Evlenmeden sevdiğinizle aynı evde yaşamaya bakış açınız..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
Dödüm mü bende anlamadım ki? Kafam çok karıştı yani. Olaya kendi çoçuğun açısından bakıldığında beynimle çoçuğumu koruma iç güdüsü bir biriyle çelişiyor. Neyse bu konu hakkındaki son yorumum.

ilk başta konu hakkındaki yorumun senin de söylediğin gibi çok farklıydı.

Erkek için hava hoş ben bunu açıkca söylüyorum,en kötü ihtimalle ayrılırsın ki evlilik düşündüğün kişiyle söz,nişan vs yapar aileler tanışırdı ama şuan benim açımdan öyle değil.Düşünün şimdi bi aynı evde yaşıyorsunuz,öyle birşey oldu ki kız öyle hamile kaldı babasının evine gittiğinde babasının yüzüne baktığında ne diyecek,hadi diyelim dedi babası oh kızım ne güzel sevindim mi diyecek? Babalık duygusu çok farklı.Yemin ediyorum adam orada kalpten gider,ben olsam öyle kızı anında yollarım nerden geldiysen oraya diye.Aynı evde yaşamadığım halde pekçok şeyi yaşayan biri olarak söylüyorum kimseyi kandırmayın aynı ev için illa birşeyler olur,sonuçta rahatsız o da rahat.2 gün sonra çocuk terkettiği zamanda boş boş ağlarsınız.Günümüz şartlarında cinselliğin yaş sınırının nerelere düştüğü zaten ortada aynı evde ruh çağıracak hallerimiz yok değil mi?:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Sen aynı evi yatmak olarak değerlendiriyorsun ya sorun bu işte. Ya neyse.. Bende tuhaf bir huy vardır :D Mesela Murat dedi ya kızımın yapmasını istemem diye direkt kızının yerine koyuyorum kendimi ve sinir oluyorum :ehe Yaaa Çok kötü bir şey :(

greenmile

greenmile

Üye
Bekara evli boşamak kolaydır derler. Evladını kolay kolat reddetmez insan. Birbirini tanımak için aynı yerde yatmaya gerek yok diyorsun. Bak buna katılmam . Ya kişileri işe alırken bile önce yemeğe çıkarıyorlar. Ya adamı işe alırken test ediyorlar da koca bir hayatı yaşayacağın adamı neden tanımak için bu yolu seçmesin ? Bu bir testtir. Geçersin veya geçmezsin. Kimse dışarıdan göründüğü gibi değil. Sevgiliyken her şey iyi, ama evlenince bir ay sonra boşanma. Neden ? Tanımıyor çünkü birbirini. Ama desen ki o zaman evliliğin ne anlamı kaldı sıkılır insan bu kabul.

----------Eklendi @ 22:31:21 ---------- Yazıldı @ 22:27:13 ----------

Hayır abi:D Konuş :ehe

ben dağınık biriyim çoraplarımı sağa sola atarım benimle evlenecek kişi bu huyumdan dolayı benden vazmıgeçecek?Zaten geziyosun tozuyosun belirli zamanlarda evinde de kalıyorsun neyine yetmiyor,illakarı koca hayatını tam anlamıyla yaşamak mı gerekiyor.Hadi diyelim hepsi kabul birbirini tanıyacaksın ya çocuğun olup olmuyor onu da kontrol etmelisin,hadi oldu sağlıklı doğum olacak mı onu da kontrol etmelisin. ama ona hayır buna evet olmaz.Testse bu da test bu da normal yani..

----------Eklendi @ 22:37:29 ---------- Yazıldı @ 22:36:40 ----------

Sen aynı evi yatmak olarak değerlendiriyorsun ya sorun bu işte. Ya neyse.. Bende tuhaf bir huy vardır :D Mesela Murat dedi ya kızımın yapmasını istemem diye direkt kızının yerine koyuyorum kendimi ve sinir oluyorum :ehe Yaaa Çok kötü bir şey :(

Sen aynı evi test olarak görüyorsan yatmakta bir testtir.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ya neyse çocuk yapmayın gitsin :ehe Ben düşnmüyorum bu derdim olmayacak :D Zavallım annesine benzer sonra :ehe

greenmile

greenmile

Üye
Ya neyse çocuk yapmayın gitsin :ehe Ben düşnmüyorum bu derdim olmayacak :D Zavallım annesine benzer sonra :ehe

bak işte sende hak verdin değil mi? Baba olma ihtimalin olmadığın için Baba kız ilişkisini anlama ihtimalinde yok,hiçbir baba kızının başka bir erkeğin oyuncağı olmasını istemez.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Neyse bu konuda daha fazla tartışmayacağım , konu iyice derinleşiyor. İsteyen istediğini yapsın.

greenmile

greenmile

Üye
: )

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
olmaz adam gbı adamsa zaten karsındakı
sana saygı duyan bırısı ıse zaten böyle bsey teklıf etmez kanımca
Türk erkegıne yakısanda budur..

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bana ters bişey.Zaten ciddi düşündüğüm bi kızla olması mümkün değil.Bana öyle birsey dese ayrılırım cünkü bize yakısan birşey değil zaten bunlar sülalecek böyle rahatlarsa ben o kızla ilişkimi sürdüremem hayatta.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt