millet günlerdir bu konuya kilit halde bekliyor acaba beklentiler içinde bekleyen insanların yüzü gülecekmi
konunun başında turkish dediğimi hatırlatıp kötüleme gibi bir şey düşünmediğimi kesinlikle belirtip türkiye için gelmesini beklemekten sıkıldığımı ifade ediyorum kardeşİkisi de ortada ama sen farketmedin sanırım kötülemeye çalışma. Annayı yükledim kullandım güzeldi.Şimdi belle sızdırıldı belle yi kullanıyorum sanki yeni bir teefon almış gibi oldum. Mükemmel birşey. Çok farklı herkese tavsiye ederim.
kambocyada guncellenmesı turkıyeye hala gelmemesi turkclın sucumu ?Annanın gelmemesi en azından Nokia nın suçu değil![]()

kambocyada guncellenmesı turkıyeye hala gelmemesi turkclın sucumu ?![]()

gsm ile alakası Ne ki söyle yoksa millet çok sık operatör değiştirdigi için miolmuyor bu is
![]()

2016 ya kadar herkez telefonunu değiştirir herhaldeNe olacak bu Symbian'ın hali ? 2016'ya kadar güncelleme yayınlanacak, ondan sonra Nokia tarafından desteklenmeyecek. Nokia da desteği kesince Symbian tarihe karışacak.

ben androide gececem en azından turkiyeyi adam yerine koyuyolar hersey var dertsiz google tabanlı ara google indir yukle sertifika derdi yok guncelleme stresi yokNe olacak bu Symbian'ın hali ? 2016'ya kadar güncelleme yayınlanacak, ondan sonra Nokia tarafından desteklenmeyecek. Nokia da desteği kesince Symbian tarihe karışacak.
ben androide gececem en azından turkiyeyi adam yerine koyuyolar hersey var dertsiz google tabanlı ara google indir yukle sertifika derdi yok guncelleme stresi yok
(Kurulumlar Android'de çok hızlı Symbian'a göre)