Ne OlacaK bu SymbiaN ortada ne TurkisH ANNA var Ne BELLE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
ben androide gececem en azından turkiyeyi adam yerine koyuyolar hersey var dertsiz google tabanlı ara google indir yukle sertifika derdi yok guncelleme stresi yok

Androiddede benzer sorunlar var.

2.3 versiyonunu çalıştıran bazı telefonlara sonra çıkan sürümler gelmiyor.

Mesela motorola zoom kullananlar kaç aydan beri bekliyorlar güncelleme için:)

nonamex

Üye
Androiddede benzer sorunlar var.

2.3 versiyonunu çalıştıran bazı telefonlara sonra çıkan sürümler gelmiyor.

Mesela motorola zoom kaç aydan beri bekliyorlar güncelleme için:)

O telefon değil ki tablet.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bu konuya artik yorum bile yapmam arkadas

empereur

Üye
    Konu Sahibi
:) aslında hep böyle oluyor her kes içinde kini söylemeye çalışıyor bir şekilde her kesin yolu nokia ile kesişmiş derdini anlatırken amaçlarını söylüyor ama ne yapasın bu kişilere bende dahilim ister istemez elindeki imkansızlık lara canın sıkılıyor bir tarafta adamlar uygulama ve program canavarı yapıyorlar ve uçuyorlar ben ise hala derdim ne bilmiyorum yadigar diyorum vazgeçemiyorum kısacası bir teselli arıyor benimle bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlarım ile derdimi paylaşmak istiyorum beni anlıyorsunuz iNŞAALLAH

----------Eklendi @ 01:09:54 ---------- Yazıldı @ 01:03:35 ----------

arkadaşlar benim işime yaramayacak bir sürü konu açmış izleyenleride çok ama o kadar şamata oldu durum hala belli değil arkadaş ben türk'üm fazlam var eksiğim yok bana değer verene bende veririm ama ben bana değer vermeyenlerin değerli markasına tutkun bir insanım o yüzden bekliyorum hala orjinal olan güncelleştirme sini bir göreyim ne var ne yok anlarız sıkıntı bu

----------Eklendi @ 01:10:44 ---------- Yazıldı @ 01:09:54 ----------

arkadaşlar benim işime yaramayacak bir sürü konu açmış izleyenleride çok ama o kadar şamata oldu durum hala belli değil arkadaş ben türk'üm fazlam var eksiğim yok bana değer verene bende veririm ama ben bana değer vermeyenlerin değerli markasına tutkun bir insanım o yüzden bekliyorum hala orjinal olan güncelleştirme sini bir göreyim ne var ne yok anlarız sıkıntı bu

WebStyle

WebStyle

Üye
Acaba turkcell e mi mesaj atsak ne yapsak :ehe baksanıza sorunu turkcell hatlarından kaynaklı demişler bir de..

alimen987

Üye
yeter bu kadar ben nokia yı bırakıyorum arkadaş geçiyorum androide

empereur

Üye
    Konu Sahibi
zannedersem bazı özellikleri operatör desteği gerekiyor operatör de alt yapı ve teknoloji transfer işini geç yapıyor ise bu olay bir türlü mutlu sona kavuşamıyor peki o zaman diğer markalar ne yapıyor diyeceksin o kadar uygulama ve gelişmiş telefon nasıl çıkıyor benimki sadece tahmin artık oturduğumuz yerde rüya yorumu yapar olduk ruhen ve bedenen kendimizi yükselttik sevgili kul olduk ))

Uruloki

Uruloki

Üye
hahaha android türkiyeye daha çok destek mi veriyor hollanda filan 2.3.4 kullanırken bizimkiler hala 2.3.3 bekliyor çoğu cihaz 2.2 galaxy gio ya 2.3 gelmiş diye ne sevindi adamlar bırakın saçmalamayı gidin bakın bölümlerine ordan sallaması iyi öyle bir şey ki cihazı root etmeden flash player bile kuramıyorsunuz markette çoğu şey kullanıma açık değil Türkiye için bu mu destek

nonamex

Üye
hahaha android türkiyeye daha çok destek mi veriyor hollanda filan 2.3.4 kullanırken bizimkiler hala 2.3.3 bekliyor çoğu cihaz 2.2 galaxy gio ya 2.3 gelmiş diye ne sevindi adamlar bırakın saçmalamayı gidin bakın bölümlerine ordan sallaması iyi öyle bir şey ki cihazı root etmeden flash player bile kuramıyorsunuz markette çoğu şey kullanıma açık değil Türkiye için bu mu destek
Flash player kuruluyor cok rahat rootsuz direk marketten, gio ve ace desteklemiyor..Marketin parali bolumu turkiye'ye kapali.

Uruloki

Uruloki

Üye
sehriyarın açtığı root konusu ne o zaman flash player hatta bir program daha ilin root gerektiyor

pRime.

pRime.

Üye
Yarın geliyo arkadaşlar çok sağlam bir kaynaktan haberi aldım.

Kaynak: Ben :aha: :zuhaha:

empereur

Üye
    Konu Sahibi
pu hahahaha ;):)

nonamex

Üye

empereur

Üye
    Konu Sahibi
Yarın geliyo arkadaşlar çok sağlam bir kaynaktan haberi aldım.Kaynak: Ben :aha: :zuhaha:
ya sağolasın şimdi aklımda ne symbian kaldı nede android iyi espiri idi bide pu gülme işini nasıl yaşıyorsunuz ben cepten sürekli online olduğum için farklılık gösterebilir diye soruyorum yani ağzı açık gülme nasıl oluyor

----------Eklendi @ 10:58:11 ---------- Yazıldı @ 10:55:49 ----------

bide harbi den ne olacak N8 im 2016 tı da nokia symbian nı bırakacakmış

PriZm

PriZm

Üye
.zuhaha. yazacan:)

not . lar : olacak:)

empereur

Üye
    Konu Sahibi
,) ;):)".):];};;)

Uruloki

Uruloki

Üye
:zuhaha oldumu beyler

----------Eklendi @ 11:39:18 ---------- Yazıldı @ 11:38:44 ----------

olmadı ki :zuhaha:

erollcelik

erollcelik

Üye
zuhaha.not.lar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt