Kimse Tereddütte Kalmasın ''TR vs Anna İçin''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Kimse Tereddütte Kalmasın ''TR vs Anna İçin''
Sabahtan beri bi bakıyorum konuları bazıları tereddütte bazıları zaten annayı kurmuş geçmiş.

Sizlere söylemek istediğim TR Kodu vs. beklemeye hiç gerek yok zaten yükleme yapınca Product vs değişmiyor .

Nokia gerçekten annayı güzel bir çalışmayla bize sundu baya başarılı bi güncelleme olmuş en yenilikçi güncelleme diyebiliriz.

bende Beyaz n8 var ve euro2 güncellemesini kurdum . kimse tereddütte kalmasın otomatik türkçe dil ile açılıyor hiç bir farkı yok sonuçta orjinal anna

euro2_Wh_0559819 olan sürümü yükledim türkçe çıkıncada değiştirmeyi açıkcası düşünmüyorum gayet başarılı artık bellede yeni güncelleme yüklemek üzere :)

trontr

Üye
hangi marka uçlu kalemi kullandığını da yazsaydın bari imzana :D

• Beğen
Tepkiler: assortik, accman, kaanka0 ve 2 diğerleri
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
yer kalmadı inan yazardım

Dampierre

Dampierre

Üye
annayı belleyi unuttum the witcher 2 deki dragon'u kesmeye çalışıyorum ulan oyunun en zor boss'uymuş :D

krmksz

Üye
Birde belle yüklseniz anna için başarılı bir günceleme demezdiniz her ne kadar tam sürüm olmasa da...

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
v14den sonra anna bence mükemmel bi güncelleme ::kop:

burakcakay

burakcakay

Üye
annayı belleyi unuttum the witcher 2 deki dragon'u kesmeye çalışıyorum ulan oyunun en zor boss'uymuş :D

Sen bir de Diablo 2'de Hell zorluk seviyesinde solo oynarken Baal kes bakalım. :D Zorluk neymiş gör. :D

Dampierre

Dampierre

Üye
bu yeterince zor ben almayayım onu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt