Evlenmeden sevdiğinizle aynı evde yaşamaya bakış açınız..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Evlenmeden sevdiğinizle aynı evde yaşamaya bakış açınız..
sizce olurmu

Dafny

Dafny

Üye
Valla Türk adet gelenek görenek vs işte onlara göre doğru değil :D bence de pek doğru sayılmaz

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

pelın_

Konu Sahibi
:( neden ya

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
hayatta olmaz

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
Bir yönden iyidir daha iyi tanıyabilmek için ama o şelildede tanıyabilmek içinde tam anlamıyla adapte olunca,nasıl olduğuna dair sonuçlar çıkıyor.

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
olur neden olmasınki!

Mareşal

Üye
olmazki

phasan

phasan

Üye
olur

samety500

samety500

Üye
bnce olur ya nedn olmasn :D

greenmile

greenmile

Üye
gerçek anlamda evlenmeyi düşündüğüm kişiye bunu yapmam,ama gönül eğlendirmek maksadıyla takılıyorsam kalırız sorun değil,ama aynı evi paylaştıktan sonra bildiğin karı koca hayatı bana göre

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Aynı evi paylaşırken beraber yatabilirsiniz fakat arada bir cinsellik olmadığı sürece sorun yok. Kimse bana ateşle barut yanyana durmaz demesin. Durur öyle bir durur ki... Sen o kızla evlenmeyi düşünüyorsan evlenmeden önce zaten kıyıp bir şey yapamazsın. Kızında aklı başında ise sana asla izin vermez. Beraber yaşadığın süre zarfında birbirinizi çok dağa iyi tanırsınız.

phasan

phasan

Üye
Aynı evi paylaşırken beraber yatabilirsiniz fakat arada bir cinsellik olmadığı sürece sorun yok. Kimse bana ateşle barut yanyana durmaz demesin. Durur öyle bir durur ki... Sen o kızla evlenmeyi düşünüyorsan evlenmeden önce zaten kıyıp bir şey yapamazsın. Kızında aklı başında ise sana asla izin vermez. Beraber yaşadığın süre zarfında birbirinizi çok dağa iyi tanırsınız.

aynen

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Bence de olur. Hem ev ortamında nasıl biri olduğunu falan görürsün,iyi tanırsın :D Jeosalih'e katılıyorum :D

pelın_

Konu Sahibi
bende olur dıyenlerdenim

Samsun55''

Samsun55''

Üye
olmaz :nono::nono:

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye

aynı evde kardeş kardeşe yatacaksın bu söylediğine sen inandın mı?:) ayrıca bu işi yapanlar kıymış mı oluyor anlamadım?

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
ozzytaste

ozzytaste

Üye
YOK ÖYLE BİŞEY!!! :megafon:

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Var arkadaşım :D Sadece bu toplumda alışık olunmayan bir durum olduğu için tepkileriniz böyle :D Aynı evde kalmak diyince hemen akla yatmak diye gelmesin :s Beraber vakit geçirmek,yemek yapmaya çalışmak,aile olmadan evi dilediğince dağıtmak bundan rahatsızlık duymamak, kafana göre yaşamak vs. Oluru var yani :D

• Beğen
Tepkiler: jeosalih ve pelın_

pelın_

Konu Sahibi
üni okuyan herkes te bılır bunu aynı ewde kalmak illa beraber olmak dıyıldırkı?

greenmile

greenmile

Üye
Var arkadaşım :D Sadece bu toplumda alışık olunmayan bir durum olduğu için tepkileriniz böyle :D Aynı evde kalmak diyince hemen akla yatmak diye gelmesin :s Beraber vakit geçirmek,yemek yapmaya çalışmak,aile olmadan evi dilediğince dağıtmak bundan rahatsızlık duymamak, kafana göre yaşamak vs. Oluru var yani :D

babana erkek arkadaşımla aynı evde kalmak istiyorum de bi gel bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Dafny
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt