Ne OlacaK bu SymbiaN ortada ne TurkisH ANNA var Ne BELLE

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

empereur

Üye
    Konu Sahibi
peki türkçemiz türkiyemiz için anna hakkında bilgi sahibi olan varmı

Uruloki

Uruloki

Üye
yok daha bilgi nokianın facebook sayfası yani tr nin ki değil normali o haftasonuna gelicek demiş ama bakalım bu arada bu yeni cihazlar önümüzdeki ay satışta o zaman belle kasım gibi gelir

_ardaa

_ardaa

Üye
yok daha bilgi nokianın facebook sayfası yani tr nin ki değil normali o haftasonuna gelicek demiş ama bakalım bu arada bu yeni cihazlar önümüzdeki ay satışta o zaman belle kasım gibi gelir

cihazlar önümüzde ki ay satışa sunulsa bile bize 2012'den önce Belle gelmeyecek, adamların politikaları böyle cihaz satışları istenilen seviyede olursa bizlere de güncellemeyi daha kısa sürede sunarlar ama en erken 2012 ilk çeyrek diyorum ben.

empereur

Üye
    Konu Sahibi
belle yi ben baktım resimleri görünüşü falan güzeldi özellikleride iyidir inşallah ne yapmışlar onu bilmiyorum farklar ne şu anki symbian 3 ile o önemli

----------Eklendi @ 12:03:59 ---------- Yazıldı @ 12:00:29 ----------

cihazlar önümüzde ki ay satışa sunulsa bile bize 2012'den önce Belle gelmeyecek, adamların politikaları böyle cihaz satışları istenilen seviyede olursa bizlere de güncellemeyi daha kısa sürede sunarlar ama en erken 2012 ilk çeyrek diyorum ben.
oysa ki GÜNCELLEME yi hemen verseler satışlarıda ona göre artar bana sorsalardı keşke şimdi 3310 da bile belle olurdu başka bir şey bekledik GÜNCELLEME

----------Eklendi @ 12:11:04 ---------- Yazıldı @ 12:03:59 ----------

valla burda iki laf ettim rahatladım sağolsun herkes bir birine faydalı olmaya çalışıyor

pRime.

pRime.

Üye
ya sağolasın şimdi aklımda ne symbian kaldı nede android iyi espiri idi bide pu gülme işini nasıl yaşıyorsunuz ben cepten sürekli online olduğum için farklılık gösterebilir diye soruyorum yani ağzı açık gülme nasıl oluyor
Ben cepten yazıyorum ama gülücükler ezberimde : aha : = :aha: : ehe = :ehe : kop : = :kop: : kop2 : = :kop2: : zuhaha : = :zuhaha: : d : = :d: : oke : = :oke: Benim kullandıklarım bunlar. Not: iki nokta arasında boşluk olmayacak. :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Ben cepten yazıyorum ama gülücükler ezberimde : aha : = :aha: : ehe = :ehe : kop : = :kop: : kop2 : = :kop2: : zuhaha : = :zuhaha: : d : = :d: : oke : = :oke: Benim kullandıklarım bunlar. Not: iki nokta arasında boşluk olmayacak. :ehe[/COLOR]

naptın yaw:D

ben en çok : D , : S : ehe : yi kullanıom:D

empereur

Üye
    Konu Sahibi
aha:= bumu dur

Uruloki

Uruloki

Üye
yok bu aha:

empereur

Üye
    Konu Sahibi
ayrık yazabilirmisiniz ben birleştireyim

Uruloki

Uruloki

Üye
yok yine olmadı bu olacak :aha:

PriZm

PriZm

Üye
"Ne olacak bu smileyler ortada ne aha var ne ehe var"

konusuna döndü:D:ehe

empereur

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
:D:ehe

pRime.

pRime.

Üye
:d: :ehe :aha: :kop: :kop2: :zuhaha:

PriZm

PriZm

Üye
:ehe:kop::d::naughty::oke::islik:sarıl::aha::op::aman2::yuru:P::pro::megafon::alkis:ah:bye2::good:

:ehe:ehe:ehe

empereur

Üye
    Konu Sahibi
fiyuuuu ya bunları aralıkların açıp yazın ne olduğunu ne yazdığınızı göreyim----------Eklendi @ 17:15:46 ---------- Yazıldı @ 17:08:45 ---------- beyler beyler ne olacak bu S lerin halleri bari gelse de yüklesek pu anna bu kadar gargara nın üzerine iyi olur----------Eklendi @ 17:20:20 ---------- Yazıldı @ 17:15:46 ----------:aha:tamam beyler kaptım :zuhaha:

erollcelik

erollcelik

Üye
:zuhaha:=

----------Eklendi @ 17:33:29 ---------- Yazıldı @ 17:29:08 ----------

yeni geyiğimiz hayırlı ve uğurlu olsun memlekete:zuhaha:

----------Eklendi @ 17:34:36 ---------- Yazıldı @ 17:33:29 ----------

:d:

Uruloki

Uruloki

Üye
ya şimdimod gelecek admin gelecek konu kapatacak tama yeter bu kadar geyik

empereur

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha:=----------Eklendi @ 17:33:29 ---------- Yazıldı @ 17:29:08 ----------yeni geyiğimiz hayırlı ve uğurlu olsun memlekete:zuhaha:----------Eklendi @ 17:34:36 ---------- Yazıldı @ 17:33:29 ----------:d:
yapacak pişe yok olmayınca anna yada belle ile ilgi yorum yada GÜNCELLEME de olmayınca ışte böyle

----------Eklendi @ 17:38:45 ---------- Yazıldı @ 17:38:12 ----------

bencede

----------Eklendi @ 17:44:05 ---------- Yazıldı @ 17:38:45 ----------

e nerde kalmıştık GÜNCELLEME gören varmı yoksa bu stabil durumumuzu hiç bozmayalim mı ayynen devam mı beklemeye araştırmaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt