıl rekor kırıyor satışlar emin ol nokia kullanıcılarının en az yarısı MeeGo bekliyor ama nafile
+1 katılıyorum hasana.

PriZm

PriZm

Üye
:( bir ben alamıyom:D

Masha

Masha

Üye
Nokia İşletim sistemini Sybian'ı değiştirmeyene kadar herzaman kalitesiz olarak gözümde kalır.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya da şöyle bir örnek vereyim misal androidciler nokia android e geçmedikçe bir şey yapamaz diyor çünkü onlar nokia android e geçsin android de kaliteli cihazlar olsun istiyor ama yine nafile(ki androidle bu kadar atışmadan sonra zor) yani nokia artık microsoft a mahkum

_ardaa

_ardaa

Üye
Android en büyük Android bir numara o olmasa ne yapardık, Multitasking'den yoksun(çift çekirdekli işlemcilerine rağmen) soğuk resmen adına yakışık arayüz, Türkiye için market ücretli uygulamalar kapalı, aldıkta sonra güncelleme gelecek mi gelmeyecek mi belirsiz gelirse cihaza yüklenecek mi sorunsuz tüm bu artı özellikler ile daha ne isteyelim ki büyüksün Android.

• Beğen
Tepkiler: forbidden5 ve pRime.
punisher123

punisher123

Üye
var olan telefon modellerinin tasarımında biraz değişiklik yapıp içine de fazladan birşeyler koyarak piyasa sürüyo nokia hepsi bu. çok da büyük birşey değil. 10 yıllık nokiacıyım ve bu basit hamleleri yakıştıramıyorum nokiaya.:nono:
keşke biraz akıllılık edip şu meego nun üstüne düşseler de piyasa telefon görse.:vur
Valla telefon üzerinde değişiklik yapmadan yeni model diye süren samsung,htcden sonra Nokia yine az buz değiştiriyo be :)

ss06

ss06

Üye
ya da şöyle bir örnek vereyim misal androidciler nokia android e geçmedikçe bir şey yapamaz diyor çünkü onlar nokia android e geçsin android de kaliteli cihazlar olsun istiyor ama yine nafile(ki androidle bu kadar atışmadan sonra zor) yani nokia artık microsoft a mahkum
bakalım ne halt yiyecen nokıa microsoft hüp yapar seni walla :kop:

nonamex

Üye
Android en büyük Android bir numara o olmasa ne yapardık, Multitasking'den yoksun(çift çekirdekli işlemcilerine rağmen) soğuk resmen adına yakışık arayüz, Türkiye için market ücretli uygulamalar kapalı, aldıkta sonra güncelleme gelecek mi gelmeyecek mi belirsiz gelirse cihaza yüklenecek mi sorunsuz tüm bu artı özellikler ile daha ne isteyelim ki büyüksün Android.
multitasking ten mi yoksun :kop:Arka planda 2 tane oyunu acik tutup opera mobile ile sorunsuz internete giriyorum multitasking yoksunu sisteme bak .Ayrica gorende marketten surekli uygulama satin aliyor sanacak :kop: Google marketin parali kismini turkiye'ye acmadi ama erismesi cocuk oyuncagi isteyene..

_ardaa

_ardaa

Üye
multitasking ten mi yoksun :kop:Arka planda 2 tane oyunu acik tutup opera mobile ile sorunsuz internete giriyorum multitasking yoksunu sisteme bak .Ayrica gorende marketten surekli uygulama satin aliyor sanacak :kop: Google marketin parali kismini turkiye'ye acmadi ama erismesi cocuk oyuncagi isteyene..

Satın alıp almadığımı nerden biliyorsun, tabi çocuk oyuncağı haklısın bu konuda Androidli cihazlar oyuncak niyetine kullanırız.

Bize rica etsek bu multitasking olayını video alıp gösterir misin? yani 2 oyun açıp sonra operaya giriyormuşsun, ben en son 27 uygulama buna web browser dahil ve 4 tane oyun açtığımı hatırlıyorum aynı anda, sende 3 uygulama açması gözüne çok görünmüş ne de olsa alışık değilsin:kop:

Uruloki

Uruloki

Üye
androidde multi var ama uygulamayı dursuruyor yani sadece ikon ve kaldığı yerde duruyor diyelim burda en iyi örnek N9 aynı anda devam ediyor uygulama işlem yapmaya misal bir video vardı N9 da pusula uygulaması aynısı iphone da vardı açtım hemen buldu kuzeyi sonra arkaya attım ve tekrar açtım ve yeniden buldu yani derece olarak diyelim 330 derece kaymam gereliyor diyelim hemen buluyor okey fakat arkaya atıp açtıdığında yine 0 dereceden başlayıp buluyor ama N9 da hala 330 hatta telefonun yönünü değişincede o derece değişiyor yani androidde de multitasting böyle bir nevi uygulamayı donduruyor

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve pRime.
pta123

pta123

Üye
Satın alıp almadığımı nerden biliyorsun, tabi çocuk oyuncağı haklısın bu konuda Androidli cihazlar oyuncak niyetine kullanırız.

Bize rica etsek bu multitasking olayını video alıp gösterir misin? yani 2 oyun açıp sonra operaya giriyormuşsun, ben en son 27 uygulama buna web browser dahil ve 4 tane oyun açtığımı hatırlıyorum aynı anda, sende 3 uygulama açması gözüne çok görünmüş ne de olsa alışık değilsin:kop:

Arda kendini yorma kardeşim :) gidip iphone nin arayüzünü ordan burdan her yerden alıtılar yapıp andorid adı altında toplayan google her tarafta kaybtmeye başladı son olarak almanyada andorid işletim sistemine sahip s s2 ace galaxy tablar yasaklandı hepside andorid işletim sistemine sahip ;) :)

flyx

flyx

Üye
c6-01 almasamda 701 imi beklesem ne:D

ben 2-3 aydır bekliyorum c6-01 in fiyatı biraz düşsün alıyım diye..

düştü 600 TLye aldım şimdide bunlar çıktı :) her ay 1 telefon almamaz gerekli sanırım :)

PriZm

PriZm

Üye
ben 2-3 aydır bekliyorum c6-01 in fiyatı biraz düşsün alıyım diye..

düştü 600 TLye aldım şimdide bunlar çıktı :) her ay 1 telefon almamaz gerekli sanırım :)

Memnunmusun peki?

ve garip bir soru:D

aynı anda kaç tane hd oyun açabiliyorsun?

pRime.

pRime.

Üye
şarj dayanmaz, alev gibi ısınır... :ehe

----------Eklendi @ 19:49:21 ---------- Yazıldı @ 19:46:15 ----------

2-3 uygulama açmayı marifet sanan zeki insanlar symbian'ın 100+ işlem (windostaki işlemler gibi) birde ram'in yettiği kadar uygulamayı gerçek zamanlı açabildiğini ne çabuk unuttu... :kop:

nonamex

Üye
androidde multi var ama uygulamayı dursuruyor yani sadece ikon ve kaldığı yerde duruyor diyelim burda en iyi örnek N9 aynı anda devam ediyor uygulama işlem yapmaya misal bir video vardı N9 da pusula uygulaması aynısı iphone da vardı açtım hemen buldu kuzeyi sonra arkaya attım ve tekrar açtım ve yeniden buldu yani derece olarak diyelim 330 derece kaymam gereliyor diyelim hemen buluyor okey fakat arkaya atıp açtıdığında yine 0 dereceden başlayıp buluyor ama N9 da hala 330 hatta telefonun yönünü değişincede o derece değişiyor yani androidde de multitasting böyle bir nevi uygulamayı donduruyor

Bu mantığa göre oyun açıp arka plana atıp sonra öne alınca oyunu baştan açması lazım yada Opera Mobile'i arka plana atıp sonra öne alınca açılan web sayfalarını tekrar yüklemesi lazım..

Arda kendini yorma kardeşim :) gidip iphone nin arayüzünü ordan burdan her yerden alıtılar yapıp andorid adı altında toplayan google her tarafta kaybtmeye başladı son olarak almanyada andorid işletim sistemine sahip s s2 ace galaxy tablar yasaklandı hepside andorid işletim sistemine sahip ;) :)

Apple Samsung'a dava açtı, bunun Android'le alakası ne ? Android'de çalıntı olsa gider Google'a açardı. ;)

Haa kopya demişken aklıma geldi.

Bu Symbian Belle

Bu da az önce Optimus Black'ten çektiğim notification bar anaa tıpkısının aynısı :) Symbian Belle mi yoksa Symbian gingerbread mi belli değil..

27 uygulama ve 4 tane oyun :zuhaha: yeme beni 500 - 600 kb'lık java oyun açıp bana oyun açtım deme lütfen. HD olmayan oyunları açıyım desem oho ben 15-20 tane oyun açarım yani :ehe

Optimus Black'te Nova 2 HD + Miami Vindication HD + SpeedX + Angry Birds + Prism 3D + 5 Sekme Opera Mobile + 17 tane uygulamayı sorunsuz şekilde açık tutabiliyorum. Telefon zorlanıyor mu zorlanıyor ama açabiliyorum :)

Nova2 HD ve Miami Vindication HD SD kartta 1.2 gb'dan fazla tutuyorlar toplam ayrıcada belirteyim.

Al görev yöneticisinden resimleri

PriZm

PriZm

Üye
doğru laa kill me den baktım 80 den fazla işlem var:D artı birde uygulamalar:D

Symbian King

pRime.

pRime.

Üye
bak multitasking budur:

[video=youtube;n2LR22RFFOA]http://www.youtube.com/watch?v=n2LR22RFFOA[/video]

[video=youtube;c5Z2fSBmptc]http://www.youtube.com/watch?v=c5Z2fSBmptc[/video]

[video=youtube;mfEEBkcTwDo]http://www.youtube.com/watch?v=mfEEBkcTwDo[/video]

son videoyu iyi izle ;)

----------Eklendi @ 20:00:52 ---------- Yazıldı @ 19:59:58 ----------

eskiden yeniye değişmeyen GERÇEK multitasking :oke:

----------Eklendi @ 20:02:58 ---------- Yazıldı @ 20:00:52 ----------

ilk videoya da iyi bak, n82 2007 çıkışlı :oke:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve _ardaa

nonamex

Üye
bak multitasking budur:[video=youtube;n2LR22RFFOA]http://www.youtube.com/watch?v=n2LR22RFFOA[/video][video=youtube;c5Z2fSBmptc]http://www.youtube.com/watch?v=c5Z2fSBmptc[/video][video=youtube;mfEEBkcTwDo]http://www.youtube.com/watch?v=mfEEBkcTwDo[/video]son videoyu iyi izle ;)----------Eklendi @ 20:00:52 ---------- Yazıldı @ 19:59:58 ----------eskiden yeniye değişmeyen GERÇEK multitasking :oke:----------Eklendi @ 20:02:58 ---------- Yazıldı @ 20:00:52 ----------ilk videoya da iyi bak, n82 2007 çıkışlı :oke:
Yan cizmeden 1500 lira verdiginiz N9 unuz hayırlı olsun diyeyim o vakit :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bu model ciktgna gore c7 ye belle gelmycekmi peki :s baska bi mantik yok cunku

Üst Alt