Winamp power mp3 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

akrepkore

akrepkore

Üye
    Konu Sahibi
Winamp power mp3 sorunu
ya beyler ben power mp3 programını indirdim kurdum calıstı buraya kadar tamam ama sonra yeni programlar yükledim.sonra power mp3 actım hafıza dolu bişileri kapat tekrar gir diyor.arka pılanda hiç bişi calışmazken diyor bunu.telde 215 mb bos yer var hafıza kartında yani.ha temayı da rem yiyor biye sıfırladım yani orjinal nokia temasını sectim yine olmadı.bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

akrepkore

akrepkore

Üye
    Konu Sahibi
ne o ya bişi bilen yokmu

ozkanak

ozkanak

Üye
aynı sorun bendede vardı yeni versiyon yuklettim5.53 6600 için şuan çalışıyor ve fazla program kurmuyorum bence en iyi mp3 çalar onun için bütün prolar feda olsun fazla pro kurma

djoxy

Üye
oyun pragramlarından biri yapıyor biz bulduk elinde n-gage oyunlarından varsa eğer silmeni tavsiye ederim. n-gage oyunları böyle zarr verici duruma getiriyor codeclerini yok sayıyor ve ramin hafızasını yüksek tutuyor. n-gage oyunları yoksa eğer tek çaren hafıza kartını biçimlendir programlarını tek tek kurmanı tavsiye ederim proları kurarken hafıza kartına kurmanı öneririm.

akrepkore

akrepkore

Üye
    Konu Sahibi
sagolun dostlar bi bakayım dediginiz gibi n-gace oyunu kurmustum wormsu ama sildim bi libsleri kaldı onları silmedim.nese bi bakayım..

ozkanak

ozkanak

Üye
yaw bende aspalt ve fifa 2005 var ngage onlardan vazgeçemem bu sorun onlardan kaynakmıyor çunku bende çalışıyor pro 2 ngage oyunu varkennn

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
ayrica mmc deki tüm sarkilari almiyor bazalarini aliyor ve sistem hatasi veriyor
bence en iyisi jukebox ....:oke:

taha

taha

Üye
power mp3 yerine coreplayerı kullan daha süper ses çıkışı var

topçuzaza

Üye
canım aşkım teşekür

asepsi

asepsi

Üye
bende de aynı problem var 6600 kullanıyorum gayet düzgün çalışıyordu fakat call of duty oyununu yükleyince garibim infilak etti.. aynı hatayı veriyor hafıza dolu vs.. şimdi versiyonunu yükseltmeyi deneyeceğim en sevdiğim mp3player olmasına rağmen çalışmazsa da call of duty i silecek değilim.. jukeboxla idare ederim artık.. he birde system/libs içindeki Ecom.dll dosyasını sil denildi işe yarar mı bilmiyorum

palantes2

Üye
eniyisi vinap kardeş sen telefon hafızasını boşalt ençok ses vinapve powermp3ten çıkıyor bende6600 sonierikson hoperloru taktırdım bide power mp3 mükemmel ses veriyor ama çok şarz yiyor

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Fexplorer benzeri bir program ile Arka planda çalışan uygulamalara bak
Açık ve ram'i kasabilecek bi pro varsa problem ona aittir
Çözümü tabiki kurtulmak ve program seçerken araştırıp seçim yapmak
Saygılar

türk yıldırır

Üye
bu konuda by_yitiksevda sana katılıyor sonuna kadar yanındayım

Recep Demir

Üye
winamp ta tüm şarkıları açmamasının nedeni mp3 uzantılı şarkının MP3 diye büyük harlerden dolayı oluyo ben kendi şarkılarımı düzeltim hepsini aldı

darra

Üye
kardeş tel ya yeniden yükle yada bir format at ama format atarsan i
olur

gokhanbaycan

gokhanbaycan

Üye
bu winamp 6600 da çalışmı yo ne yapcaz

abuz

Üye
abicim libs klasöründe (plugins)diye bi klasör var.onun içinde sadece power mp3 ün dosyaları olcak.baska sey oldumu hafıza dolu der,bence orayı düzenle,power mp3 iyi ses kalitesi veren bir program...

ffatihh23

ffatihh23

Üye
kardes buyuk yazılı mp3 lerı kucuk yazmalısın ve power mp3 cok fazla ram ister ve tüm müziklerin sound digital klasörünün içinde olması gerekir her seye ragmen ben 2 sene kullandım cok memnundum 2gb kart aldım 6630a bu yuzden 6630 orjınal music player kullanıyorum ama favorım powermp3tür bence senı 1.01 kullanmalısın 6600 için en ideali

Takipçi Satın Al

Üst Alt