Symbiam anna geldi[Gir içeri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
az daha sabır yarın veya salı çıkar farklı product koda sahip arkadaşlarım bugün itibariyle oviden yükleme yaptılar.Tabi nasıl olduğunu anlamadım bir arkadaşımla ikimizinde gray ama kodlarımız farklı.Neyse beklemekten başka şansımız yok en azından ben öyle düşünüyorum.

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
az daha sabır yarın veya salı çıkar farklı product koda sahip arkadaşlarım bugün itibariyle oviden yükleme yaptılar.Tabi nasıl olduğunu anlamadım bir arkadaşımla ikimizinde gray ama kodlarımız farklı.Neyse beklemekten başka şansımız yok en azından ben öyle düşünüyorum.

Nextman oldığım duyuma göre pazartesi yanı bugün Symbian Anna yayınlanacak ne varkı içimdeki korku hala geçmedi çünkü bundan öncede nokia müşteri hizmetleri önumuzdeki gün önumuzdeki ay diye diye konu eski sakız gibi sundurdu insallah bu sefer bir oyalamaca olmaz... Saat 04:24 Bekliyorum ...

marmaraisland

Üye
ya hata verip duruyor hizmete bağlanamadı diye sizdede oluyomu arkdaşlar aynı şekilde cepten direk deniyorum onada hata veriyo

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
ben az önce konuştum hafta içinde deyip duruyorlar kabak tadı verdi bıraktım artık anna falan böyle kalsın yaaa

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Allah symbian kullanıcılarına sabır versin :). Benm bi arkadaşta var n8 kendisi pek anlamıyor bu işlerden maalesef onun yerine ben takip ediyorum güncelleme çıktımı felan diye. ve ben yüklüyorum onun telefonuna güncellemeleri. Durmadan tarayıcıdan şikayet ediyor. İnşallah bu tarayıcı iyidirde kafamı şişirmez birdaha.

romaz

romaz

Üye
Nextman oldığım duyuma göre pazartesi yanı bugün Symbian Anna yayınlanacak ne varkı içimdeki korku hala geçmedi çünkü bundan öncede nokia müşteri hizmetleri önumuzdeki gün önumuzdeki ay diye diye konu eski sakız gibi sundurdu insallah bu sefer bir oyalamaca olmaz... Saat 04:24 Bekliyorum ...

gene yok piysada resmen bizimle geyik yapıyorlar nokia tr çalışanlarını kınıyorum herzaman aynı tas aynı hamam misali bizim ne eksigimiz var lanet olası avrupadan dersen işte başımızdakı yontucular yavşakta ondan böyle geri hizmette kalıyoruz...

Toros542

Toros542

Üye
nokia bu iste.bi de resmi sitelerinde TÜRKİYE sayesınde ödül aldıklarının haberini yapmıslar.madem TÜRKİYE sayesinde ödül aldınız bari bu tür güncellemeleri ilk bizim almamız lazım.aylardır bi güncelleme yapacaklar hala elle tutulur bi gelisme yok.bütün dünya anna yı kullanıyor bizde hala tık yok.millet annaya heryerden saldırmaya basladı.olacagı buydu zaten.ne anna ymış be anna sını sattıgım...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
1-2 günemi gelecek

Toros542

Toros542

Üye
biz daha anna yı yükleyememisken millet belle yi istiyor.yahu bu kadar aç olmayalım arkadaslar.biraz tok olun.nokia nın yıllardir TÜRKİYE ye uyguladıgı politika belli zaten.o yüzden nokia önce anna sonrada belle diyor.acık acık ya seve seve yada s.s diyor.

teknolocix_777

teknolocix_777

Üye
Allah kolaylık versin size ne diyeyim.Kardeşimde C6-01 var ama;yazılımsal sorunlar var biraz.O sorunları çözmek için symbian güncellemesini bekliyorum.Telefonu aldık alalı uğraştırıyor.Yanlışlıkla hard format atmışız flash gitti sonra bir daha geldi yine gitti derken şimdi de msj geliyor ama ses çıkmıyor.Telefon seslideyken telefonda çıt yok.Format atıyoruz düzeliyor.Her hafta bir iki saatim kardeşimin telefonunu düzeltmekle geçiyor.Hoş o da pek iyi kullanamıyor;ama Nokia'nın bu kadar kişiyi mağdur etmemesi lazım.Hatta bir e-mailde ben atayım bakalım ne cevap verecekler.

• Beğen
Tepkiler: eerdogan85
eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşlar bakın Nokia Türkiye yi o kadar düşünüyorki işletim sistemine verdiği takma adlar türkçe. Anna Belle. Yani Anna sını Belle yin diyor bu kadar basit..

• Beğen
Tepkiler: emre2574
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Of nokia bu hafta dedin Ses yok :hmmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
(QUOTE=MksDevoO;3751934][h=2]Merakla beklenen Symbian Anna güncellemesi indirilebilir durumda.[/h] 18/08/2011 Nokia'nın Symbian^3 işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcılarının merakla beklediği güncelleme sonunda geldi. Nokia N8, C7, E7 ve C6-01 için yayınlanan güncelleme şimdilik önde gelen Avrupa ve Asya ülkeleri tarafından indirilebiliyor. Symbian işletim sistemli akıllı telefonların, dünyanın her yerinde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanıldığını vurgulayan Nokia'nın kıdemli başkanı Ilari Numi, platforma bağlılıklarını gösteren Symbian Anna'nın kullanıcı deneyimi açısından önemli bir güncelleme olduğunu ifade ederken ; Önümüzdeki 12 ay boyunca 10 yeni Symbian'lı akıllı telefon çıkaracaklarını ve 2016'ya kadar platforma destek vereceklerini dile getirdi. Nokia Ovi Suite 3.1.1 ile PC üzerinden ya da OTA olarak direk telefondan yüklenebilecek olan Anna'nın öne çıkan özellikleri şu şekilde : -Daha canlı ve N9'daki Meego işletim sistemine benzetilen ikonlar -Daha güncel arayüz -Dikey konuma QWERTY klavye eklentisi -Daha geliştirilmiş bir navigasyon -Navigasyonda toplu taşıma hatları ve sosyal ağ entegrasyonları -Daha hızlı ve optimize edilmiş internet tarayıcı -C7'deki NFC donanımını aktif hale getirip, içerik paylaşımının açılması -Microsoft Communicator Mobile ile anlık mesajlaşma -Ağ optimizasyonlarOkudunuz icin teşekur ederim bir haber formundan alıntıdır.Yayınlanmamıştır diye yayınladım Türkiyeye insallah 1-2 güne gelicek[/QUOTE]*#0000# hiçbir güncelleme yok bu ne oluyor

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Dediyim gibi Of nokia! Offff Bayramda geldi 3 hafta SONRA :D

godoffever

Üye
Bir nokia kullanıcısı olarak söylüyorum. Nokia'dan adam olmaz onlar en iyisi asker postalı yapmaya devam etsinler teknoloji onların neyine android ve iOS annasini ağlattı zaten daha hala symbian diyor annasini belle diyor bende diyorum ki Nokia'nın ta annasina...

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
İki bayram arası Anna çıkmaz :hmmm:d:

• Beğen
Tepkiler: andry77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt