Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
murat konu dısına acmısım ama sonra yanlış yere avtıgımı anlayıp yonetıcılere soledım ve degıstırdıler bu saçma sapan tartılmaya son vermek ıstıyorum artık yerı gelınce aktıf uye bılmem ne aktıf oluyosun msj kasıyo saçma salk seyler oyuzden susmak en ıyısı dıyorum
hadi degistirelim konuyu

greenmile

greenmile

Üye
murat konu dısına acmısım ama sonra yanlış yere avtıgımı anlayıp yonetıcılere soledım ve degıstırdıler
bu saçma sapan tartılmaya son vermek ıstıyorum artık
yerı gelınce aktıf uye bılmem ne aktıf oluyosun msj kasıyo saçma salk seyler
oyuzden susmak en ıyısı dıyorum

ben sana mesaj kastın demedim sadece o hisi uyandırdı dedim,çok iyi hatırlıyorum açmış olduğun 1 konudan sonra konuna konu yeri yanlış dedim.Ancak o konun ardından pek çok konu açtın konu dışına her neyse kim demiş bu lafları?

pelın_

nese hiç sınırlenmıycem:)

• Beğen
Tepkiler: Mareşal ve Elektr0

pelın_

ben sana mesaj kastın demedim sadece o hisi uyandırdı dedim,çok iyi hatırlıyorum açmış olduğun 1 konudan sonra konuna konu yeri yanlış dedim.Ancak o konun ardından pek çok

konu açtın konu dışına her neyse kim demiş bu lafları?

tamam sen dedıkten sonr ayıne acmıs olabılırım
ama hasana sorabılırsınız yanlıs actıgım butun konularda ya ona yada o konunun mod. kımse ona pm atıyorum yanı bole gereksız bıseyı konustuguma ınanamıyorum bıle ama böle herkeste bılsın gerekırse aklında kalan varsa şikayet etsın hıc sorun dıyıl

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
'Patron

'Patron

Üye
Sehriyarrrrrrrrrr 60.arkadaşım oldunnnnnnnnn

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
herkez gülünce çok güzel oldu :D

Mareşal

Üye
postu deşilesiceler:ehe

'Patron

'Patron

Üye
benden sonra yarbay olup benden once albay olanlar var yav ne tuhaf

greenmile

greenmile

Üye

tamam sen dedıkten sonr ayıne acmıs olabılırım
ama hasana sorabılırsınız yanlıs actıgım butun konularda ya ona yada o konunun mod. kımse ona pm atıyorum yanı bole gereksız bıseyı konustuguma ınanamıyorum bıle ama böle herkeste bılsın gerekırse aklında kalan varsa şikayet etsın hıc sorun dıyıl

ben sadece şuanda fikrimi söyledim öncesinde olanlardan haberim yok,isteyen kasar isteyen kasmaz

Üst Alt