ovi store acilmadan kapaniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
ovi store acilmadan kapaniyor
annayi flashla yukled'm bugune kadar ovi store gayet aciliyordu oyun falan yukleyebiliyordum bugun acmaya calistigimda acilmadan kapaniyo kendi

----------Eklendi @ 11:26:41 ---------- Yazıldı @ 11:05:54 ----------

annayi flashla yukled'm bugune kadar ovi store gayet aciliyordu oyun falan yukleyebiliyordum bugun acmaya calistigimda acilmadan kapaniyo kendi
Yok mu yardim edicek

----------Eklendi @ 12:18:33 ---------- Yazıldı @ 11:26:41 ----------

up up up

----------Eklendi @ 12:50:10 ---------- Yazıldı @ 12:18:33 ----------

17 kişi görüntülemiş kimse yardım etmiyor

----------Eklendi @ 12:57:28 ---------- Yazıldı @ 12:50:10 ----------

uygulamalardan silinmiyorda

projectmaximo

projectmaximo

Üye
kaldırıp tekrar kur diyecektim ama olmuyodemişsin. *#7370# ilebi format at bence düzelecektir

----------Eklendi @ 13:34:26 ---------- Yazıldı @ 13:32:49 ----------

olmazsa bu bölümde bi konu açılmıştı anna sonrası güncelleme sorununun çözümü diye.orda ovi sorununu da çözmeye çalışıyolardı belki çözmüşlerdir

ozggurr

ozggurr

Üye
o konuyu ben acmistim, verdigim dosyalar anna guncellemelerinin guncellenememe sorununu cozuyor ancak ovi store calismama sorununu cozemiyor maalesef...ben de cozum ariyorum... bulursam paylasascagim..

oguzk582

Üye
    Konu Sahibi
tekrar flashladim duzelldi

amtcn

Üye
aynı sorun bende de var ne anna yükledim nede başka birşey yaptım nedir bunun çaresi onuda bilmiyorum sadece bunun için format da atmam lanet olsun diyip geçiyorum.

ali-yk

Üye
bende qt den oldu qt kaldırıp tekrar ovi mağazayı silip yükleyince düzeldi bende

slant1111

slant1111

Üye
alman güncellemesi yaptysanz böyle olması nrmal.yazlm güncellestrmesnden tekrar yükleynz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt