Quaresma Tek düşüncem Beşiktaş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Quaresma Tek düşüncem Beşiktaş
Ricardo Quaresma, şike ve teşvik iddialarının kendilerini Beşiktaş’a daha çok bağladığını belirtti, ayrılma gibi bir düşüncesinin bulunmadığını ifade etti. Portekizli oyuncu, tek düşüncesinin bu sezon takıma daha fazla katkı sağlamak olduğunu vurguladı.

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, şike olaylarının kendilerini kulübe daha çok bağladığını söyledi. Sonuç ne olursa olsun Beşiktaş ile yoluna devam edeceğini ifade eden Portekizli futbolcu, “Ne Türkiye’den ne de Beşiktaş’tan ayrılmak gibi bir düşüncem olmadı” yorumunu yaptı.

Ülkesinden yayın yapan TVI Televizyonu’na konuşan Quaresma, tek düşüncesinin takıma önümüzdeki sezon daha fazla katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Beşiktaş’ın ve taraftarının kendisine gösterdiği yakınlığı ve ilgiyi boşa çıkarmamak için bu sezon daha fazla çalışacağının sözünü veren Portekizli oyuncu, bu yıl kupaları almak için her şeyin mevcut olduğunu dile getirdi.

‘Almeida’nın kalması gerekir’

Q7, adının Benfica ve Sporting Lizbon ile anılmasının doğal olduğunu ve iki kulübe de saygı duyduğunu belirterek, “Benimle direkt temasları olmadı. Beşiktaş’ın sözleşmeli futbolcusuyum. 31 Ağustos öncesinde de, sonrasında da bu böyle olacak” diyerek, Beşiktaş’tan ayrılmayacağının altını çizdi.

Türk futbolundaki olayların kendisini etkilemediğini ve çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Quaresma, sanırım bu davalar olumlu şekilde sonuçlanacaktır. Biz futbolcular birbirimize kenetlendik. Beşiktaş’ın başarısı için çalışma sözü verdik” dedi.

Beşiktaş’ın yeni hocası Carvalhal’ın takımda başarılı olacağına da inandığına vurgu yapan Quaresma, “Hocamız çok hırslı ve inançlı. Umarım takıma katkısı olur ve Beşiktaş’ta kupaları kaldırarak döner” diye konuştu.

Q7 son olarak Almeida’nın Beşiktaş’ta kalması gerektiğini de söyleyerek, onun gibi büyük bir golcüye transfer teklifi gelebileceğini hatırlattı.
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kalsın ya seviyorum :)
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
benimde sensin quaresmam.))
 
bboyQ7

bboyQ7

Üye
O giderse bende giderim :)
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
flas flas..besiktas carsiyi markalastiriyor.bu da benden cikar ayak müjde renktaslar .siyah beyazli geceler.))
 
sekinardi

sekinardi

Üye
gitmesini istemem açıkça
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
678
droidçi
Mad EagLe
Cevap
1
Görüntüleme
333
Jitou
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
387
esokmen
greenmile
Cevap
22
Görüntüleme
2K
DiaBLoS


Üst Alt