Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaa e7 aldım ama hakkında hiçbirşey bilmiyorum!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mareşal
Üye
Konu Sahibi
yaa e7 aldım ama hakkında hiçbirşey bilmiyorum!!
aldığım telefon hakkında hiçbirşey bilmiyorum sadece alo diyip mesaj atıyorum neler yapılabilir e7 ile??
Türe
Üye
ne yapmak istersn mesela ? E postana bakablrsn internete greblrsn fotograflarını ve vıdeolarını duzenleyeblrsn ornegn
Mareşal
Üye
Konu Sahibi
teşekkür edrim program öneriniz varmı acaba neler kullanabilirim
nimbuzz yükleyip face sohbete bağlanabilirsn.. yapamycağın şey yok aslında e7 gibi bi smartphone ile.. Htc sensation gibi symbian işletim sistemi kullanmayan telefonlar daha hızlı sadece.. menüleri daha animasyonlu filan oyuncak gibi ve multimedia yönünden daha zayıf e7 ye nazaran..
den1905
Üye
hayırlı olsun nasıl güzelmi peki daha elimize alıp inceleme fırsatı bulamadık.
Türe
Üye
tepki süresi yavaş geldi bana e7 nin
saruman_me
Üye
o cihazla bi çok şey yapabilirsin hocam gerçekten süper bi tlf çok idaalı söliye bilirim ki parasının tlf nu..
sağolasın kardeş bende daha yeni aldım valla inceliyorum ama çok muhteşem bir cihaz heleki klavyee!!
nonamex
Üye
E7 nin tasarımı harika
Mareşal
Üye
Konu Sahibi
hariada lafmı yaa muhteşem
forbidden5
Üye
şöyle diyim işine yarıyabilicek olan herşeyi yapabilirsin tüm ihtiyaçlarını karşılıyacakdır heleki anna ve belle güncellemelerinden sonra tüm ihtiyaclarını daha hızlı yapabiliceksin
polluxea♪
Üye
wala beni de aştı ne yalan söylüyüm konu bayaa bahalı
gokturk_prensi
Üye
Sensation varken onun yüzüne bile bakmazdım
SilentOne
Üye
aynen katılıyom
rafet383838
Üye
modem olarak kullanabılır hd video cekebılır e-postalarına bakabılır offıce belgelerı olusturabılırsın tv kanalları ızleyebılırsın navıgasyonu kullanabılırsın ovıden yuzlerce uygulama ındırebılırsın ama fazla ıse yarayan uygulama da yok gıbı HDMI kablosuyla HD televizyonda HD 720p video ızleyebılırsın