donanım var yazılım yok..ANNAA!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
donanım var yazılım yok..ANNAA!!!
yahu arkadaşlar nokia tamam iyi güzel de bukadar büyük bir şirkette yazılımın bu kadar kötü olması yakında batırır eralde nokia yı söyliyim..bu annayı yükleyen arkadaşlar memnuniyetlerin yada şikayetlerini paylaşırlarsa sevinirim.1haftadır anna yı yükleyecem fakat korkuyorum indirme butonuna tıklamaya tırstım yahu:(((

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

arkadaslar size birsey anlaticam bakalim ne diyeceksiniz.anna geldide turkce dilinde problem var.oyle boyle degil buyuk bir problem programlar yuklenmiyor yada yuklenirken iptal ediyor.nokia ilettim bu sorunu beni aradilar.dedikleri global dillerde yukleyin diyorlar tekrar turkceye donun diyorlar tamamda ozamanda yukledigin programlar kayboluyor gorunmuyor.yani sorunu halletmeye calisir demediler.heralde nokiadan vazgecem bakalim turkiye guncellemeside gelsinde ozaman ne diyecekler merak ediyorum bekliyorum

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
diyecek bir sey yok usta sadece n8de degil ki diger işletim sistemleri bile hep sıkıntılı fakat telefona laf yok..

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
alman annasını bence yüklemeyin arkadaşlar.benden size bir dost tavsiyesi :oke: ben yükledim ve bir çok hata ile karşılaştım forumdada buna benzer hatalar ile karşılaşan arkadaşlar var.bekleyin Türk annasını o zaman yüklersiniz ve emin olun bu kadar gelmemesine üzüldügünüze deymiyecek bir güncelleme.tabi bu benim alman annasında gördügüm kadarı ile.ben eski sürüme yani 14.2 ye döndüm.tabi bunlar benim düşüncelerim yinede siz istediginizi yapabilirsiniz :)

Türe

Türe

Üye
ben euro2 germany siyah için olanı yükledim hiç bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyo :hmmm

• Beğen
Tepkiler: saracg

cihatyılmaz

Üye
bende alman annası yükledim daha sonra ovide güncelleme çıktı onu yükledim. web browser hızlandı.şarjı daha uzun süre gidiyo daha tam dolu bataryayı bitirmedim öle ama wlan kullanınca yada nete şarj çok gidiyodu bu sefer daha uzun sürüyo. msjlarda qwerty çok küçük geldi bana.kamerada bi iyileştirme farkedemedim.bide bazı uygulamalar hata veriyo çalışmıyo.mesela ibb trafik ya da youtube downloader kurulmuyo hata veriyo. BENCE SABREDİN ORJİNAL YAZILIMI BEKLEYİN...

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ne Zaman Gelicek Bu Güncelleme Arkadaş. Çarşamba Da Geldi.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar alman annasında herhangi bi problem yok sadece bazı uygulamaları yüklerken hata weryo o da dil yüzünden..ingilizce kullanablceksenz (ki kesin kullanırsınız) yükleyn yani cidden mükemmel calsyo telefon bayaa fark war annada..olumsuz yorumlara kesinlikle katılmyorum :nono: :oke:

selllman82

selllman82

Üye
    Konu Sahibi
dostum agustos falan diyorlardı da yalanmıs ama eylül ayının ilk haftası geleceği kesin bekleye bekleye bi hal olduk yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt