Ne OlacaK bu SymbiaN ortada ne TurkisH ANNA var Ne BELLE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

empereur

Üye
    Konu Sahibi
Ne OlacaK bu SymbiaN ortada ne TurkisH ANNA var Ne BELLE
millet günlerdir bu konuya kilit halde bekliyor acaba beklentiler içinde bekleyen insanların yüzü gülecekmi

Emre-45

Emre-45

Üye
millet günlerdir bu konuya kilit halde bekliyor acaba beklentiler içinde bekleyen insanların yüzü gülecekmi

İkisi de ortada ama sen farketmedin sanırım kötülemeye çalışma. Annayı yükledim kullandım güzeldi.Şimdi belle sızdırıldı belle yi kullanıyorum sanki yeni bir teefon almış gibi oldum. Mükemmel birşey. Çok farklı herkese tavsiye ederim.

empereur

Üye
    Konu Sahibi
İkisi de ortada ama sen farketmedin sanırım kötülemeye çalışma. Annayı yükledim kullandım güzeldi.Şimdi belle sızdırıldı belle yi kullanıyorum sanki yeni bir teefon almış gibi oldum. Mükemmel birşey. Çok farklı herkese tavsiye ederim.
konunun başında turkish dediğimi hatırlatıp kötüleme gibi bir şey düşünmediğimi kesinlikle belirtip türkiye için gelmesini beklemekten sıkıldığımı ifade ediyorum kardeş

keys1903

keys1903

Üye
hergun bekle bekle buneya.

by_mecho

by_mecho

Üye
eylül ün ilk haftası geliyormuş boş yere beklemeyin ... oda kesın değil ..

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Haftasonuna Kadar Gelicek . Eylül Falan Değil .

cabal21

cabal21

Üye
america sürümüde ortada yok şu lanet olası güncellemenın.

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
valla nokia kullnıcısı olarak bıktım ama beklemekten degil son hafta acılan konulardan bıktım valla elinizdeki anna yada belle ile idare edin ne kadar sorun ettiniz allah aşkına hergün defalarca konu acıldı sabredin adamlar son haftası zaten gelir dediler az sabır :-)) sabır yoksa german annası yükleyin oda olmazsa sızıntı belle yükleyin keyfinize bakın bu ne kadar takıntı yaptınız valla :-))

• Beğen
Tepkiler: iatis

empereur

Üye
    Konu Sahibi
valla german anna sı ile bu is olmaz german çıkıyor ise turkish de çıkmalı idi

arkee

arkee

Üye
kambocyanın guncellemesı var turkıyenın yok ben turkıyede yasıyorum yıne telefon degıstırınce nokia ya bunu onu secmeyerek hatırlatacam

• Beğen
Tepkiler: nonamex
PriZm

PriZm

Üye
Annanın gelmemesi en azından Nokia nın suçu değil:)

empereur

Üye
    Konu Sahibi
gsm ile alakası Ne ki söyle yoksa millet çok sık operatör değiştirdigi için mi ;) olmuyor bu is :)

• Beğen
Tepkiler: nonamex
PriZm

PriZm

Üye
gsm ile alakası Ne ki söyle yoksa millet çok sık operatör değiştirdigi için mi ;) olmuyor bu is :)
:D
Tam bende bilmiyorum

Mesaj saati,saat güncellemeleri vsvs gib şebeke tabanlı sorunlar varmış...

Overdose34

Overdose34

Üye
Valla arkadaşlar, yarım saat öncesine kadar bende sizler gibi stres yapıp bekliyordum ama dayanamayıp Alman güncellemesini yaptım Pheonix ile canavar gibi oldu telefon :)
Artık stresden kurtuldum :))

nonamex

Üye
Ne olacak bu Symbian'ın hali ? 2016'ya kadar güncelleme yayınlanacak, ondan sonra Nokia tarafından desteklenmeyecek. Nokia da desteği kesince Symbian tarihe karışacak.

PriZm

PriZm

Üye
Ne olacak bu Symbian'ın hali ? 2016'ya kadar güncelleme yayınlanacak, ondan sonra Nokia tarafından desteklenmeyecek. Nokia da desteği kesince Symbian tarihe karışacak.
2016 ya kadar herkez telefonunu değiştirir herhalde:)

arkee

arkee

Üye
ben androide gececem en azından turkiyeyi adam yerine koyuyolar hersey var dertsiz google tabanlı ara google indir yukle sertifika derdi yok guncelleme stresi yok

nonamex

Üye
ben androide gececem en azından turkiyeyi adam yerine koyuyolar hersey var dertsiz google tabanlı ara google indir yukle sertifika derdi yok guncelleme stresi yok

Evet o çok iyi, direk apk (symbian'ın sis gibi kurulum dosyası) dosyasını indiriyorsunuz, sertifika sorunu olmadan hızlı bir şekilde kuruyorsunuz :) (Kurulumlar Android'de çok hızlı Symbian'a göre)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt