nıye ceza alıyosunuz kı :) onu da rıdvan söylesin artık :D
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: nıye ceza alıyosunuz kı Genişletmek için tıkla ... onu da rıdvan söylesin artık
coldman41 Üye pelın_' Alıntı: Kime ceza gelcek Genişletmek için tıkla ... nadide geçen akşam bana ceza vericekti ya o ceza kaynadı ondan konuşuyoduk ----------Eklendi @ 04:53:34 ---------- Yazıldı @ 04:52:55 ---------- Pondusss' Alıntı: hoşgeldin eray herkese iyi sabahlar. Genişletmek için tıkla ... sanada kardeşim :d
pelın_' Alıntı: Kime ceza gelcek Genişletmek için tıkla ... nadide geçen akşam bana ceza vericekti ya o ceza kaynadı ondan konuşuyoduk ----------Eklendi @ 04:53:34 ---------- Yazıldı @ 04:52:55 ---------- Pondusss' Alıntı: hoşgeldin eray herkese iyi sabahlar. Genişletmek için tıkla ... sanada kardeşim :d
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: hoşgeldin eray herkese iyi sabahlar. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk gidiomusun
Pondusss' Alıntı: hoşgeldin eray herkese iyi sabahlar. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk gidiomusun
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: hoşbulduk gidiomusun Genişletmek için tıkla ... evet. Erken kalkmam lâzım
coldman41 Üye ben gidiyorum yarın erkenden işe gidecem herkes kendine çok iyi baksın sağlıcakla kalın hoşcakalın iyi sabahlar
ben gidiyorum yarın erkenden işe gidecem herkes kendine çok iyi baksın sağlıcakla kalın hoşcakalın iyi sabahlar
jigsaw_54 Üye Pondusss' Alıntı: evet. Erken kalkmam lâzım Genişletmek için tıkla ... coldman41' Alıntı: ben gidiyorum yarın erkenden işe gidecem herkes kendine çok iyi baksın sağlıcakla kalın hoşcakalın iyi sabahlar Genişletmek için tıkla ... gitmeyin beaa
Pondusss' Alıntı: evet. Erken kalkmam lâzım Genişletmek için tıkla ... coldman41' Alıntı: ben gidiyorum yarın erkenden işe gidecem herkes kendine çok iyi baksın sağlıcakla kalın hoşcakalın iyi sabahlar Genişletmek için tıkla ... gitmeyin beaa
coldman41 Üye eray_aksoylu' Alıntı: gitmeyin beaa Genişletmek için tıkla ... dün sabah 9 da iş başı yaptım gece 3 de eve geldim şimdi 9 tekrar iş başı yapacam
eray_aksoylu' Alıntı: gitmeyin beaa Genişletmek için tıkla ... dün sabah 9 da iş başı yaptım gece 3 de eve geldim şimdi 9 tekrar iş başı yapacam
jigsaw_54 Üye coldman41' Alıntı: pis gidiyom diye seviniyo Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 05:02:39 ---------- Yazıldı @ 05:02:20 ---------- pelın_' Alıntı: yok ya ondan dıyıl ben anlamsız mutluyum ondan Genişletmek için tıkla ... Allah bozmasın
coldman41' Alıntı: pis gidiyom diye seviniyo Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 05:02:39 ---------- Yazıldı @ 05:02:20 ---------- pelın_' Alıntı: yok ya ondan dıyıl ben anlamsız mutluyum ondan Genişletmek için tıkla ... Allah bozmasın
coldman41 Üye pelın_' Alıntı: yok ya ondan dıyıl ben anlamsız mutluyum ondan Genişletmek için tıkla ... allahım sen büyüksün yarabbim ----------Eklendi @ 05:03:51 ---------- Yazıldı @ 05:03:20 ---------- hadi ya ben kaçar
pelın_' Alıntı: yok ya ondan dıyıl ben anlamsız mutluyum ondan Genişletmek için tıkla ... allahım sen büyüksün yarabbim ----------Eklendi @ 05:03:51 ---------- Yazıldı @ 05:03:20 ---------- hadi ya ben kaçar
jigsaw_54 Üye coldman41' Alıntı: allahım sen büyüksün yarabbim ----------Eklendi @ 05:03:51 ---------- Yazıldı @ 05:03:20 ---------- hadi ya ben kaçar Genişletmek için tıkla ... kovalayan yok sakince yatağına gidebilirsin iyi uykular
coldman41' Alıntı: allahım sen büyüksün yarabbim ----------Eklendi @ 05:03:51 ---------- Yazıldı @ 05:03:20 ---------- hadi ya ben kaçar Genişletmek için tıkla ... kovalayan yok sakince yatağına gidebilirsin iyi uykular
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: Aman sakın Genişletmek için tıkla ... ney o ? ----------Eklendi @ 05:35:56 ---------- Yazıldı @ 05:14:31 ---------- kimse kalmadı konuşan da kapatan olmazsa ben kapatmış olayım bari hadi iyi forumlar herkese
pelın_' Alıntı: Aman sakın Genişletmek için tıkla ... ney o ? ----------Eklendi @ 05:35:56 ---------- Yazıldı @ 05:14:31 ---------- kimse kalmadı konuşan da kapatan olmazsa ben kapatmış olayım bari hadi iyi forumlar herkese