Elektr0
Üye
heyy nere yaavviyi gecelr herkese

heyy nere yaavviyi gecelr herkese

pışıııkcanim cekti bende istiyorum kargo parasi benden![]()
çoko damlalı kremalı çikolatalı ve çikolata soslu ve hindistan cevizli pastamı sana verirmiyim 
nereyeeeeee?iyi gecelr herkese
yav ne filmdi elektrogeri kafalılarrrrr huhhahhha
iyi güldük
hangi gözünle izledin TV 'yi...ablamı bunlar kızdırmış![]()
akşama kadar bilgisayar başında olunca öyle oluyor. Niye hazmedemiyorlar
kim kime kızmış hele bi deyin bana

niye öyle yapıyorlar anlamıyorumabi pelin ablaya post kasıyo falan demişler![]()

abi pelin ablaya post kasıyo falan demişler![]()
abi pelin ablaya post kasıyo falan demişler![]()
birde hepsi konudışındaydı ama kızılacak birşey yok bundaama sinirlenmiş. Biraz uzun yazı yazmış.pelin ablanın post kasmaya ihtiyacı mı var sanki ya amaaan hiç sinirini bozmamalı bence

tabi ki yok. Hatta o kim ki kızıyorbana da kızabilir ama son zaman ki konuları bende de öyle bir his uyandırdı,yok kaşı ne renk,yok o ne renkbirde hepsi konudışındaydı ama kızılacak birşey yok bunda

bana da kızabilir ama son zaman ki konuları bende de öyle bir his uyandırdı,yok kaşı ne renk,yok o ne renkbirde hepsi konudışındaydı ama kızılacak birşey yok bunda
pelin abla gitti bende gidiyorum![]()

bazen susmak en iyi cevaptirmurat konu dısına acmısım ama sonra yanlış yere avtıgımı anlayıp yonetıcılere soledım ve degıstırdıler bu saçma sapan tartılmaya son vermek ıstıyorum artık yerı gelınce aktıf uye bılmem ne aktıf oluyosun msj kasıyo saçma salk seyler oyuzden susmak en ıyısı dıyorum