Samsung galaxy mini yardım lütfen:)

Sponsorlu Bağlantılar

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy mini yardım lütfen:)
YA 4 GÜN ÖNCE SAMSUNG GALAXY MİNİ ALDIM.Telefonlardan pek anlamam.İlk androidim ve ilk dokunmatiğim.Onun için sorularım size bebe oyuncağı gelebilir.Affınıza sığınıyorum:kop:Sorulacak çokk sorum var aslında ama ilk önce baştan başlamak istiyorum.Cevap verirseniz cok süper olur.İlk önce söyle bi soru sormak istiyorum,Kutumun içinden 2 tane cd çıktı.Bunlar ne oluyor?bunları yüklemesem bişey kaybeder miyim?İkinci sorum ise telefonumun üstündeki simgelerde 3g yazıyo ve iki tanede ok işareti var bu ne anlama geliyor?Diger sorum ise ayarlar,kablosuz ağlar sonra mobil ağlar sonra erişim noktası adları ve sol tuş yapıp yeni APN dedigimde kontorum gidiyor.Ne yapmam lazım?Diger sorum 0.facebooka girmiyor.Bide telefonu güncelleştirmek ne demek?

St*

St*

Üye
ÖncelikLe 2 tane cd yi yükle çünkü onLar Pc den telefona bağlnmanı sağlyrlar Prgrmn adı yanlş hatrlmyrsm Kiesti Galiba.... 2. sorunı pek anlmdm ama o 2 ok oln yre kulaklık takılyo. 3. Sorun Bendede var bu yüzedn kontr Yükleymyrm.. :hmmm

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
Cok saol yinede:)Yahu 1.cdyi yükledim tamam güzel hoş kuruldu kies.Ama 2.cd de format falan diyor.Onudamı kuruyum?Hem bu kies olmazsa atamam mı müzikleri veya fotografları?Bide benim pc windows7 orda xp yazıyo yani uyumlu olur mu ?:vur

akr@p

Üye
arkadaşım bendede corby2 var öyle bi sorun yaşadım ve söyle bi yolla sorunumu cözdüm

AYARLAR >BAGLANTILAR > VERİ DOLAŞIMI &PAKET VERİ KULLAN
seneklerini devre dışı bırakgım zaman internet baglantısı gercekleşmiyor ve kontör üm gitmiyor
internet e girdigin zaman onları acıyorum geneldede kullanmıyorum zaten :ehe:vur

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Cok saol yinede:)Yahu 1.cdyi yükledim tamam güzel hoş kuruldu kies.Ama 2.cd de format falan diyor.Onudamı kuruyum?Hem bu kies olmazsa atamam mı müzikleri veya fotografları?Bide benim pc windows7 orda xp yazıyo yani uyumlu olur mu ?:vur

cd bilgisayara uyumlu merak etme.
:oke:

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bendede corby2 var öyle bi sorun yaşadım ve söyle bi yolla sorunumu cözdüm

seneklerini devre dışı bırakgım zaman internet baglantısı gercekleşmiyor ve kontör üm gitmiyor
internet e girdigin zaman onları acıyorum geneldede kullanmıyorum zaten :ehe:vur

Ya onları açmazsam interne giremem mi yani?Onlar kapalı olsun sadece wifi açık olsun öyle girebilirmiyim?

----------Eklendi @ 13:45:06 ---------- Yazıldı @ 13:43:52 ----------

cd bilgisayara uyumlu merak etme.
:oke:

Ya peki cd1de kies kuruldu 2.cdye gerek var mı ? bide pcm telefonumu görmüyoo usbyle :(

ceronimo04

ceronimo04

Üye

Aynen bu şekilde yapacaksınız kontörünüzün gitmesini istemiyorsanız..

2 ok var dediğini anlamadım. 3g dediği görüntülü görüşmedir ve 3g hızında internete baglanmaktır. :)

Mobil ağlarda da Turkcell,Vodafone,Avea ağları var. Hattını taktığında internet ayarların tam degil ise Mobil ağlardan seçiyorsun Turkcell,Vodafone,Avea seçiyorsun internete girebiliyorsun.

Kablosuz ağlar dediği wifi yani wireless e baglanıp internette gezinme olayıdır.

Wifi ile internete bağlanıyorsan 0.facebook.com a giremezsin.

Kutudan çıkan 2 Cd ile Samsung un telefon için Pc Suite programlarını yüklersin. Pc Suite de telefonu bilgisayar tarzında kullanabilirsin. Tabii ki bunları yüklemeden de telefonu pc ye bağladığında yine görecektir. Bir sıkıntı yok burda. :)

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
Cok Cok Cok saolun arkadaslar,hepiniz çok yardımcı oldunuz:) Hepinize teşekkür ederim.Kutudan cıkan 2 cdyi yükledm ama pc teli görmedi bende netten driver yazdım yükledim yine kies indi ama başka sürümü bu sefer oldu:) Sorunlarım olursa yine yazacağım,inşallah yardımcı olursunuz:)Bide telefon güncelleşmesi nedir ? tel için gereklimi yani

greenmile

greenmile

Üye
wifi kullandığın zaman telefon güncellemesi varsa sana sorar yoksa yapmana gerek yoktur zaten kaç aydır kullanıyorum sanırım 1 kez güncelleme uyarısı verdi..

simgelerdeki yanıp sönen oklar telefon internete bağlı olduğu anda yanıp söner (wifi değil)3g ve bu oklar paket veri dolaşımı işaretlerini kaldırdığınızda kaybolur

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
greenmile arkadaşım wifi kullandıgından kasıt wifi açık mı demek istedin?wifi açık olmadıgı zaman baska yerde uyarı göstermez mi?
evet o oklarda kalktı zaten :ehe

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ceap verirmisinnizzz.0.facebookada girmiyoo?

greenmile

greenmile

Üye
0.facebooka girmez :) android bu :ehe

----------Eklendi @ 17:53:47 ---------- Yazıldı @ 17:51:54 ----------

greenmile arkadaşım wifi kullandıgından kasıt wifi açık mı demek istedin?wifi açık olmadıgı zaman baska yerde uyarı göstermez mi?
evet o oklarda kalktı zaten :ehe

birde atıyorum gmail hesabını etkinleştirdiniz,telefona başka bir simkart taktınız o zamanda kırmızı ünlem işareti şeklinde uyarı verir

Con-quEror

Üye
:aha:

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar cok saolun.Hersey için cok yardımcı oldunuz.Telefonla sorunlarım bitiyo yavas yavas.Ama en cok sorun olan konum sudur; Telefonla bi aga baglandım wifi ile.Bildirimlerde bi güncelleştirme var dedi.Yükle dedim.Yükledi.Adı 'Sukuk' diye bişey hiç bişey anlamadım ne işe yarar.Amacı ne falan.Bide hep güncelleştirme var dediginde yükliyim mi?Telefon yavaslamaz yada bişey olmaz dimi?Diger sorunum ise şarjı sadece iki gün gidiyo.Bide 0.facebooka girmiyo.Bu sorularımı cevaplarsanız galiba benden kurtulcaksınız :D :)

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
Yooo ama girenler varr :hmmm

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
    Konu Sahibi
0.facebook girdimmm :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt