greenmile
Üye
Dödüm mü bende anlamadım ki? Kafam çok karıştı yani. Olaya kendi çoçuğun açısından bakıldığında beynimle çoçuğumu koruma iç güdüsü bir biriyle çelişiyor. Neyse bu konu hakkındaki son yorumum.
ilk başta konu hakkındaki yorumun senin de söylediğin gibi çok farklıydı.
Erkek için hava hoş ben bunu açıkca söylüyorum,en kötü ihtimalle ayrılırsın ki evlilik düşündüğün kişiyle söz,nişan vs yapar aileler tanışırdı ama şuan benim açımdan öyle değil.Düşünün şimdi bi aynı evde yaşıyorsunuz,öyle birşey oldu ki kız öyle hamile kaldı babasının evine gittiğinde babasının yüzüne baktığında ne diyecek,hadi diyelim dedi babası oh kızım ne güzel sevindim mi diyecek? Babalık duygusu çok farklı.Yemin ediyorum adam orada kalpten gider,ben olsam öyle kızı anında yollarım nerden geldiysen oraya diye.Aynı evde yaşamadığım halde pekçok şeyi yaşayan biri olarak söylüyorum kimseyi kandırmayın aynı ev için illa birşeyler olur,sonuçta rahatsız o da rahat.2 gün sonra çocuk terkettiği zamanda boş boş ağlarsınız.Günümüz şartlarında cinselliğin yaş sınırının nerelere düştüğü zaten ortada aynı evde ruh çağıracak hallerimiz yok değil mi?

Mesela Murat dedi ya kızımın yapmasını istemem diye direkt kızının yerine koyuyorum kendimi ve sinir oluyorum
Yaaa Çok kötü bir şey