Nokia TSN Geri Sayım Sona Erdi. SONUÇ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
moderatörümüz sil derse sileriz hemen sorun değil. özellikle resim olarak koymadım anlayan anlar diye.

mozdogan

mozdogan

Üye
Ben N8'ime Belle yukledim su kacak-kirik olani. Tek kelime ile super. Dokunma sezgisi, bekleme ekranlari.. Ama cok gec kaldilar... ve Cok para gitti. Once n900, sonra n8.. Simdi de n9 falan.. Bilmiyorum tutarmi.

_ardaa

_ardaa

Üye
Beyler anladık gecikti ama hepimiz bekliyoruz biraz seviyeyi korusak diyorum.

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Ne olursa olsun nokia yine bizim nokiadir. En sosyal, en eski, en eglenceli firmalardan biridir. Ve eminim bir cogunuzun ilk telefonu bile nokia dir. Nokia yi sevin :D

emreipekci

emreipekci

Üye
belle gerçekten güzel ama mobil cep telefonu pazarının geldiği bu noktada kaç yıllık nokia'nın bu sistemi çok büyük bir olaymış gibi tanıtması ne derece doğru tartışılır.
böyle büyük olaymış gibi gösterip aslında şunu kabul ediyorlar: geçte olsa bizde birşeyler yapıyoruz. :kotu:

Türe

Türe

Üye
eğer symbianı geliştirmeye devam etmezse batacak . Bence ya geliştirmeli ya da farklı işletim sistemi üretmeli veya kullanmalı :hmmm

tasarimx

Üye
arkadaşlar bir kaç yıl öncesini hatırlayın, nokianın gerilemeye başlamadan öncesi, apple devrim niteliğinde dokunmatik ekranla bir ürünle çıktı, donanım olarak çok ta iyi olmayan . peşinden samsung, htc , daldı olaya , nokia hala yok tu ortalarda. hatta angut gibi inatla hala basmatik tel modeli çıkarıyordu. ilk okul çocukları bile bu hatayi yapmaz. tabi o kaçırdığı 3-4 yılın hesabını ağır ödüyor, şimdilerde akıllanmış görünüyor, müşteriyi dinliyor, müşterinin izlediği yolu izliyor, ancak daha hızlı olmalılar çünkü hala 3-4 yıl gerideler, farkı kapatmalılar. Gördüğüm kadarıyla symbian iyi yerlere gidiyor. ancak hepimiz biliyoruz ki symbian destek 2016 kadar. peki sonra ne olucak microsoft la mı devam edecek , belki tam anlatamadım ama hala bir çok belirsizlik mevcut. Devrim niteliğinde bişeyler yapamazsa kesin batar. Buraya yazıyorum.

spartuas

spartuas

Üye
arkadaşlar bir kaç yıl öncesini hatırlayın, nokianın gerilemeye başlamadan öncesi, apple devrim niteliğinde dokunmatik ekranla bir ürünle çıktı, donanım olarak çok ta iyi olmayan . peşinden samsung, htc , daldı olaya , nokia hala yok tu ortalarda. hatta angut gibi inatla hala basmatik tel modeli çıkarıyordu. ilk okul çocukları bile bu hatayi yapmaz. tabi o kaçırdığı 3-4 yılın hesabını ağır ödüyor, şimdilerde akıllanmış görünüyor, müşteriyi dinliyor, müşterinin izlediği yolu izliyor, ancak daha hızlı olmalılar çünkü hala 3-4 yıl gerideler, farkı kapatmalılar. Gördüğüm kadarıyla symbian iyi yerlere gidiyor. ancak hepimiz biliyoruz ki symbian destek 2016 kadar. peki sonra ne olucak microsoft la mı devam edecek , belki tam anlatamadım ama hala bir çok belirsizlik mevcut. Devrim niteliğinde bişeyler yapamazsa kesin batar. Buraya yazıyorum.
yil 2012 anna cikmadi.Belle cikacak 2013 3 sene destek vereceklerde ne olacak 3 sene icinde en fazla 1-2guncelleme ile bitirecek sonra n9 - 500 -600 - 701vs.vs tellere destek verir diye dusunuyorum :)

cargo3230

cargo3230

Üye
herkes bişiler yazıp çizmiş çok güzel de bazıları gereksiz bişiler kondurmş araya.Hatırlarsınıız Anna güncellemesini şu tarihte gelecek bu tarihte gelecek dendi sonra yok şöyle erteleniyor yok nokia suçlu vs. bi ton laf ettiniz şimdide tarihmi istiyorsunuz.Eşek çamura bir kere batar.Nokia da bi kere battı daha batmamak için tarih vermiyor ama size herşey kolay geliyor.böyle bir donanıma böyle bir sistemi uydurmak tabi ki biraz zaman ve emek isteyecektir.Tarih isteyenleredir bu sözlerim.İyi forumlar...
arkadaşım türkiyeden köşe başı bilmemne telefoncudan bahsetmiyon ya nokia dan bahsediyon adamlar ülkelerin gelirlerinden fazla kazanıyo burda bu programın tarihini veremiyosa patron olacam yeminle büyüklüğümü göstermek için bütün mühendisleri kovar kullanıcılara özür mesajı yazarım badaymış androidmiş almış başını giderken uygulama yok oyun yok bilmem ne en geç geliyo duman olurlar duman nokiaysa yapacak yapamıyosa edilen küfürlere yarabbi şükür dicek

----------Eklendi @ 04:33:59 ---------- Yazıldı @ 04:29:59 ----------

13 yıldır 20 tel değiştirdim hepside nokia başka marka aklımdan bile geçmedi ama şuan nokia diğer marka ve işletimlere göre duble OUT :(:(:(

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bu nokiadan bi cacik olmasada ben bu markadan sasmam arkadas bu gune kadar hep nokia kullandim suya bile dustu kuruyunca calisti yine sen apple samsung htc vs bi dusur bakalim noluyo konu btek yazilim degil ama burda donanimdan pek bahseden yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt