Nokia Facebook Resmi İnternet Sayfasında Geri Sayım Başladı Ama Neye ? :D

Sponsorlu Bağlantılar

catdog136

catdog136

Üye
c7-01 tanıtılcak bence :D

trontr

Üye
elop is my girl, elop is my gööööörl elop is may girl

repredon

Üye
Symbian resmi olarak ANNA oviye sunacagina dair zaman hazirlamis bu benim düsüncem

cyber

cyber

Üye
bence s^3 açık kaynaklı hale getireceklerini açıklayacaklar

Overdose34

Overdose34

Üye
Nokia tablet pc için olabilir.

trontr

Üye
o logoya 3boyutlu gözlüğü olan birileri gözlükle bakabilir mi belki onun için yapmışlardır

akinorta

Üye
arkadaşlar belle tanıtılacakmış.

sayfa kaynak kodunda da belle geçiyor.

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar belle tanıtılacakmış. sayfa kaynak kodunda da belle geçiyor.
bence çok büyük strateji hatası yapıyo nokia eğer Belle ise Belle den sonra birşeyleri kalmıyo 2016 ya kadar Belle ile mi devam edecek onu da düşünmek lazım

_ardaa

_ardaa

Üye
Belle'den sonra da güncellemeler gelecek her ne kadar vazgeçmiş gibi görünse de rakiplerinden pek geri kalmayacak, ama güncellemeleri böyle Anna gibi uzun vadelere yayarsa işi yaş.

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
görünüm ve araYüz olarak geride kaldigi söylenebilir ama Belle ile yakalıyacak gibi görünüyo bi kaç eksiği kalıyo çalışılırsa Bence android i aratmazlar bize

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Belle'den sonra da güncellemeler gelecek her ne kadar vazgeçmiş gibi görünse de rakiplerinden pek geri kalmayacak, ama güncellemeleri böyle Anna gibi uzun vadelere yayarsa işi yaş.
sana katılıyorum arda...

_ardaa

_ardaa

Üye
Ben şahsen Androi'i hiç aramıyorum arayüz ne kadar görsellik içerse de bana çok soğuk geliyor, Belle ile güzel olacak telefonlarımız orası kesin zaten kesin olmayan şey ne zaman geleceği, aslında ne zaman geleceği de pek önemli değil ne zaman biterse o zaman gelir ama stratejileri hatalı, Anna güncellemesi 2010 sonlarına doğru duyuruldu 2011 1. çeyrekte gelecek dendi insanlar beklemeye başladı sonra 2. çeyrek dendi sonra 3. çeyrek işte hatalı olan bura, ne zamana yetiştireceksen o zaman tarih ver yada belli değilse hiç tarih verme ki insanları beklenti içine sokup kendinden soğutma.

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
yada sona yaklaştıgında tanıtımı yapılsın böyle insanlarla oynamaları cok moral bozucu ben kendimi bildm bileli nokia kullanırım samsung u biliyorum bada ile tek işlem yaparlarken biz symbianda n serisinde 6600 da bi kaç işlem yapıyorduk görselligi o kadar cok aramıyorum symbian^3 den memnunum belle yi bekleyelim ama cabuk gelsin biraz...

marmaraisland

Üye
arkadaşlar ben bu geri sayımı bulamadım nerde bu ?

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
nakresoz

nakresoz

Üye
la anna gelsin önce:D

• Beğen
Tepkiler: ozggurr

aydnzara

Üye
When the market for nokia ovi has anna
version of Turkey ? (for nokia N8) Dün, 03:52 Nokia Hello Emre, it should be available by the end of this week ;) Dün, 20:07 Emre Muharremoğlu I hope you are as you said, I'm looking forward for a long
time :) Dün, 20:29 Nokia No worries Emre ;)&Arkadaşlar bu yorumu türkçesi nedir? Nokia sayfasında bir türk arkadaş yapmış?

nonamex

Üye
Anna'yı doğru düzgün çıkarmadan Belle tanıtacaklar :ehe

pRime.

pRime.

Üye
Belle gelsin ya anna falan istemiyorum ben.:D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Üst Alt