Nokia TSN Geri Sayım Sona Erdi. SONUÇ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yildiranm

Üye
    Konu Sahibi
Nokia TSN Geri Sayım Sona Erdi. SONUÇ...
Geri sayımın ne olduğu duyuruluyor. yeni çıkacak olan symbian belle işletim sistemli 3 yeni telefon. 600, 700 ve 701.

----------Eklendi @ 14:51:56 ---------- Yazıldı @ 14:49:09 ----------

_ardaa

_ardaa

Üye
Önümüz de ki aylar mevcut S^s cihazlarına gelecekmiş ve yeni Belle yüklü cihazlar gelecekmiş, yuvarlak konuşmaya devam yani 2012 sonuna doğru güncellemeyi yüklemiş oluruz diye tahmin ediyorum.

nonamex

Üye
Symbian ilk defa bu kadar hızlı çalışıyor sanırım.

devil____boy

Üye
Nokia C7 with 1ghz cpu+belle=Nokia 701

tasarimx

Üye
belle iyi güzel de direk kafadan , gördüğüm eksik nokia telefonlara özgü hava durumu için özel bir tema veya widget yok . tarihe gelince her zamanki gibi kesin bir tarih yok. Böyle saçma sapan bir şirket olamaz, yapacağı güncellemenin tarihini net olarak öngöremez mi ? nedir bu. belle daha da iyi olabilirdi eğer gördüğümüz son hali ise bunlar hakkaten çalışmıyorlar, yatıyorlar :). Ben bi tek nokia beta labs tan ümitliyim onlar güzel işler başarıyor.

WebStyle

WebStyle

Üye
Belle kısa süre de çıkarsa telefonu değiştirmeyi erteleyebilirim. İlk defa gerçek anlam da stabil bir symbian görüyorum. :ehe Telefon canavara dönüşmüş resmen umarım işlemci saat hızlarını da arttırmışlardır..

devil____boy

Üye
Belle kısa süre de çıkarsa telefonu değiştirmeyi erteleyebilirim. İlk defa gerçek anlam da stabil bir symbian görüyorum. :ehe Telefon canavara dönüşmüş resmen umarım işlemci saat hızlarını da arttırmışlardır..

ertelersen alamazsın daha ne zaman çıkacak nokia kendide bilmiyor :kop:

devil____boy

Üye
geri sayım bitti sonuç tam bir fiyasko yine şaşırtmadın bizi Teşekkürler nokia :d:

forbidden5

forbidden5

Üye
tarih vermemeleri doğru bi politika bence henüz tarih verilmesi için çok erken bi tarih veriyorlar bi aksilik oluyo o tarihde cıkmıyor sonra uğraş dur kullanıcıyla herşey onlar içinde iyice netleştiğinde zaten yaklaşık bi tarih verirler bu kadar tarih meraklısı olmanın anlamı yok hazır olduğunda cıkıcak basit nokia yı tebrik ediyorum tarih vermediği için çok isabetli bi karar olmuş

devil____boy

Üye
tam bir saçmalık gerekli hazırlıkları denemeleri yap ardından şu tarih de çıkar bunlar ya aklıma bişey geldi patron felle güncellemesi yapalım mı tamam yapalım o zaman söyleyin basına biz felle güncellemesi çıkarıyoruz mantığı ile hareket ediyorlar

m542tf

m542tf

Üye
tam bir saçmalık gerekli hazırlıkları denemeleri yap ardından şu tarih de çıkar bunlar ya aklıma bişey geldi patron felle güncellemesi yapalım mı tamam yapalım o zaman söyleyin basına biz felle güncellemesi çıkarıyoruz mantığı ile hareket ediyorlar
:) :) :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
herkes bişiler yazıp çizmiş çok güzel de bazıları gereksiz bişiler kondurmş araya.Hatırlarsınıız Anna güncellemesini şu tarihte gelecek bu tarihte gelecek dendi sonra yok şöyle erteleniyor yok nokia suçlu vs. bi ton laf ettiniz şimdide tarihmi istiyorsunuz.Eşek çamura bir kere batar.Nokia da bi kere battı daha batmamak için tarih vermiyor ama size herşey kolay geliyor.böyle bir donanıma böyle bir sistemi uydurmak tabi ki biraz zaman ve emek isteyecektir.Tarih isteyenleredir bu sözlerim.İyi forumlar...

devil____boy

Üye
herkes bişiler yazıp çizmiş çok güzel de bazıları gereksiz bişiler kondurmş araya.Hatırlarsınıız Anna güncellemesini şu tarihte gelecek bu tarihte gelecek dendi sonra yok şöyle erteleniyor yok nokia suçlu vs. bi ton laf ettiniz şimdide tarihmi istiyorsunuz.Eşek çamura bir kere batar.Nokia da bi kere battı daha batmamak için tarih vermiyor ama size herşey kolay geliyor.böyle bir donanıma böyle bir sistemi uydurmak tabi ki biraz zaman ve emek isteyecektir.Tarih isteyenleredir bu sözlerim.İyi forumlar...

tamam bizde akıllarına gelince hemen söylemesinler diyoruz zaten gerekli inceleme araştırma vs yap herşey hazır olunca şu tarihte çıkarıyorum de çıkar. nokia tam oturmadan açıklama yapıyor milleti beklentiye sokuyor sorun orda zaten. zaten açıkladığı tarihte çıkaramıyorsa nerde kaldı onun dünya çapında şirket olması...

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Android i ele alalım.Kardeşimde Xoom tablet var.Amerikada 3.2 çıktı adamlar hala 3.1 i bekliyorlar.Bizden pek bi farkları yok.Bir tarih açıklamış değil nokia zaten dünya çapında bir şirket olmayada devam edecektir...

_ardaa

_ardaa

Üye
Android i ele alalım.Kardeşimde Xoom tablet var.Amerikada 3.2 çıktı adamlar hala 3.1 i bekliyorlar.Bizden pek bi farkları yok.Bir tarih açıklamış değil nokia zaten dünya çapında bir şirket olmayada devam edecektir...

Üstüne ekleme birçok Android cihazlarda güncelleme gelip gelmeyeceği bile belli değil, alıyorsun bir Anroidli cihaz 2.3.3 versiyonlu 3 ay sonra 2.3.4 çıkıyor ve sen yükleyemiyorsun.

Anußis

Anußis

Üye
nokiaya verilebilecek tek telefon fiyatı n9da var . hiç değilse en yüksek çözünürlüklü ekranı olan nokia n9 oldu. şuanki hedefim n9 olacak symbian belle 3 ay içinde gelirse n8e kurar deneriz öyle satarız :D

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Valla anubis bende öyle telefon hastası bi insan değilim ama bi n9 fikrim var...

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
belle diye beklettiler sonunda bunu (o))) gösterdiler bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt