rom yüklerken telefon bozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

cool_eagle

Üye
    Konu Sahibi
rom yüklerken telefon bozuldu
rom yüklerken telefon kapandı bidaha açılmadı. recovery veya download modunda açılmıyor. ne yaptıysam beceremedm. daha 1 hafta olmadı alalı. kies dışında güncelleme yapmamaya karar verdm artık

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
bendede öle 2.2.1 e dönüp tekrar 2.3ü yükleyecektim kiesten ama 2.2.1 i yükledikten sonra telefon kapandı açılmıyor hiç bi şekilde...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
nasıl bozuldu arkadaşlar? ne hatası aldınız ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
hangi anlatımı uyguladın yüklerken benim anlattığımı mı?

xinsurer

xinsurer

Üye
arkadaşlar sanırım cihaz bloke oldu, ben henüz o romu denememiştim (bunu da yazmıştım).. buradaki romu denemeyi düşünüyorum: ama dediğim gibi daha bunu da denemedim, deneyip tamam demeden sorumluluk kabul etmem, açılmayan cihazlar için neler yapılabilir araştırıyorum, birşeyler bulur bulmaz paylaşacağım..
___________________________________________________________________________________________________________

Oldu, başardım.. burada anlatılanları aynen uyguladım ve orijinal froyo roma döndüm önce, sonra da Kies'ten 2.3.3 gingerbread'e güncelledim.. anlatılanları harfiyen uygulamak gerekiyor :oke:

Yigit315

Yigit315

Üye
Ya kötü oldu yaa. Cortladı güzelim GİOM:ağlarım::ağlarım: nasıl yaptırcaz ya hemde garanti dışı kaldı :ağlarım:

cool_eagle

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yaparken kapandı desek sorun olmaz heralde garantide. Ben alalı daha 1hafta olmadı ya :(

Yigit315

Yigit315

Üye
güncelleme yaparken kapandı desek sorun olmaz heralde garantide. Ben alalı daha 1hafta olmadı ya :(
benimdeki tam 1 ay 23 günlük :ağlarım:

----------Eklendi @ 00:55:54 ---------- Yazıldı @ 00:54:03 ----------

abi yarın gidiyimde veriyim garantiye.İnşallah bi problem çıkarmazlar

cool_eagle

Üye
    Konu Sahibi
bende yarın arayıp sorayım bi samsung u. Detayları paylaşırsan sevinirim

----------Eklendi @ 01:12:54 ---------- Yazıldı @ 01:08:33 ----------

arkadaşlar sanırım cihaz bloke oldu, ben henüz o romu denememiştim (bunu da yazmıştım).. buradaki romu denemeyi düşünüyorum: ama dediğim gibi daha bunu da denemedim, deneyip tamam demeden sorumluluk kabul etmem, açılmayan cihazlar için neler yapılabilir araştırıyorum, birşeyler bulur bulmaz paylaşacağım..

brick olmuş cihaz kolay açılmıyor. Ben araştırdım. Tamire gitmesi lazım.

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
arkadaşlar benm telefon düzeldi ben şarjı azken takmıştım teli sonra gittim şarja taktım 1-1.5 saat şarjda durdu telefon geldiğimde hafıza kartını ve sim kartı çıkardım sonra ses kısma tuşu+orta tuşa+açma/kapama tuşuna basılı tuttuğumda telefon downloading modunda açıldı daha sonra burdan hayalci arkadaşımızın anlatımını yaptım aynen telefon düzeldi en sonda kiesten orjinal tr için olan 2.3.3 ü yükledim şimdi ise oyunları fln yeniden yüklüyorum :)

----------Eklendi @ 01:26:50 ---------- Yazıldı @ 01:25:25 ----------

arkadaşlar googleandroiddeki 2.2.1 sürümünü yükledikten sonra kapandı benm telefon belki tek sorun bende olmuş olabilir ama tavsiye etmem benm verdiğim linkte hayalci arkadaş resimli olarak detaylı bir şekilde anlatıyor..burdan deneyin

xinsurer

xinsurer

Üye
Evet ben de başardım.. Bu linkte anlatılanları harfiyen uyguladım ve artık Kies'ten güncellenmiş orijinal 2.3.3 gingerbread yüklü :oke:

cool_eagle

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benm telefon düzeldi ben şarjı azken takmıştım teli sonra gittim şarja taktım 1-1.5 saat şarjda durdu telefon geldiğimde hafıza kartını ve sim kartı çıkardım sonra ses kısma tuşu+orta tuşa+açma/kapama tuşuna basılı tuttuğumda telefon downloading modunda açıldı daha sonra burdan hayalci arkadaşımızın anlatımını yaptım aynen telefon düzeldi en sonda kiesten orjinal tr için olan 2.3.3 ü yükledim şimdi ise oyunları fln yeniden yüklüyorum :)

----------Eklendi @ 01:26:50 ---------- Yazıldı @ 01:25:25 ----------

arkadaşlar googleandroiddeki 2.2.1 sürümünü yükledikten sonra kapandı benm telefon belki tek sorun bende olmuş olabilir ama tavsiye etmem benm verdiğim linkte hayalci arkadaş resimli olarak detaylı bir şekilde anlatıyor..burdan deneyin

tam olarak neler yaptında açıldı anlatabilir misin. Bende sarja taktm ins bizimkilerde düzelir

deli_oğlan

deli_oğlan

Üye
telefona odin romu yükleyip pass yazısı geldikten sonra baktım tıklıyorum tıklıyorum açılmıyodu ekran gelmiyodu ama şarjı tek diştende azdı telefonu pc ye takmadan önce...telefon açılmayınca korktum bataryayı çıakrdım taktım bekledim yine düzelmedi...şarja takınca şarj olmuyodu telefon ekrana pil simgesi fln gelmiyodu neyse telefonu öle şarjda bıraktım dışarı çıktık yarım saat bi saat dolaştım eve geldiğimde direk telefonu şarjdan çıakrdım sim kartı ve hafıza kartınıda çıkartıp ses kısma tuşu+orta tuş+açma/kapama tuşuna bastım denemek için bi baktım telefon açıldı downloading yazıyo ztn ben onu görünce hemen koştum pc ye telefonu usb ile bağlayıp odini açtım daha sonra işte burdaki 2.2.1 sürümünü indirip anlatıldığı gibi yükledim daha sonra 2.2.1 tr romunu yükledikten sonrada telefonu uçak moduyla kiese bağladım ekranda güncelleme yazısı çıktı tıkladım ilk başta hata verdi cihaz bilgisi okunamadı diye tamam dedim ondan sonra kies bi daha sordu kendiliğinden onayladım sonra kurulum başladı biraz bekledim kurulum tamamlandı....şuan telefonum 2.3.3 orjinal tr romlu :)

biraz detaylı anllattım k.bakmayın bilmeyen arkadaşlarada yardımcı olmak için :)

xinsurer

xinsurer

Üye
telefona odin romu yükleyip pass yazısı geldikten sonra baktım tıklıyorum tıklıyorum açılmıyodu ekran gelmiyodu ama şarjı tek diştende azdı telefonu pc ye takmadan önce...telefon açılmayınca korktum bataryayı çıakrdım taktım bekledim yine düzelmedi...şarja takınca şarj olmuyodu telefon ekrana pil simgesi fln gelmiyodu neyse telefonu öle şarjda bıraktım dışarı çıktık yarım saat bi saat dolaştım eve geldiğimde direk telefonu şarjdan çıakrdım sim kartı ve hafıza kartınıda çıkartıp ses kısma tuşu+orta tuş+açma/kapama tuşuna bastım denemek için bi baktım telefon açıldı downloading yazıyo ztn ben onu görünce hemen koştum pc ye telefonu usb ile bağlayıp odini açtım daha sonra işte burdaki 2.2.1 sürümünü indirip anlatıldığı gibi yükledim daha sonra 2.2.1 tr romunu yükledikten sonrada telefonu uçak moduyla kiese bağladım ekranda güncelleme yazısı çıktı tıkladım ilk başta hata verdi cihaz bilgisi okunamadı diye tamam dedim ondan sonra kies bi daha sordu kendiliğinden onayladım sonra kurulum başladı biraz bekledim kurulum tamamlandı....şuan telefonum 2.3.3 orjinal tr romlu :)

biraz detaylı anllattım k.bakmayın bilmeyen arkadaşlarada yardımcı olmak için :)
Gayet temiz anlatım, sağol.. inşallah diğer arkadaşların da cihazları kurtulur.. ben de kiesten güncelleme yapabildim ama buradaki anlatımla orijinal roma döndüm: epey uğraştım ama değdi..

cool_eagle

Üye
    Konu Sahibi
ben şuan download modunda açtım. mediafire linki olan dosyayı yi mi yükledin.

xinsurer

xinsurer

Üye
hayır önce hotfile dosyasını indirip yüklüyorsun, Rusça o, sonra Tr olan mediafire dosyasını indirp üstüne yüklüyorsun.. hala Türkçe değil gibi görünüyor ama basit bir işlemle Tur install ediyorsun, aynen şöyle: *#272*IMEI NO# yazıyorsun telefon tuş takımı ile, sonra telefonda çıkan ekrandan TUR seçip install'a tıklıyorsun ve cihaz orijinal Türkiye 221 romu oldu.. sonra bağlan Kies'e 2.3.3 güncelle, hepsi bu..

cool_eagle

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl açtın usta download modu ya.ben dün geceden beri uğraşıyom açılmıyor yaa.

telefonu şarja tak 1-2 saat beklesn. hafıza kartını ve simi çıkar. bataryayı çıkarıp 10 sn sonra tak. sonra seskısma+orta tuş+ açma tuşuna basarak aç sonra yukarıda arkadaşın verdiğin linkten önce yabancı rom u yükle sonra turkce rom u yükle. ordaki anlatılanları yapınca kies otomatik türkçe olarak görüyor. çok basit hemen yaparsın.

----------Eklendi @ 13:30:40 ---------- Yazıldı @ 13:28:01 ----------

hayır önce hotfile dosyasını indirip yüklüyorsun, Rusça o, sonra Tr olan mediafire dosyasını indirp üstüne yüklüyorsun.. hala Türkçe değil gibi görünüyor ama basit bir işlemle Tur install ediyorsun, aynen şöyle: *#272*IMEI NO# yazıyorsun telefon tuş takımı ile, sonra telefonda çıkan ekrandan TUR seçip install'a tıklıyorsun ve cihaz orijinal Türkiye 221 romu oldu.. sonra bağlan Kies'e 2.3.3 güncelle, hepsi bu..
valla allah senden razı olsun yaptım çok iyi oldu çok teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt