15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

rafet383838

rafet383838

Üye
anladım ıyı bakalım gözlerı aydın o zaman :D bız beklıyoruz daha

polluxea♪

polluxea♪

Üye
o degli de 5800 da dikey qwerty nasıl oldu anlamadm...hem ekran hassas dgl hemde kücük yani..garipp :hmmm

rafet383838

rafet383838

Üye
yanı evet abancan basmak ıcın pek ıse yaramaz gıbı

polluxea♪

polluxea♪

Üye
benceede yaramaz yani kullanssız olr...

rafet383838

rafet383838

Üye
aynen eskı sıstem daha ıyı bence onlarda babamdada var dusunemıyorum öle oldunu zaten zor basıyo alısmısız bız c7 n8 onlar zor gelıyo artık bıze :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tabii cnmm..yalnzz N8 de 10 numara olmss qwerty yaa süper calsyo we en ufak bi kasma yokk...eskiden alfanumeretikte yazarken kasıyodu makina smdi kaymak gbii walaa :naughty: :naughty:

rafet383838

rafet383838

Üye
guncelleme gelsınde yapıcam bende hemen navııfmden bılmıorum ben yapmasını

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes anlatym yap ??

rafet383838

rafet383838

Üye
valla hocam saol gerek yok bı kere denedım telefon kafayı yedı turkce dıl kayboldu fransızca oldu gerı yukledım duzelmedı servıse göturmek zorunda kaldım

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hmmm anladmm kardes senin agzın yanms bi kezz haklısın :) ztn gelr yaknda az daha dayan :) ;)

rafet383838

rafet383838

Üye
yanı salı gunu demıs nokıa ama bılemıyorum artık ne zaman gelırse o zaman yuklerız beklıycez

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hayrlısı bakalm :)

rafet383838

rafet383838

Üye
inş gelır kesın umudumuz o gune :D

shanol28

shanol28

Üye
YA NAVİFİRMDEN GÜNCELLEME YAPMAYI ANLATACAK Bİ ARKADAŞ VARMI BEN DAHA BEKLEYEMİYORUM YAPICAM VALLA NOLURSA OLSUN:islik

heavenhawk

heavenhawk

Üye
azıcık daha sabredin yarından sonra bişi kalmıyo vala :D yarında iş var zaman çabuk geçer pazartesi veya salıda gelir güncellememiz güzel olur hakkatten:yuru

altannemre

Üye
Türkçe güncelleme mı Salı günü geliyo Arkadaslar

nameste108

Üye
navide türkçe anna zaten mevcut salı günü Ovide resmi olarak çıkacak türkiye için

WebStyle

WebStyle

Üye
navide türkçe anna zaten mevcut salı günü Ovide resmi olarak çıkacak türkiye için

tr kodları daha yok hocam navi de. olsa zaten 1dk durmam tekrar flashlardım. Almanya kodu ile flashlayanlar da sadece dil de tr desteği var. En doğrusu tr kodlarının çıkmasını beklemekti aslında ama ne yazık ki dayanamayıp almanya kodu ile annayı yükledik. :)

Üst Alt