Samsung Gio/fit/mini mi Yoksa Nokia mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Gio/fit/mini mi Yoksa Nokia mı?
Beyler,bayanlar..
Benim zorlasan 550 tl ekonomik sınırım var ve yakın bir zamanda bir telefon almayı düşünüyorum.

Samsung galaxy gio şimdiye kadarki tecihim. Ama Nokia program yükleme yönünden daha gelişmiş bir marka ve birde oyunda..
Ama samsung performans yönünden daha ilgi çekici.

Sizce Samsung'dan mı telefon seçeyim?Hangisini?
Yoksa Nokia'dan mı telefon seçeyim?Hangisi?

Birde Bada OS diye bir işletim sistemi var?Samsung S7233E 'de bulunuyor..
Bada mı daha avantajlıdır?Yoksa Android mi?Artı ve Eksileriyle yazarsanız daha mutlu olurum..
Cevaplarınızı bekliyorum.Sağolun..

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
tabiki samsung seç android sonuçta işlemci hızları da ortada ugulamada da önce samsung

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sen kendin bile Nokia modeli yazmamışsın. Yani Nokiayi sadece Nokia olduğu için tercih ediyorsun ve bu çok yanlış. Artık eski Nokia yok. Samsung Gio senlik bir telefon ama bildiğim kadarıyla biraz daha paraya ihtiyacın olacak :ehe

hoss

hoss

Üye
oyun uygulama konusunda yanlışın var çünkü android işletim sistemli telefonlar , nokianın telefonlarına göre daha çok oyun program destegi var :oke:sana tavsiyem galaxy gio alman yönünde

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bence samsung galaxy gio al bende onu almayı düşünüyorum oyun uygulama yönünden nokiadan çok üstün galaxy mini ve galaxy fit ten ayıran özelliğide ekran parlaklığı 16 milyon renkli ekrana mevcut.Android şuanda badadan daha üstün. bada da oyun uygulama yönünden sıkıntı yaşabilirsin.Androidde böyle bi sorunun olmaz

blade__7

blade__7

Üye
bu zamana kadar hep nokia vardı malzeme kalitesinden dolayı tartısılmaz telefonlar nokia'da bi bak derim :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
550 liraya düzgün Nokia bulman zor.Anca 5800,C5-03 gibi takozlar bulursun.
Gio almanı tavsiye ederim sana son dönemlerdeki en favori modelim bu.Fiyatı ve sundugu özellikler bunda büyük etken.
Nokia almak istiyorsan en az 650 lira bütçe ayırmalısın güzel bir model almak için.X6 / C6-01 / C7 vs.

61semih

61semih

Üye
3 gun once gıo aldım.nokıa daha ustun demıssın uygulama ve oyun yonunden ama sana durumu soyle ozetlıyım.gıo ya yukledıgım oyunlar yuzunden pc de oyun oynamıyorum telden oynuyorum ve şarjım 1 gun bıle gıtmıyor.bıldıgım kadarıylada ekran cozunurlugu ip3gs ile aynıu .super bır ekran kalıtesı var.super amoled kadar olmasada rakıplerıne gore hatta 3gs (1000tl den fazla) eşit cozunurluıkte.gayet memnunum.bu fıyat aralıgında tek tercıh bence gio.uzun arastırmalar sonucu aldım telefonu.pişman olmazın.smdıye kadar nokıa kullandıysan android e adepte olmakta bıraz zorluk ceksende en gec 1 hafta ıcınde uyum saglarsın ıyıkı almısım dersın :bigstar:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
3 gun once gıo aldım.nokıa daha ustun demıssın uygulama ve oyun yonunden ama sana durumu soyle ozetlıyım.gıo ya yukledıgım oyunlar yuzunden pc de oyun oynamıyorum telden oynuyorum ve şarjım 1 gun bıle gıtmıyor.bıldıgım kadarıylada ekran cozunurlugu ip3gs ile aynıu .super bır ekran kalıtesı var.super amoled kadar olmasada rakıplerıne gore hatta 3gs (1000tl den fazla) eşit cozunurluıkte.gayet memnunum.bu fıyat aralıgında tek tercıh bence gio.uzun arastırmalar sonucu aldım telefonu.pişman olmazın.smdıye kadar nokıa kullandıysan android e adepte olmakta bıraz zorluk ceksende en gec 1 hafta ıcınde uyum saglarsın ıyıkı almısım dersın :bigstar:

:ehe evet uyum sağlama sorun değil. Ben bi kaç tane android kullandım. Hiç zorlanmadım. Sanırım bunda sürekli android videoları izlemem büyük pay sahibi. :ehe

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
Satınalma şartlarımda bir değişme oldu arkadaşlar.. Telefonu Media Markt'an almak zorundayım ve bu mağaza gerçekten pahalı.Mersindeki mağazasına henüz gio gelebilmiş değil. Sadece fit ve mini var. Ben fit almayı düşünüyorum.Fiyatı 580 tl kadar. Gio nun daha ucuz olduğunu duydum. Fiti gio dan ayıran özellikler nelerdir ve galaxy fit nfs shift gibi oyunları kaldırır mı? Ve son sorumda bu mağazaya ne zaman gıonun geleceğinini nasıl öğrenebilirim? Bu sorularımı cevaplarsanız beni çok mutlu edersiniz.

hoss

hoss

Üye
fit alma bence ekran çözünürlüğü düşük , gio nun ekran çözünürülüğü daha iyi , bu arada lg p503 modeline de telefonda 512 mb ram var :oke:
eger marka takıntın yok sa huawei ideos x5 öneririm sana tam bir fiyat performans telefonudur , ayrıca flash player destegi ile internet üzerinden video izleyebilirsin

hamdi38

hamdi38

Üye
galaxy ace

negatifadam

Üye
Bence samsung galaxy gio al bende onu almayı düşünüyorum oyun uygulama yönünden nokiadan çok üstün galaxy mini ve galaxy fit ten ayıran özelliğide ekran parlaklığı 16 milyon renkli ekrana mevcut.Android şuanda badadan daha üstün. bada da oyun uygulama yönünden sıkıntı yaşabilirsin.Androidde böyle bi sorunun olmaz

fit'inde 16.000.000 rengi var.ama çok derin araştırmalarımın sonucunda gio konuşurken karşı tarafa sesini tam net iletemiyor.bide cızırtısı var

anılbaran

anılbaran

Üye
nokia nokia nokia

61semih

61semih

Üye
fit'inde 16.000.000 rengi var.ama çok derin araştırmalarımın sonucunda gio konuşurken karşı tarafa sesini tam net iletemiyor.bide cızırtısı var
sacmalama arkadasım seste bır problem yok kı gıonun ekran cozunurlugu katkat daha ustun ıkı telefonu yanyana koyarak baktınmı sen hıc?

----------Eklendi 25.08.2011 @ 00:11:27 ---------- Yazıldı 24.08.2011 @ 22:32:59 ----------

not: nokıa 3d lı telefon ıcın calısmalara basladı ılk 3d lı telefonun cıkıs tarıhı 2020 olarak belırledı :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sacmalama arkadasım seste bır problem yok kı gıonun ekran cozunurlugu katkat daha ustun ıkı telefonu yanyana koyarak baktınmı sen hıc?----------Eklendi 25.08.2011 @ 00:11:27 ---------- Yazıldı 24.08.2011 @ 22:32:59 ----------not: nokıa 3d lı telefon ıcın calısmalara basladı ılk 3d lı telefonun cıkıs tarıhı 2020 olarak belırledı :ehe
:d:

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
sacmalama arkadasım seste bır problem yok kı gıonun ekran cozunurlugu katkat daha ustun ıkı telefonu yanyana koyarak baktınmı sen hıc?----------Eklendi 25.08.2011 @ 00:11:27 ---------- Yazıldı 24.08.2011 @ 22:32:59 ----------not: nokıa 3d lı telefon ıcın calısmalara basladı ılk 3d lı telefonun cıkıs tarıhı 2020 olarak belırledı :ehe
2220 Demek istedn galiba.. 2020ye ne kaldıki..nokia maymundan gelmiş maymuna gidiyor.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...