Türkiye'de Gerçek Bir Cep PC Yok mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'de Gerçek Bir Cep PC Yok mu?
Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır telefon piyasasını takip ediyorum, bu konu ile ilgili forumda başka türden konularım/sorularım da mevcut idi.
Şehsen ben bu konuda kendi çabalarımla bir sonuca ulaşamadım:
Tam bir mini pc keyfini yaşayabileceğimiz bir cep telefonu/PDA TÜrkiye'de yok mu hâlâ?
Örneğin bir CityVille ve FarmVille gibi oyunları oynayabileceğimiz, yani Flash Player ve işlemcisi ve RAMi iyi bir telefon yok mudur?
HTC'ye mesaj attım maalesef böyle bir telefonlarının olmadığını söylediler. Tek umudum onlardı..

Sizlerinde bilgilerinizi paylaşmanızı istiyorum...

maxirabit

maxirabit

Üye
Htc'lerin 1000 tl üzeri telefonlardan önekler;desire hd,sensation.Aklıma şimdilik gelen bunlar ama liste uzatılır o bahsettiğinizi açar ama siz tutupta 250-300 tl gibi bir fiyattakilerden onu beklerseniz zaten öyle birşey olmaz.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
flash açan bir sürü telefon var ama bazı oyunlar için klavye gerekiyor. Ve üst segmentlerin çoğunda klavye yok.

Mesela galaxy s2 flash player var. 1 GB RAM var. Her türlü takılmadan açar. Ama senin dediğin oyunları oynarken klavye gerekiyorsa sadece oyunu açmış olursun. Oynayamazsın.:oke:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de Samsung Galaxy S2'den umutluyum bu konuda dual core işlemci var grafik kartının da kötü olduğunu sanmıyorum flash player zaten olduğunu biliyoruz onda sıkıntı yaşamazsın herhalde.

Uruloki

Uruloki

Üye
Ben de Samsung Galaxy S2'den umutluyum bu konuda dual core işlemci var grafik kartının da kötü olduğunu sanmıyorum flash player zaten olduğunu biliyoruz onda sıkıntı yaşamazsın herhalde.

ya zaten o oyunlar flash player ile çalışmıyor mu ve ya java her türlü açılır yani gs2 yi geçtim lg black se arc yani 1ghz lı cihazlarda da çalışır

61semih

61semih

Üye
pc dekı onlıne oyunların tadını web uzerınden alınmıyor ya.sadewce ornegın zynga poker ın android uygulamasını yuklersen cok guzel oynanıyor.yanı telefon ıcın optımıze edılmıs olması lazım.yoksa o daracık ekranda (bu 4,3 inç bile olsa) pc dekı keyfı rahatlıgı alamazsın.bence tabi

gazel14

gazel14

Üye
Htc'lerin 1000 tl üzeri telefonlardan önekler;desire hd,sensation.Aklıma şimdilik gelen bunlar ama liste uzatılır o bahsettiğinizi açar ama siz tutupta 250-300 tl gibi bir fiyattakilerden onu beklerseniz zaten öyle birşey olmaz.

:alkis

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ya zaten o oyunlar flash player ile çalışmıyor mu ve ya java her türlü açılır yani gs2 yi geçtim lg black se arc yani 1ghz lı cihazlarda da çalışır
açılır ama klavye ile oynanan oyunlarda klavye gerekiyor. :D

Uruloki

Uruloki

Üye
o zaman bir tek sgs2 açaçak öyle oluyor ama ilerde diğerleride destekler ki N8 ile oynayan arkadaşlar vardı yani facebook oyunlarını

nonamex

Üye
Motorola Droid serisi bu açıdan süper ama Motorola Türkiye'ye getirmedi.. Taa 2009'da çıkan droid serisinin ilk telefonu geldi, o da çok eski..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
en aşagı x5 ile yapabilirsin bu dediklerini.

pRime.

pRime.

Üye
Htc flyer veya sensation önerebilirim.

V/RS

V/RS

Üye
n900 öneririm ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
açan bir sürü telefon/tablet var ama maalesef çoğunda klavye yok. Üreticiler Biraz bunu da düşünmeliler bence :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Yok açarlar tabi ki ama kasarak açarlar diye biliyorum. O yüzden arkadaşa dual core önerdim.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Bence arkadaş klavye derdi falan yok pc derken flash oyun vs. demiş
S2 ve htc nin üst modelleri her türlü açar

adem-t

adem-t

Üye
Ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın pcdeki keyif alınmaz kesinlikle katılıyorum:)

ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
    Konu Sahibi

Maalesef HTCnin şu anki Türkiye'deki telefonlarının hiçbiri açmıyor.

Fiyat önemli değil tabi ki ; )

----------Eklendi @ 00:13:29 ---------- Yazıldı @ 00:11:08 ----------

Klavye olsa tabi ki hayır denmez ancak olmasa da olur böyle bir telefon bulabilirsem :D

Uruloki

Uruloki

Üye
Maalesef HTCnin şu anki Türkiye'deki telefonlarının hiçbiri açmıyor. Fiyat önemli değil tabi ki ; )
ya ne demek açmıyor açmıyorsa ben telefon hakkında bir şey bilmiyorum o ne demek ya semsation onu ele alalım en iyi cihazı 1.2ghz işlemci en iyi gpu ve 768 mb ram öyle özellikli bir netbook çoştururken sensation nasıl açmaa sadece flash player a ihtiyacı var o da markette mevcut yuh artık bir klavyeli oyunlar oynanmaz

----------Eklendi @ 00:16:55 ---------- Yazıldı @ 00:15:31 ----------

ya da htc desire z var o da açabilir gerçi 800mhz işlemci azcık kasabilir belki ama şu an flash destekleyipde açamayacak cihaz yok symbian 3 de flash lite 4 var o da açıyorken

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Hd2 açmıyor gerisini bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt