TheeBeLaa
Üye
lisede yurtta kalmak doğrumu
arkadaşlar bende lisede yurtta kalmak istiyorum.biliyorum evi tutmaz ama evde misafir gürültüsü annem baba baskısı ayrıca benim iyi bir eğitim almak istemem den dolayı yurt düşünüyorum yurduna göre değişir elbette ama genel olarak soruyorum
evi tutmaz gibi deneme gibi yorumlar yapmayınız kendi seçimimi kendim yapabilirim diye düşünüyorum.sorularım
laptop a izin varmı
odalarda 2 veya 3 kişi olunuyormu
ders çalışmak için odada kendimize özel bir masa varmı
banyoyu istediğimiz zaman kullana bilirmiyiz
ütü vb. şeyleri kendimizmi yapıyoruz
yurdu nasıl kullanıyoruz yani sabah istediğimiz saatte kalkıp hazırlanıp okulumuza gidip 23.00 a kadar işlerimizi hallede biliyormuyuz küçük evcil hayvan serbestmi fotoraf makinesi telefon vb gibi şeyler dolapta güvende olurmu çalarlarsa çok üzülürüm
tv varmı varsa konsol bağlaya bilirmiyim
istediğim gibi yatıp oturup yellene bilirmiyim istediğimzamana kadar uymayıp drs çalışabilrmiyim
bide arakdaşımla aynı yurda yazılsak bizi aynı odaya alırlarmı
ben gideceğim liseyi seçip yurdu ona göre seçerve bakmaya giderim diy düşünüyorum adamada sorularımı iletirim
hep evde oturup pc başındayım annem babam vefaat etse halim kötü yurtta kalırsam biraz gelişirim ayrı eve çıkınca faydası olur kendi işimi kendim hallederim diye düşünüyorum
evi tutmaz gibi deneme gibi yorumlar yapmayınız kendi seçimimi kendim yapabilirim diye düşünüyorum.sorularım
laptop a izin varmı
odalarda 2 veya 3 kişi olunuyormu
ders çalışmak için odada kendimize özel bir masa varmı
banyoyu istediğimiz zaman kullana bilirmiyiz
ütü vb. şeyleri kendimizmi yapıyoruz
yurdu nasıl kullanıyoruz yani sabah istediğimiz saatte kalkıp hazırlanıp okulumuza gidip 23.00 a kadar işlerimizi hallede biliyormuyuz küçük evcil hayvan serbestmi fotoraf makinesi telefon vb gibi şeyler dolapta güvende olurmu çalarlarsa çok üzülürüm

tv varmı varsa konsol bağlaya bilirmiyim
istediğim gibi yatıp oturup yellene bilirmiyim istediğimzamana kadar uymayıp drs çalışabilrmiyim
bide arakdaşımla aynı yurda yazılsak bizi aynı odaya alırlarmı
ben gideceğim liseyi seçip yurdu ona göre seçerve bakmaya giderim diy düşünüyorum adamada sorularımı iletirim
hep evde oturup pc başındayım annem babam vefaat etse halim kötü yurtta kalırsam biraz gelişirim ayrı eve çıkınca faydası olur kendi işimi kendim hallederim diye düşünüyorum
yurtlar ev kadar rahat olmaz.herkesle birlikte yaşayacan,onlar senin malzemelerine el sürecekler,elbiselerin,eşyalaın kaybolacak vs.. sorunlar.evinde kalıp yakın bir liseyi tercih et.tamam bazen bende annemlerden sıkılıyorum ama hiçbir zamanda onlardan ayrı kalacagımı düşünmüyorum.birde sana birşey soracam,senin annen veya baban ölümcül bir hastalıga mı yakalandılar?ya da 70 civarı yaşları mı var?sürekli her açtıgın konuda ya annem babam ölürse diye korktugunu belirtiyorsun.korkma ölmezler.zamanla tek kalmaya da alışırsın.bu kadar gerilme az rahat ol.
Şahsen ben kalmam