:zuhaha oldumu beyler
----------Eklendi @ 11:39:18 ---------- Yazıldı @ 11:38:44 ----------
olmadı ki![]()

yok daha bilgi nokianın facebook sayfası yani tr nin ki değil normali o haftasonuna gelicek demiş ama bakalım bu arada bu yeni cihazlar önümüzdeki ay satışta o zaman belle kasım gibi gelir
oysa ki GÜNCELLEME yi hemen verseler satışlarıda ona göre artar bana sorsalardı keşke şimdi 3310 da bile belle olurdu başka bir şey bekledik GÜNCELLEMEcihazlar önümüzde ki ay satışa sunulsa bile bize 2012'den önce Belle gelmeyecek, adamların politikaları böyle cihaz satışları istenilen seviyede olursa bizlere de güncellemeyi daha kısa sürede sunarlar ama en erken 2012 ilk çeyrek diyorum ben.
Ben cepten yazıyorum ama gülücükler ezberimde : aha : =ya sağolasın şimdi aklımda ne symbian kaldı nede android iyi espiri idi bide pu gülme işini nasıl yaşıyorsunuz ben cepten sürekli online olduğum için farklılık gösterebilir diye soruyorum yani ağzı açık gülme nasıl oluyor
: ehe =
: kop : =
: kop2 : =
: zuhaha : =
: d : =
: oke : =
Benim kullandıklarım bunlar. Not: iki nokta arasında boşluk olmayacak. 
Ben cepten yazıyorum ama gülücükler ezberimde : aha : =: ehe =
: kop : =
: kop2 : =
: zuhaha : =
: d : =
: oke : =
Benim kullandıklarım bunlar. Not: iki nokta arasında boşluk olmayacak.
[/COLOR]

aslında ben bu konuyu açmak istemiştim dermişim şaka tabiki ama arada sormak öğrenmek kötü bir şey olmasa gerek"Ne olacak bu smileyler ortada ne aha var ne ehe var"konusuna döndü![]()
tamam beyler kaptım 
yapacak pişe yok olmayınca anna yada belle ile ilgi yorum yada GÜNCELLEME de olmayınca ışte böyle=----------Eklendi @ 17:33:29 ---------- Yazıldı @ 17:29:08 ----------yeni geyiğimiz hayırlı ve uğurlu olsun memlekete
----------Eklendi @ 17:34:36 ---------- Yazıldı @ 17:33:29 ----------
![]()