y acıktım ama aklımburda kaldı yıne geldım:)
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum arkadaşlar ama sefayı getirmedim sahur yapacakmış Genişletmek için tıkla ... kaybettin mi sefayı ----------Eklendi @ 04:30:19 ---------- Yazıldı @ 04:29:52 ---------- pelın_' Alıntı: y acıktım ama aklımburda kaldı yıne geldım Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: hoş buldum arkadaşlar ama sefayı getirmedim sahur yapacakmış Genişletmek için tıkla ... kaybettin mi sefayı ----------Eklendi @ 04:30:19 ---------- Yazıldı @ 04:29:52 ---------- pelın_' Alıntı: y acıktım ama aklımburda kaldı yıne geldım Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: y acıktım ama aklımburda kaldı yıne geldım Genişletmek için tıkla ... Ezan okunur birazdan yemeğini yesene
pelın_' Alıntı: y acıktım ama aklımburda kaldı yıne geldım Genişletmek için tıkla ... Ezan okunur birazdan yemeğini yesene
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: y acıktım ama aklımburda kaldı yıne geldım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin.
coldman41 Üye pelın_' Alıntı: y acıktım ama aklımburda kaldı yıne geldım Genişletmek için tıkla ... yaklaşık 2.5 dakikan var
pelın_' Alıntı: y acıktım ama aklımburda kaldı yıne geldım Genişletmek için tıkla ... yaklaşık 2.5 dakikan var
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: kaybettin mi sefayı----------Eklendi @ 04:30:19 ---------- Yazıldı @ 04:29:52 ---------- Genişletmek için tıkla ... Yok kaybetmedim ----------Eklendi @ 04:32:45 ---------- Yazıldı @ 04:31:51 ---------- ben gider iyi geceler hoş sohbetler
coldman41' Alıntı: kaybettin mi sefayı----------Eklendi @ 04:30:19 ---------- Yazıldı @ 04:29:52 ---------- Genişletmek için tıkla ... Yok kaybetmedim ----------Eklendi @ 04:32:45 ---------- Yazıldı @ 04:31:51 ---------- ben gider iyi geceler hoş sohbetler
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Yok kaybetmedim ----------Eklendi @ 04:32:45 ---------- Yazıldı @ 04:31:51 ---------- ben gider iyi geceler hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... niye getirmedin çocuğu aç susuz sefil bırakıyon ayıp değilmi ? vay garibim çok acıdım şimdi
-YARINIYOK-' Alıntı: Yok kaybetmedim ----------Eklendi @ 04:32:45 ---------- Yazıldı @ 04:31:51 ---------- ben gider iyi geceler hoş sohbetler Genişletmek için tıkla ... niye getirmedin çocuğu aç susuz sefil bırakıyon ayıp değilmi ? vay garibim çok acıdım şimdi
Amaru Shady Üye -YARINIYOK-' Alıntı: sivasta çoktan okundu Genişletmek için tıkla ... çünkü buraya göre daha doğuda
-YARINIYOK- Üye Pondusss' Alıntı: çünkü buraya göre daha doğuda Genişletmek için tıkla ... Gerçekten mi ----------Eklendi @ 04:36:03 ---------- Yazıldı @ 04:35:18 ---------- coldman41' Alıntı: niye getirmedin çocuğu aç susuz sefil bırakıyon ayıp değilmi ? vay garibim çok acıdım şimdi Genişletmek için tıkla ... Bir şey olmaz ona
Pondusss' Alıntı: çünkü buraya göre daha doğuda Genişletmek için tıkla ... Gerçekten mi ----------Eklendi @ 04:36:03 ---------- Yazıldı @ 04:35:18 ---------- coldman41' Alıntı: niye getirmedin çocuğu aç susuz sefil bırakıyon ayıp değilmi ? vay garibim çok acıdım şimdi Genişletmek için tıkla ... Bir şey olmaz ona
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: Ezan okunur birazdan yemeğini yesene[/QUOTEyedim tatlım Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: Ezan okunur birazdan yemeğini yesene[/QUOTEyedim tatlım Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: -YARINIYOK-' Alıntı: Ezan okunur birazdan yemeğini yesene[/QUOTEyedim tatlım Genişletmek için tıkla ... Afiyet bal şeker olsun canım Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: -YARINIYOK-' Alıntı: Ezan okunur birazdan yemeğini yesene[/QUOTEyedim tatlım Genişletmek için tıkla ... Afiyet bal şeker olsun canım Genişletmek için tıkla ...
coldman41 Üye eray_aksoylu' Alıntı: eheeeeey ben geldimmm nörüyosunuz bakemm Genişletmek için tıkla ... hoş geldin
-YARINIYOK- Üye eray_aksoylu' Alıntı: eheeeeey ben geldimmm nörüyosunuz bakemm Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin bende gidiyordum
eray_aksoylu' Alıntı: eheeeeey ben geldimmm nörüyosunuz bakemm Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin bende gidiyordum
jigsaw_54 Üye coldman41' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduuk ----------Eklendi @ 04:39:33 ---------- Yazıldı @ 04:38:43 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Hoş geldin bende gidiyordum Genişletmek için tıkla ... hooop nereyee yaa
coldman41' Alıntı: hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduuk ----------Eklendi @ 04:39:33 ---------- Yazıldı @ 04:38:43 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: Hoş geldin bende gidiyordum Genişletmek için tıkla ... hooop nereyee yaa