Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
rafet383838
Üye
anladım ıyı bakalım gözlerı aydın o zaman bız beklıyoruz daha
polluxea♪
Üye
o degli de 5800 da dikey qwerty nasıl oldu anlamadm...hem ekran hassas dgl hemde kücük yani..garipp
rafet383838
Üye
yanı evet abancan basmak ıcın pek ıse yaramaz gıbı
polluxea♪
Üye
benceede yaramaz yani kullanssız olr...
rafet383838
Üye
aynen eskı sıstem daha ıyı bence onlarda babamdada var dusunemıyorum öle oldunu zaten zor basıyo alısmısız bız c7 n8 onlar zor gelıyo artık bıze
polluxea♪
Üye
tabii cnmm..yalnzz N8 de 10 numara olmss qwerty yaa süper calsyo we en ufak bi kasma yokk...eskiden alfanumeretikte yazarken kasıyodu makina smdi kaymak gbii walaa
rafet383838
Üye
guncelleme gelsınde yapıcam bende hemen navııfmden bılmıorum ben yapmasını
polluxea♪
Üye
kardes anlatym yap ??
rafet383838
Üye
valla hocam saol gerek yok bı kere denedım telefon kafayı yedı turkce dıl kayboldu fransızca oldu gerı yukledım duzelmedı servıse göturmek zorunda kaldım
polluxea♪
Üye
hmmm anladmm kardes senin agzın yanms bi kezz haklısın ztn gelr yaknda az daha dayan
rafet383838
Üye
yanı salı gunu demıs nokıa ama bılemıyorum artık ne zaman gelırse o zaman yuklerız beklıycez
polluxea♪
Üye
hayrlısı bakalm
rafet383838
Üye
inş gelır kesın umudumuz o gune
shanol28
Üye
YA NAVİFİRMDEN GÜNCELLEME YAPMAYI ANLATACAK Bİ ARKADAŞ VARMI BEN DAHA BEKLEYEMİYORUM YAPICAM VALLA NOLURSA OLSUN
sağol teşekkür ederim baktım ama çok karışık geldi açıkçası dah önce 5800 varken bi kaç kez uğraşmıştım bu gibi şeylerle ama kafam almadı yine de sağol
heavenhawk
Üye
azıcık daha sabredin yarından sonra bişi kalmıyo vala yarında iş var zaman çabuk geçer pazartesi veya salıda gelir güncellememiz güzel olur hakkatten
altannemre
Üye
Türkçe güncelleme mı Salı günü geliyo Arkadaslar
nameste108
Üye
navide türkçe anna zaten mevcut salı günü Ovide resmi olarak çıkacak türkiye için
tr kodları daha yok hocam navi de. olsa zaten 1dk durmam tekrar flashlardım. Almanya kodu ile flashlayanlar da sadece dil de tr desteği var. En doğrusu tr kodlarının çıkmasını beklemekti aslında ama ne yazık ki dayanamayıp almanya kodu ile annayı yükledik.